www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareClientii ING cu telefoane in retelele Vodafone si Orange nu pot accesa aplicatia Home Bank si nu pot face plati online si la POS (actualizat)

Autor: Bancherul.ro
2019-03-27 18:46

Clientii ING Bank care utilizeaza serviciile de telefonie Vodafone si Orange nu-si pot accesa apliatia de internet si mobile banking Home Bank si nu pot face plati online si la POS, din cauza defectiunii retelelor de comunicatii mobile ale Vodafone si Orange. 


"Accesarea ING Home’Bank/ ING Business/ ING Online, platile online si la POS pot fi indisponibile pentru o parte dintre clientii ING, abonati ai unei retele de telefonie.


Suntem in contact direct cu furnizorul de telefonie mobila si vom reveni cu detalii privind solutionarea situatiei", a anuntat ING, pe site-ul propriu, ING.ro.


Serviciile ING Bank au redevenit functionale, in jurul orei 20, conform site-ului bancii.


Vodafone a anuntat astazi ca are probleme cu functionarea retelei de telefonie, in urma reclamatiilor primite de la clienti.(vezi aici detalii)


 


Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home2/bancherul/public_html/print.php on line 104