www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareProbleme cu reteaua Vodafone in mai multe zone din tara, in ultimele trei zile

Autor: Bancherul.ro
2018-11-15 13:47

Clientii Vodafone din mai multe zone din tara, in special din orasele din Vest, precum Timisoara si Arad, dar si de langa Bucuresti, s-au plans, in ultimele trei zile, ca nu au putut efectua apeluri telefonice, firma de telefonie recunoscand ca au existat probleme tehnice cu reteaua.


“Ce se intampla cu reteaua de tot cade de 2 zile?”, a intrebat un client al Vodafone, luni, 12 noiembrie, ora 14,22, pe pagina Facebook a Vodafone.


“Ne cerem scuze pentru inconvenientele create. In acest moment intampinam o problema tehnica pe partea de retea”, a raspuns Vodafone.


“De ce nu comunicati ceea ce se intampla? De doua ore nu pot fi apelat si nici nu pot apela”, a comentat un abonat, marti 13 noiembrie, ora 16,40.


Si ieri, clientii Vodafone din toata tara s-au plans ca nu pot suna in retea, din cauza semnalului slab sau chiar a lipsei acestuia, iar Vodafone le-a trimis acelasi raspuns.


"Semnalul este foarte slab, aproape inexistent, in sat Floroaica, judetul Calarasi".


"Semnal deloc la circa 30 km de Bucuresti...de internet nici nu se mai pune problema. Eu ma ofer sa va inchiriez teren pentru a monta un releu...", se plange alt abonat Vodafone.


"Pacat ca lumea plateste servicii de proasta calitate", a comentat cineva.


Vodafone nu a anuntat pe pagina Facebook despre problemele tehnice de nefunctionare a retelei, ci doar a raspuns la comentariile clientilor.


Nu se stie daca in prezent problemele au fost sau nu rezolvate.