www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareRecuperatorii de la APS Holding imi cer 4.000 de lei pentru o datorie de 600 de lei. Ce pot sa fac?

Autor: Bancherul.ro
2018-03-27 09:46

"Ce pot sa fac sa scap de recuperatorii de la APS Holding? Sunt hartuit de acestia, ma suna cel putin de 3 ori pe saptamana si vorbesc urat cu mine, ma ameninta ca va fi executat silit, ca-mi vor lua pensia amarata de 600 de lei.


Si asta pentru o datorie foarte veche, din 2005, cand am luat 1.000 de lei de la Bancpost, sa cumpar un robot de bucatarie si un aspirator. Bancpostul insa m-a inselat, am si acte doveditoare, pentru ca am constatat ca datoria in loc sa-mi scada, crestea, dupa ce plateam ratele.


Asa ca am achitat 400 de lei si a ramas cu o datorie de 600, iar acum, dupa 13 ani, imi cer sa le dau 4.000 de lei.


Cine ne protejeaza si pe noi, cei amarati, in tara asta?" intreaba un cititor al site-ului RECLAMATIIBANCI.ro.


Raspuns Reclamatiibanci.ro:


Stimate domn,


Am transmis recamatia dumneavoastra la firma de recuperare APS Holding, iar raspunsul este urmatorul:


"APS România va asigură de faptul că discuțiile purtate cu debitorii companiei respectă procedurile interne și legislația în vigoare."


In privinta sumei foarte mari care vi se cere, sfatul meu e sa cereti la APS explicatii privind modul de calcul al acesteia.


Trebuie sa stiti ca legea interzice firmelor de recuperare sa aplice dobanzi sau penalizari la datoriile aferente creditelor preluate de la banci sau IFN-uri.


Vezi aici raspunsul integralProbleme cu banca? Scrie-ne aici si te ajutam!