www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareForta mobile banking-ului pusa in slujba gestiunii financiare

Autor: Garanti Bank
2017-01-26 12:06

Maeștrii cifrelor și ai Excel-ului – economiștii - vorbesc de ceva timp despre “revoluția mobilă”, în care băncile trebuie să își adapteze produsele și serviciile la noua generație de clienți, pentru care telefonul mobil este indispensabil: generația Millennials. Dintre ei, aproape 70% utilizează aplicațiile de mobile banking pentru operațiunile financiare, spune un studiu realizat de Rezervele Federale Americane.


Aici intervin eu, E-lefantul Click de la Garanti Bank, maestru al mediului online și cel mai mare fan al aplicațiilor mobile. Datele de mai sus arată clar că telefonul mobil devine esențial în relația dintre bancă și clienții săi. Oamenii caută tot mai mult metode eficiente și rapide de a efectua plăți si transferuri bancare, iar aplicațiile pentru telefonul mobil reprezintă cea mai potrivită soluție pe care băncile o pot oferi în acest context.


La nivel european, Marea Britanie are cei mai mulți utilizatori când vine vorba de aplicațiile de mobile banking, însă, și România, devine încet dar sigur o piață pe care aplicaţiile de mobile banking încep să fie din ce în ce mai folosite, observându-se o creştere anuală constantă a numărului de utilizatori.


Pentru a răspunde nevoilor clienților săi, Garanti Bank a creat Mobile Me, o superaplicație care le permite acestora să își gestioneze bugetul prin intermediul telefonului. De ce este o superaplicație? Fiindcă Mobile Me este tot ce ai nevoie pentru a realiza o mulțime de operațiuni în timp ce bei un ceai pe canapeaua ta comodă.


Poți:


–    să fii la curent cu statusul contului tău sau istoricul tranzacțiilor;


–    să faci transferuri în lei;


–  afla informaţii şi efectua tranzacţii carduri;


–    să plătești facturi;


–    să transferi bani între conturile tale în valute diferite;


–    să știi mereu unde găsești cel mai apropiat BancoSmart, bancomatul inteligent al Garanti Bank, dar și cea mai apropiată agenție Garanti.


Pe cât de simplu este să o folosești, pe atât de simplu este să o și descarci din App Store și Google Play.


Forța mobile banking-ului să fie cu voi!


Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home2/bancherul/public_html/print.php on line 104