www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareGaranti Bank nu percepe comisioane pentru conturile de salariu si cardurile atasate

Autor: Bancherul.ro
2016-09-12 19:05

Garanti Bank lansează campania “Bani deoparte ai pus și de 10 ori ești câștigat” pentru clienții care își deschid, până la sfârșitul anului, cont pentru încasarea salariilor, anunta banca intr-un comunicat, in care mai mentioneaza urmatoarele:


Această campanie își propune să îi poarte pe clienții care își mută salariile la Garanti Bank într-o călătorie plină de surprize plăcute.


De la primul pas, clienții beneficiază de zero comisioane la deschiderea și gestionarea contului de salariu, la emiterea și administrarea cardului Mastercard, dar și la retragerile de numerar de la bancomatele Garanti Bank sau la interogarea soldului în rețeaua băncii.


“Bani deoparte ai pus și de 10 ori ești câștigat” își propune să încurajeze comportamentul de economisire și să le ofere clienților sfaturi practice despre cum să își stabilească și atingă un obiectiv financiar. Astfel, Garanti Bank oferă bonusuri suplimentare clienților care economisesc în primul lor cont de economii sau depozit deschis la bancă, cel puțin jumătate din salariile lor, până la finalul anului.


Clienții vor avea ocazia să primească timp de trei luni, de zece ori bonusul standard pentru cumpărăturile efectuate prin intermediul cardului de debit, dacă îndeplinesc condiția minimă de a economisi jumătate din salariu.


“Scopul nostru este de a satisface pe deplin diversele nevoi ale clienților noștri existenți și potențiali, oferindu-le o varietate de produse și servicii cu multiple beneficii. Noua campanie este în linie cu obiectivul nostru de a-i încuraja pe clienți să se bucure de avantajele utilizării Bonus Debit Card, în timp ce fac economii”, a declarat Roxana Rebegeanu, Head of Retail Banking, Garanti Bank România.


Bonus Debit Card este un instrument unic de plată care diversifică principalele caracteristici ale unui card de debit, oferindu-le clienților acces la conturile curente de oriunde în lume și 0.25% bonus pentru orice plată cu cardul efectuată în țară sau în străinătate, inclusiv online.


Campania “Bani deoparte ai pus și de 10 ori ești câștigat” se desfășoară în perioada 22.08.2016 - 31.12.2016.


Despre Garanti Bank România


Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).


Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.


Garanti Bank România oferă o serie de produse și servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate, și este una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală.


Prezentă în România din 1998, banca a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin sucursale și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de peste 300 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card.


Anul acesta, Garanti Bank a fost premiată de prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania”.