www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareBVB avertizeaza doua firme ca nu si-au respectat obligatiile de raportare

Autor: Bancherul.ro
2016-06-09 18:16

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza cu privire la includerea in Lista Speciala de Observare Emitenti a societatilor Unirea Shopping Center SA Bucuresti (SCDM) si Termex SA Bals (TEXV), pentru nerespectarea obligatiilor de raportare regulamentare.


Emitentii ale caror actiuni sunt admise la tranzactionare pe sistemul alternativ AeRO au obligatia transmiterii Raportului Anual in termen de 4 luni de la incheierea exercitiului financiar, conform prevederilor Codului BVB – operator de sistem si ale Regulamentului CNVM/ASF nr. 1/2006.


Cele doua societati nu au respectat aceasta obligatie de raportare si nici nu au intreprins masurile necesare convocarii Adunarii Generale Ordinare Anuale (in vederea aprobarii situatiilor financiare si a raportului anual).


Bursa de Valori Bucuresti a transmis in prealabil atentionari societatilor cu privire la neindeplinirea acestei obligatii.


Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home2/bancherul/public_html/print.php on line 104