www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareTentativa de jaf armat la o unitate BRD din Bucuresti, fara victime sau pagube

Autor: Bancherul.ro
2016-06-07 19:17

O tentativa de jaf armat a avut loc in aceasta dimineata la o unitate BRD de pe strada Nerva Traian, zona Timpuri Noi din Bucuresti, care nu s-a soldat cu victime sau pagube materiale.


Politia Capitalei a precizat ca atacul a avut loc dupa deschiderea agentiei bancare, in jurul orei 9,23, cand s-a primit un apel la numarul de urgenta 112, in incinta unitatii nefiind clienti, ci doar angajatii acesteia.


Atacatorul a intrat in unitatea bancii cu o cagula pe fata, inarmat cu un pistol cu bile, cu care a amenintat angajatii bancii, cerandu-le o suma de bani.


El a fugit insa, dupa ce un angajat a actionat butonul de alarma, fara a intra in posesia banilor ceruti si fara sa raneasca pe cineva. Politistii incearca acum sa-l prinda pe atacator, folosind si un caine special antrenat pentru depistarea urmelor.


Unitatea BRD nu avea paznici, la care banca a renuntat pentru a reduce costurile.


Tentativa de jaf de la BRD a fost prima din acest an care a vizat o unitate bancara, a precizat Politia Capitalei, pentru Bancherul.ro.


Politistii bucuresteni au prins anul trecut si au trimit in judecata doua persoane acuzate de talharie calificata asupra a doua banci, in 2011 si 2014.