www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareASF angajeaza 4 sefi la serviciile actuariat si supraveghere in asigurari, investitii financiare si pensii private, cu salarii intre 10.000 si 15.000 de lei lunar

Autor: Bancherul.ro
2015-05-03 15:14

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anuntat ca scoate la concurs, cu participare internă și externă, patru posturi de șef serviciu:


- Șef Serviciu la Serviciul Supraveghere Prudențială - Direcția Supraveghere şi Control, Sector Instrumente şi Investiții Financiare


- Șef Serviciu la Serviciul Supraveghere Intermediari în Asigurări - Direcția Supraveghere şi Control, Sector Asigurări – Reasigurări


- Șef Serviciu la Serviciul Actuariat şi Analiză de Piață - Direcția Supraveghere şi Control, Sector Asigurări – Reasigurări


- Șef Serviciu la Serviciul Control Pensii Private - Direcția Supraveghere şi Control, Sector Pensii Private.


"Acest demers reprezintă o continuare a politicii de resurse umane de deschidere a procesului de recrutare către piața forței de muncă pentru posturile rămase vacante. ASF oferă angajaților săi oportunităţi de dezvoltare profesională, precum și recompense echitabile bazate pe contribuţia acestora la succesul organizației", precizeaza ASF.


Conform precizarilor sefului ASF, Misu Negritoiu, un sef de serviciu are un salariu lunar cuprins intre 10.000 si 15.000 de le in prezent, dupa ajustarile semnificative ale salariilor institutiei operate anul trecut.


Astfe, cheltuielile cu salariile la ASF au fost reduse in 2014 cu 72% fata de anul anterior iar in acest an urmeaza sa fie ajustate cu inca 28%.


Directorii din ASF, care se afla la un nivel superior sefilor de serviciu, au in prezent salarii lunare intre 15.000 si 20.000 de lei, iar membrii Consiliului ASF, inclusiv Negritoiu, au venituri lunare intre 30.000 si 35.000 de lei, sub cele ale conducerii BNR, conform legislatiei.


Informaţiile privind perioada de înscriere și anunțurile de concurs pot fi consultate pe site-ul www.asfromania.ro la secţiunea Cariere.