BANCI | Profil

Posesorii cardului de credit BT Flying Blue pot primi Mile in plus

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-06-29 17:23

Posesorii cardului de credit BT Flying Blue, emis de Banca Transilvania în parteneriat cu Air France, KLM și TAROM, vor primi Mile în plus dacă aleg să plătească cu cardul
de credit sejurul de la Singureni Manor - Equestrian Retreat, conform unui comunicat de presa:

Singureni Manor Equestrian Retreat se alătură Flying Blue, programul de fidelizare al companiilor Air France, KLM și TAROM

 Călătorii frecvenți membri ai programului Flying Blue vor putea acum să acumuleze Mile pentru sejururi la Singureni Manor Equestrian Retreat, votată „Best Resort în România” în 2022.

 Parteneriatul oferă mai multe Mile și oportunități de călătorie posesorilor cardului de credit BT Flying Blue emis de Banca Transilvania în parteneriat cu Air France, KLM și TAROM.

Flying Blue: Air France, KLM și TAROM anunță primul parteneriat din România cu Singureni Manor Equestrian Retreat în cadrul programului de fidelizare.

Singureni Manor Equestrian Retreat, destinația perfectă pentru oamenii care apreciază experiențele autentice și profunde, devine partener al programului de fidelizare Flying Blue al companiilor aeriene Air France, KLM și TAROM.

Astfel, membrii Flying Blue vor avea posibilitatea de a explora noi orizonturi de călătorie într-o atmosferă unică și de confort absolut, în mijlocul naturii.

Grație acestui parteneriat, membrii comunității Flying Blue se vor bucura de oportunitatea de a acumula Mile alegând să se cazeze într-una dintre cele două locații premium oferite de Singureni Manor Equestrian Retreat, Paul&Lodge și Paul& Horses. Mai mult, aceștia vor avea parte de experiențe culinare personalizate, bucătărie inspirată din aromele locale și de sezon, sporturi ecvestre, safari și spa, dar și de alte diferite activități în aer liber pe domeniul situat în inima unei păduri de stejari și salcâmi de aproximativ 700 de hectare, cu peste 3.000 de animale sălbatice.

Începând de astăzi, parteneriatul permite membrilor programului de fidelitate Flying Blue să câștige Mile suplimentare pentru sejururile petrecute la Singureni Manor
Equestrian Retreat (pentru fiecare 1 euro cheltuit vor primi 1 Milă Flying Blue).

Pentru a valida Milele acumulate, membrii Flying Blue trebuie să prezinte la check-out cardul Flying Blue împreună cu factura pentru sejurul petrecut la Singureni Manor iar Milele vor fi creditate în contul Flying Blue.

"Acordul dintre Flying Blue și Singureni Manor Equestrian Retreat este primul din România care permite clienților Flying Blue să acumuleze Mile cu un partener local.

Suntem bucuroși să fim printre primele piețe internaționale care au semnat un parteneriat local și să oferim pasagerilor noștri Flying Blue români și internaționali o experiență de călătorie autentică”, a declarat Răzvan Răduț, Country Sales Manager pentru Air France, KLM în România.

„Devenind partener al programului de loialitate Flying Blue oferit în România de Air France, KLM și TAROM, unul dintre cele mai prestigioase programe de loialitate din industria aviației, deschidem noi orizonturi de călătorie pentru cei care apreciază experiențele rafinate. Suntem încântați să oferim comunității Flying Blue acces la o zonă ecvestră înconjurată de o pădure de stejari și salcâmi care găzduiește peste 3000 de animale sălbatice. Aceștia vor fi încântați să descopere o locație premium și să acumuleze Mile în cadrul programului Flying Blue cu fiecare vizită la Singureni Manor Equestrian Retreat”, a spus Adrian Adam, Executive Manager la Singureni
Manor Equestrian Retreat.

Cardul BT Flying Blue: Mai multe oportunități și recompense pentru membrii programului de fidelizare Flying Blue care folosesc BT Flying Blue la Singureni Manor.

Posesorii cardului de credit BT Flying Blue, emis de Banca Transilvania în parteneriat cu Air France, KLM și TAROM, vor primi Mile în plus dacă aleg să plătească cu cardul
de credit sejurul de la Singureni Manor - Equestrian Retreat.

Astfel, ambii parteneri vor acorda Mile: Banca Transilvania acordă pentru plata cu cardul BT Flying Blue, iar Singureni Manor, pentru sejurul petrecut acolo de membrii Flying Blue.

„Astăzi, Air France, KLM, TAROM și Banca Transilvania reconfirmă succesul colaborării începute acum 8 ani prin extinderea avantajelor programului Flying Blue la partenerii locali. Împreună încurajăm turismul intern, iar prin beneficiile suplimentare cu care vine cardul BT Flying Blue, acesta este tot mai atractiv pentru clienți”, a declarat Ӧmer Tetik, CEO Banca Transilvania. 
 
De la lansarea în 2014, parteneriatul dintre Air France, KLM, TAROM și Banca Transilvania a devenit unul de succes în România.

Cardurile BT Flying Blue sunt singurele carduri de credit din România care oferă posibilitatea de a câștiga Mile la achizițiile zilnice și de a le transforma în bilete premiu în cadrul programului Flying Blue.

Banca a emis până acum aproximativ 40.000 de carduri.

Valoarea cumpărăturilor cu acest card a fost cu 20% mai mare în 2021 față de 2019, iar în ianuarie-mai a.c. aceasta a crescut cu 45% față de primele cinci luni ale anului 2021.

Despre Singureni Manor Equestrian Retreat

Singureni Manor Equestrian Retreat este o locație deschisă din pasiune pentru calitate și din respect pentru valori bine definite, pentru natură și relații autentice între oameni
cu valori comune.

Deschisă doar de un an, locația Singureni Manor Equestrian
Retreat cu cele două locații: Paul’s Lodge și Paul’s Horses a reușit să fie gazdă bună pentru peste 10 000 de vizitatori și să le ofere acestora o experiență rotundă, transformatoare, autentică.

Paul’s Lodge este un conac luxos amenajat în stil
vânătoresc, cu 13 camere personalizate, pentru intimitate absolută, cu piscină privată, saune și Jacuzzi unde bucătăria “fine dining” pregătită de Chef Alexandru Dumitru
este inspirată din natură înconjurătoare. Această locație se închiriază în regim de exclusivitate grupurilor.

Paul’s Horses este o pensiune fermecătoare și elegantă, cu acces direct la grajdurile cailor arabi, care permite iubitorilor de cai să participle nemijlocit la rutina zilnică de îngrijire a cailor. În mijlocul naturii, înconjurați de animale sălbatice, dar și în vecinătatea grajdurilor cailor pur sânge arabi oaspeții au cotat fără excepție această experiență oferită de echipadin

Singureni Manor Equestrian Retreat cu 5* pentru nivelul satisfacției. Membrii programului Flying Blue vor experimenta de acum această locație acumulând în același timp Mile. Detalii despre această destinație unică în România găsiți pe www.singurenimanor.com

Flying Blue:

Flying Blue este programul de fidelizare al grupului Air France-KLM. Creat în 2005, are acum 17 milioane de membri în întreaga lume, respectiv 140.000 membri in Romania care au acces la o multitudine de premii și beneficii și pot câștiga și cheltui
Mile cu o selecție largă de companii aeriene, parteneri de retail și financiari.

Are 33 de companii aeriene partenere și peste 100 de parteneri din afara industriei aviatice. Cu cat membrii săi călătoresc mai mult, cu atât mai multe premii vor primi. Cu cardul Flying Blue, clienții pot avea acces la numeroase servicii, special concepute,
pentru a avea o călătorie cât mai plăcută.
 
Membrii se pot loga pe www.airfrance.com și www.klm.com ca să își verifice contul și pot rezerva bilete direct sau pot solicita creditarea Milelor lipsă direct în cont. Pe site-ul flyingblue.com, aceștia pot accesa o prezentare completă a programului Flying Blue, descoperind beneficiile fiecărui nivel Explorer, Silver, Gold și Platinum, explicate în video și tutoriale.

Membrii pot consulta "Flying Blue Store" pentru a descoperi diferite moduri de a câștiga și consuma Milele, împreună cu lista completă a tuturor ofertelor partenerilor de program. Mai multe detalii pe www.flyingblue.com

Despre AIR FRANCE KLM

Un jucător global cu o bază europeană puternică, principalele domenii de activitate ale Grupului Air France, KLM fiind transportul de pasageri, transportul de mărfuri și întreținerea aeronavelor.

Grupul Air France, KLM este lider în traficul internațional cu plecare din Europa, oferind clienților săi acces la o rețea mondială, care acoperă peste 300 de destinații operate de Air France, KLM Royal Dutch Airlines și Transavia, în principal din hub-urile sale de la Paris-Charles de Gaulle și Amsterdam-Schiphol.

Programul său de loialitate Flying Blue este lider in Europa și are peste 17 milioane de membri.

Împreună cu partenerii săi Delta Air Lines și Virgin Atlantic, Air France, KLM operează cel mai mare joint venture transatlantic, deservind peste 340 de zboruri zilnice în 2019.

Air France, KLM este, de asemenea, membru al alianței SkyTeam, alianță care reunește 19 companii aeriene, dedicată să ofere pasagerilor o experiență de călătorie mai simplă și mai fluidă la fiecare pas.

Recunoscut de peste 15 ani ca lider al industriei în domeniul dezvoltării durabile, grupul Air France, KLM este hotărât să accelereze tranziția către o aviație mai sustenabilă. Din 2003, Grupul Air France, KLM este membru al Pactului Global al Națiunilor Unite. Își susține angajamentele și principiile și dorește să aducă o contribuție semnificativă, în conformitate cu activitățile sale, la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite.

Despre TAROM:

Înființată în 1954, TAROM – Compania Națională de Transporturi Aeriene Române își are originea în anii 1920 odată cu înființarea companiei aeriene CFRNA - “Compagnie franco-roumaine de navigation aérienne”.

Compania națională TAROM operează peste 30 de destinații proprii precum și destinații deservite de partenerii code-share.
În 2010, TAROM a aderat la SkyTeam, una dintre alianțele aeriene globale, ce oferă pasagerilor acces la o rețea extinsă de destinații prin multiple soluții de conectare a zborurilor
Transportatorul României deține una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcatuită din 29 de aeronave și este membru al Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Compania TAROM este o companie modernă și orientată către viitor, care protejează mediul, prin adoptarea unor proceduri inovative care reduc emisiile de CO2.

TAROM dorește să recâștige încrederea pasagerilor oferindu-le mai multe beneficii.

Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei, acoperind toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 19% cotă de
piaţă, 3,6 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi.

Este cel mai puternic bancar românesc, cu un rating de AAA+, conform Brand Finance Banking (2022). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

www.bancatransilvania.ro

 

Taguri: Banca Transilvania  banca  carduri de credit  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Un cont bancar poate fi folosit in comun de 4 persoane

ING Bank anunta ca titularii de conturi pot sa permita altor trei persoane sa gestioneaze in comun banii, din aplicatia Home Bank. Persoanele imputernicite pot sa-si comande carduri fizice sau virtuale, sa faca plati sau detalii

 



 

Ultimele Comentarii