BANCI | Profil

Patria Bank lanseza Patria Online, o noua platforma moderna de internet si mobile banking

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-09-24 16:28

O nouă platformă de internet și mobile banking este disponibilă clienților Patria Bank, începând din această lună, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Cu un design simplu și ușor de parcurs, noua platformă este aliniată la standardele europene în domeniul securității datelor personale și răspunde noii directive de plăți PSDII.

Noua platformă dispune și de o aplicație dedicată pentru telefoanele de tip smartphone, Patria Mobile Banking, disponibilă persoanelor fizice.

Facilitățile puse la dispoziție în cadrul platformei ajută utilizatorii să aibă acces non-stop la conturi, un control mai bun asupra bugetului și să realizeze economii, prin constituirea de depozite, direct prin intermediul platformei. 

“În Patria Bank vedem digitalizarea drept un instrument prin care putem oferi servicii mai bune clientului, pentru a-i salva timp: timp în accesarea de servicii și timp în tranzacționare. “Aici” şi “acum” au devenit tot mai importante pentru client. Nivelul de digitalizare va determina pe viitor gradul de competitivitate al băncilor, ceea ce este o provocare și o oportunitate în același timp. Facem continuu pași în direcția digitalizării și îmbunătățirii soluțiilor oferite clienților, concomitent cu automatizarea de procese interne”, spune Valentin Vancea, Director General Adjunct, Patria Bank.

Noua platformă este deja disponibilă, iar clienții Patria Bank au început înregistrarea și utilizarea acesteia; noua Patria Online Internet & Mobile Banking înlocuiește vechea platformă si oferă un nivel superior de experiență a clienților în interacțiunea cu banca prin funcționalități suplimentare și un grad sporit de mobilitate.

Pentru perioada următoare banca își mai propune digitalizarea anumitor fluxuri și operațiuni precum și dezvoltarea de noi produse și procese pentru diversificarea și simplificarea interacțiunii clienților cu banca.

Rezultatele financiare pentru primul semestru al acestui an arată parcursul pozitiv al băncii în primele șase luni: profit net de 2,8 milioane de lei, credite noi de aproximativ 342 mil lei.

Dinamica pozitivă a veniturilor se datorează creșterii susținute a veniturilor din dobânzi si veniturilor din comisioane, care s-au și diversificat.

 

Taguri: Patria Bank  internet banking  mobile banking  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Un cont bancar poate fi folosit in comun de 4 persoane

ING Bank anunta ca titularii de conturi pot sa permita altor trei persoane sa gestioneaze in comun banii, din aplicatia Home Bank. Persoanele imputernicite pot sa-si comande carduri fizice sau virtuale, sa faca plati sau detalii

 



 

Ultimele Comentarii