BANCI | Ultima Ora

OTP Bank poate acorda credite Prima Casa in valoare totala de 84 milioane lei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-03-02 16:26

OTP Bank România se alătură din nou programului guvernamental Prima Casă, după ce a obținut, de la FNGCIMM, un plafon ce permite acordarea de credite ipotecare în sumă totală de 84 de milioane de lei, în cadrul programului. Avansul minim este de 5%, iar dobânda este formată din ROBOR 3M plus o marjă fixă de 2%, se arata intr-un comunicat al bancii, in care se mai precizeaza urmatoarele:

Valoarea maximă a unui credit este echivalentul în lei a 57.000 de euro, pentru locuințe finalizate, respectiv echivalentul în lei a 66.500 de euro, pentru locuințe noi, construite în baza autorizaţiilor eliberate după data de 22 februarie 2010. Banca acceptă până la 3 co-debitori şi o gamă largă de venituri, care pot fi cumulate.

Analiza dosarului și administrarea lunară a creditului sunt gratuite, iar clienţii beneficiază de comision de retragere zero a creditului din contul curent. Gradul maxim de îndatorare este de 60%, iar perioada de rambursare poate fi de cel mult 30 de ani.

„Diminuarea presiunii simțite de tineri din cauza unui avans mai mare îi poate încuraja și ajuta totodată să-și îndeplinească visul de a avea propria casă. Prin implicarea noastră în programul Prima Casă, venim din nou în sprijinul acestora şi construim împreună planuri de viitor, pe termen lung. Ne-am propuns să epuizam plafonul alocat cȃt mai repede.”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank România.

Oferta OTP Bank România de împrumuturi pentru achiziția de locuințe include și creditul ipotecar în lei sau în euro, al cărui avans minim este de numai 15% la creditele în lei, respectiv 25%, la creditele în euro. Suma maximă pentru acest tip de credit poate ajunge la 200.000 de euro sau echivalent în lei.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de aproape 1500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii