BANCI | Ultima Ora

O banca ataca piata IFN-urilor oferind credite mici pe termen scurt, dar cu dobanzi reduse

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-08-13 13:04

Piata imprumuturilor mici si scumpe acordate de IFN-uri, o enigma inca pentru guvernatorul Mugur Isarescu, care nu intelege de ce s-ar imprumuta cineva cu dobanzi atat de mari, este atacata acum de o banca, aceasta venind cu o oferta de creditare pe termen scut, de maxim un an si jumatate, pentru sume mici, dar nu cu dobanzi prohibitive.

Dimpotriva, este un credit mai ieftin decat un credit de nevoi personale uzual sau decat un card de credit.

Este vorba de Garanti Bank, care acorda, doar in aceasta luna, credite de nevoi personale, fara garantii sau avans, in urmatoarele conditii:

- Suma maxima: 5.000 RON
- Perioada maxima: 18 luni
- Dobanda fixa: 6%
- Comision de analiza dosar credit: 50 RON
- 0 comision de administrare a creditului
- DAE 7.55%

Dupa cu se vede, DAE de 7,55% este mai mica decat dobanda la creditele de nevoi personale standard ale Garanti, care este de peste 10%.

In comparatie cu IFN-urile, dobanda este de cel putin doua ori mai mica. De exemplu, unul dintre cele mai mari IFN-uri specializate in credite de consum, Cetelem, o sucursala a bancii franceze BNP Paribas, ofera credite cu valori mici, de 5.000 de lei, cu o DAE de peste 20%.

Garanti ofera clientilor si serviciul de internet banking, fara comision de activare.

Banca precizeaza ca un client poate beneficia de un singur credit in cadrul acestei campanii si nu beneficiaza de asigurare Cardif, ca in cazul restul creditelor sau cardurilor de credit.

Le dorim clienților noștri să poată bifa vara aceasta din lista cu proiecte pe care și-au propus să le ducă la bun sfârșit. Vorbim de acele lucruri mici, care aduc bucurie, dar care nu au fost sau nu sunt întotdeauna catalogate drept urgente sau cele mai importante. Fie că ne gândim la un loc splendid pentru a-și petrece vacanţa, la renovarea locuinței, la gadget-uri sau dispozitive și tehnologie de ultimă oră, sau la participarea la un curs pe care și-l doresc foarte mult, acest credit de nevoi personale este o soluție financiară rapidă, simplă si ieftină, care le poate schimba starea de spirit și le va reaminti că a face ceva doar pentru ei este binevenit și chiar recomandat. Acest nou produs este un credit special pentru perioada de vară, destinat oricui, indiferent dacă este client Garanti sau nu”, a declarat Roxana Rebegeanu (foto), Head of Retail Banking la Garanti Bank, conform unui comunicat al bancii.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii