ASIGURARI | Ultima Ora

NN intra pe piata asigurarilor de sanatate cu o polita de care poate beneficia o intreaga familie

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-04-10 13:48

Firma de asigurari de viata NN, fosta ING Asigurari, liderul acestei piete, a intrat pe piata asigurarilor de sanatate, prin lansarea unei asigurari care acopera cheltuielile de spitalizare sau intervenție chirurgicală ca urmare a îmbolnăvirii sau accidentelor.

Interesant este faptul ca cel care incheie o astfel de asigurare poate include ca beneficiari ai acesteia pana la 10 persoane, inclusiv copii cu vârsta între 0 și 17 ani. Ceea ce inseamna ca de o astfel de asigurare poate beneficia nu doar cel care o plateste, ci intreaga sa famillie, de la bunici la nepoti.

Asigurarea are și o componentă opțională de prevenție care asigură un control medical anual complet, până la 12 consultații generale sau de specialitate și reduceri între 20% și 70% pentru consultațiile sau investigațiile care depășesc beneficiile acoperite, în funcție de tipul pachetului ales.

Un alt serviciu interesant oferit de aceasta asigurare este ca beneficiarii acesteia au la dispozitie un numar de telefon disponibil non-stop, la care “medicul specialist te asculta si iti ofera toate sfaturile indiferent daca esti racit sau ai nevoie de spitalizare ori o interventie”, conform informatiilor dintr-un comunicat al firmei de asigurari.

Pretul unei asigurari variaza in functie de varsta si de serviciile medicale de care beneficiaza asiguratul. Firma de asigurari ofera si un exemplu: pentru pachetul cu acoperire minimă a serviciilor medicale aferente spitalizării și intervențiilor chirurgicale din accident, o persoană în vârstă de 35 de ani va plăti o primă de 56 de lei pe lună. În același timp, pentru pachetul cu acoperirea cea mai complexă, care include spitalizarea și intervenția chirurgicală din orice cauză, precum și beneficiul de prevenție, aceeași persoană va plăti o primă de 221 de lei pe lună.

Suma maximă asigurată prin Asigurarea de Sănătate NN este de 100.000 de lei pe an și acoperă, prin decontare directă, cheltuieli medicale care pot apărea în cazul spitalizării și intervențiilor chirurgicale din accident sau îmbolnăvire, efectuate în spitalele private din rețeaua NN.

Clienții au totodată posibilitatea să acceseze servicii medicale inclusiv în spitalele private din afara rețelei, din România și din străinătate, precum și în spitalele publice, costurile fiind acoperite în proporție de 80%, în limita anumitor sume în funcție de tipul serviciilor medicale necesare, precizeaza firma de asigurari in comunicat.

Unul din patru români din mediul urban a declarat că are în plan să achiziționeze o asigurare privată de sănătate în următoarele 12 luni, în timp ce alți 32% susțin că iau în calcul această posibilitate, chiar dacă nu au luat încă o decizie, relevă un studiu realizat de compania de cercetare Ipsos Research pentru NN România la finalul anului 2015, pe un eșantion reprezentativ de aproximativ 1.300 de respondenți din România.

“Noi, la NN Asigurări de Viață, ne propunem să-i ajutăm pe oameni să-și asigure un viitor financiar mai bun pentru ei și cei dragi lor, o misiune care stă la baza întregii noastre strategii de dezvoltare. Astfel, prin Asigurarea de Sănătate NN, vrem să fim alături de familiile din România în prezent, în viața lor de zi cu zi, nu doar în viitor, așa cum se întâmplă prin asigurările de viață sau pensiile private. Intrarea noastră pe această piață a însemnat proiectarea unei soluții financiare care răspunde unei nevoi întâlnite la tot pasul, anume accesul echitabil, simplu și rapid la servicii medicale de calitate, și ajută la evitarea dezechilibrelor financiare care pot apărea în situația unor probleme medicale neprevăzute”, a declarat Marius Popescu (foto), director general NN Asigurări de Viață, citat in comunicat.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii