ASIGURARI | Cariera

MediHelp are un nou director de marketing: Heribert Kailbach

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-03-02 09:24

MediHelp România (www.medihelp.ro), parte a MediHelp International, lider pe piața asigurărilor de sănătate private în Europa Centrală și de Est, l-a numit, începând cu luna ianuarie 2016, pe Dl. Heribert Kailbach (foto) în funcția de Director de Marketing și Vânzări pentru România, anunta compania intr-un comunicat, in care mai precizeaza urmatoarele:

Cu o experiență de peste 30 de ani pe poziții de top în cadrul unor companii fianciar-bancare prestigioase, Dl. Heribert Kailbach va fi responsabil cu dezvoltarea strategiei de vânzări și de marketing pentru clienții corporate și retail. Dl. Kailbach va raporta direct către Președintele MediHelp International, Dl. Zahal Levy.

“Suntem extrem de onorați să îl avem pe domnul Kailbach în această poziție cheie. Expertiza sa extinsă în gestionarea unor strategii de marketing și vânzări complexe atât la nivel local cât și internațional, va consolida semnificativ poziția MediHelp ca jucător cheie într-o piață competitivă”, a declarat Zahal Levy, Președinte MediHelp International.

Zahal Levy, Președinte MediHelp International
Zahal Levy, Președinte MediHelp International

Dl. Heribert Kailbach, originar din Sindelfingen, Germania, a mai deținut în România funcțiile de Vicepreședinte al Raiffeisen Banca Pentru Locuințe și Deputy General Manager al ProCredit Bank SA. Pe durata acestui din urmă mandat, Dl. Kailbach a fost membru în Consiliul Director al Camerei de Comerț şi Industrie Româno-Germane (AHK România).

La nivel internațional, în Europa și Asia, Dl. Kailbach a ocupat numeroase funcții C-level și de management în companii de renume, precum Bausparkasse Schwäbisch Hall, Postbank Group sau Vereinigte Volksbank AG Böblingen în Germania.

“Să lucrez pentru MediHelp este o onoare și, în același timp, o provocare, dată fiind tranziția de la domeniul bancar la cel al asigurărilor medicale, o piață cu un potențial major de creștere în CEE. Îmi voi concentra expertiza pentru a poziționa asigurările medicale de sănătate ca pe un “must have” în rândul clienților cheie din România. Totodată, obiectivele mele sunt legate de actualizarea strategiei de customer care a diviziilor de retail și corporate și de identificarea oportunităților de creștere a cifrei de afaceri a companiei”, a declarat Heribert Kailbach, Director de Marketing & Vânzări al MediHelp România.

Pe parcursul carierei sale, Dl. Kailbach a implementat cu succes un număr semnificativ de strategii de de vânzări (planificare, achiziții), campanii de marketing și de management al schimbării, practici bancare (clienți business, corporate, retail) sau cross-culture management. Expertiza sa a avut un impact semnificativ asupra profitabilității companiilor pe care le-a reprezentat.

Dl. Heribert Kailbach deține o diplomă de Masterat în domeniul Managementului Avansat obținută în cadrul programului “Top-General Management” al Bausparkasse în colaborare cu Management Zentrum St. Gallen, un MBA la Academia Deutscher Genossenschaften ADG, precum și o diplomă de licență în Administrarea Afacerilor, obținută în cadrul Academiei de Afaceri și Administrație (VWA), una dintre cele mai renumite instituții educaționale din Germania.

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurări de sănătate private din Europa Centrală și de Est, fiind prezent pe piața din România din anul 1999. MediHelp International oferă servicii integrate de asigurări de sănătate și asistență medicală internațională. Câteva dintre cele mai importante beneficii ale unei asigurări medicale de top sunt: acoperirea internațională, limita de acoperire mai mare de 1 mil.EUR./an/membru, acoperirea pentru spitalizare și alte costuri asociate, evacuarea aeriană, acoperirea tratamentului oncologic, serviciile de transplant, asistența medicală în ambulatoriu, acces la orice clinică din lume și servicii de urgență 24/7. Pentru mai multe informații, accesați: www.medihelp.ro

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Cariera



Mihaela Lupu preia conducerea UniCredit Bank

Mihaela Lupu, în prezent Chief Financial Officer pentru Europa Centrală și de Est (CE&EE) în cadrul Grupului UniCredit, va fi noul CEO și Președinte al Directoratului UniCredit Bank în România, începând cu data de 16 octombrie 2023. Numirea ei este detalii

Madalina Teodorescu, numita director retail la BRD

BRD anunță numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Ea îl va înlocui detalii

Mircea Busuioceanu, in conducerea ARB

Adunarea Generală a Asociației Române a Băncilor (ARB) reunită în ședință astăzi, 10 ianuarie 2023, a votat noua componență a Consiliului Director ca urmare a completării unui post vacant de membru, anunta ARB intr-un comunicat, in care adauga: Conducerea detalii

Mihaela Ionita este noul director de resurse umane al ING Bank Romania

Mihaela Ioniță se alătură echipei ING Bank România începând cu data de 1 ianuarie 2023, urmând să preia poziția de Director de Resurse Umane și membru în Comitetul Executiv al băncii, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii