BANCI | Ultima Ora

ING plateste o dobanda promotionala de 3% la depozitele noi in lei, timp de 4 luni

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-04-12 19:24

ING Bank a lansat o promotie la depozitele noi in lei deschise in aplicatia Home Bank: pentru sumele noi din conturi (peste nivelul mediei soldului din ultimele trei luni), banca plateste o dobanda promotionala de 3% pe an, timp de patru luni.

Dobanda de 3% pe an pe termen scurt este printre cele mai bune din piata bancara.

Termenele standard pe termen scurt la depozite sunt de 1 si 3 luni.

In cazul depozitelor pe o luna, cele mai bune dobanzi, la bancile mari, le gasim la Intesa (2,5%) si Garanti BBVA (2%), conform topului dobanzilor la depozite realizat de Bancherul.ro.

Pentru economiile pe o perioada de trei luni, dobanzi avantajoase sunt la Banca Transilvania si Intesa (3%), Garanti si OTP Bank (2,5%).

La banci mai mici, dobanzile depasesc nivelul de 4% pe an. De exemplu, la TBI Bank, dobanda la depozitul pe termen de 1 luna este 4%, iar la cel pe 3 luni este 4,35%.

Comunicatul ING Bank:

ING Bank România reintroduce în ING Home’Bank Depozitul Bonus cu o ofertă promoțională de 3% în perioada aprilie-mai

- Depozitul Bonus revine în aplicația de internet și mobile banking ING Home’Bank cu o ofertă de 3% pentru primele 4 luni la depozitele deschise în perioada aprilie – mai;

- Banii pot fi scoși și înainte de scadență fără a pierde dobânda acumulată între timp;

- După cele 4 luni, banii se intorc în contul ING Economii, iar dobânda revine la nivelul de dobandă aferent contului ING Economii din acel moment.

Deși ritmul de economisire al românilor a crescut în ultimii doi ani, doar 44% dintre aceștia pun bani deoparte, sub media europeană de 62%. Astfel, ING reintroduce Depozitul Bonus în lei disponibil 100% online, care poate fi deschis sau închis oricând din aplicația Home’Bank.

Odată cu relansarea acestuia, ING aduce și o oferta specială pentru cei care deschid depozitul în perioada aprilie – mai: o dobândă promoțională de 3% timp de patru luni. După aceste patru luni, suma inițială și dobânda se întorc automat în contul de economii. Produsul are zero costuri pentru deschiderea sau administrarea lui și zero costuri la transferul între conturi.

Accesarea lui este foarte simplă pentru clienții ING. Produsul este disponibil în ING Home’Bank, secțiunea Produse / Economii și Investiții, iar transferul se face simplu printr-o tranzacție între conturile clientului. Deși este un depozit la termen, produsul este unul extrem de flexibil: clienții pot lichida depozitul chiar înainte de scadență, fără să piardă dobânda acumulată.

Clienții pot constitui un Depozit Bonus pentru sumele ce depășesc media economiilor lor din ultimele trei luni, adică media soldurilor zilnice din conturile ING Economii, ING Economii pentru Copii și Depozite la termen în lei. Aceștia pot verifica suma la care se încadrează în meniul Portofoliu / ING Economii.

În plus, clienții pot adăuga oricând persoane împuternicite care să aibă acces la banii economisiți printr-o vizită într-un ING Office. Un client poate avea cel mult 200.000 lei în depozite Bonus și maxim 10 depozite Bonus în același timp.

Taguri: ING Bank  TBI Bank  dobanzi depozite  banca  topuri banci  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii