Informatii utile banci | CEC Bank

Informare CEC Bank privind plata pensiilor in judetul Suceava

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-01-11 06:01

Informare CEC Bank referitoare la informațiile apărute în spațiul public privind întârzieri la plata pensiilor în județul Suceava.

CEC Bank a încasat pensiile aferente județului Suceava de la Casa Națională de Pensii Publice prin 3 OP-uri efectuate astăzi, 10 ianuarie 2020, orele 10:55 (2 OP-uri) și 11:24. Banca a efectuat cu rapiditate plata pensiilor, sumele fiind deja disponibile în conturile pensionarilor începând cu ora 13:19. CEC Bank efectuează plățile către pensionari în cel mai scurt timp posibil de la momentul primirii sumelor aferente.

Despre CEC Bank

CEC Bank este banca românească cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienți, cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de 29,3 miliarde lei, la sfârșitul anului 2018.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC). 

Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank, iar în luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

 

Taguri: CEC Bank  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CEC Bank



CEC Bank are un card cu 10 conturi, in lei, euro si alte valute

CEC Bank lansează cardul multicurrency. Cu un singur Card - Visa Multicurrency - clienții au acces direct la conturi în zece valute și pot face plăți la comercianți și retrageri fără comisioane și costuri asociate schimbului valutar, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

CEC Bank ofera un pachet de cont cu zero comisioane si dobanda de 7,2% la depozit

CEC Bank anunta lansarea unui pachet de cont curent, denumit "Grija Completa", cu zero comisioane de administrare in primul an si o dobanda de 7,2% la depozitul cu depuneri ulterioare. Pachetul are zero costuri la retragerile de numerar de la orice ATM din România și din Uniunea Europeană și zero comision la plățile intra și interbancare în lei efectuate prin Internet și Mobile Banking, zero comision la încasările. Dupa primul an, comisionul lunar de administrare rămâne zero dacă se fac încasări lunare cel puțin egale cu salariul minim pe economie, altfel este 8,9 lei/lună. Comunicatul CEC Bank: CEC Bank lansează Pachetul de cont bancar Grijă Completă cu zero costuri în primul an și detalii

CEC Bank finanteaza producatorul roman al brandului Cocorico

CEC Bank continuă să susțină producătorii români și acordă o linie de credit de 15 milioane de euro pentru finanțarea activității curente a unuia dintre cei mai mari jucători din industria de produse alimentare din România, AAylex ONE - producătorul brandului Cocorico, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:  PCF Investment Banking – a acționat în calitate de consultant financiar exclusiv al AAylex ONE în structurarea, negocierea și implementarea tranzacției.  AAylex ONE este unul dintre cei mai mari producători de carne proaspătă de pui din Europa, cu o experiență de 40 de ani de producție constantă și inovare neîntreruptă, brandul său, „Cocorico” fiind preferat de milioane de detalii

Cum se face amanarea ratelor la creditele CEC Bank

Care este procedura pentru amanarea ratelor la creditele CEC Bank ale persoanelor fizice, conform OUG 90/2022? Iata informatiile publicate de banca: Amânarea ratelor 2022 - persoane fizice Poți solicita suspendarea la plată a ratelor pentru o perioadă între o lună și 9 luni în baza Ordonanței de Urgență 90/2022 privind acordarea unor facilități pentru creditele acordate de bănci și instituții financiare nebancare anumitor categorii de debitori până pe data de 28.08.2022. Bine de știut + soluții alternative Îți atragem atenția că, pe durata suspendării ratelor, dobânzile se vor acumula și se vor adăuga soldului creditului, detalii

 



 

Ultimele Comentarii