ASIGURARI | Ultima Ora

Groupama Asigurari plateste despagubiri pentru fabrica de mezeluri din Arges distrusa de un incendiu

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-12-23 17:44

În calitate de asigurător al SC Radic Star SRL, care deține fabrica de mezeluri din Stefănești, Argeș, fabrică ce a fost afectată de un incendiu în noaptea de 3 decembrie 2015, Groupama Asigurări a achitat pe 23 decembrie o plată în avans în cuantum de cinci milioane de lei, anunta compania de asigurari intr-un comunicat, in care se mai precizeaza urmatoarele:

Conform evaluării inițiale, valoarea totală de despăgubire se ridică la 19 milioane de lei. Suma totală asigurată este de 20.270.000 de lei. Potrivit investigației, cauza incendiului de la fabrica Radic Star a fost scurtcircuitul unui motor electric.

“Știm cât de importantă este pentru clienții noștri continuitatea activității în cazul producerii unui eveniment neașteptat, ne-am angajat să o asigurăm și să le acordăm sprijinul necesar. Am achitat prompt plata în avans în cuantum de cinci milioane de lei tocmai pentru a respecta acest angajament. Suntem alături de Radic Star, clientul nostru, cu care avem un parteneriat pe termen lung, bazat pe încredere, onestitate și respect reciproc”, a declarat dl. Călin Matei, director general adjunct al Groupama Asigurări.

Călin Matei, director general adjunct al Groupama Asigurări
Călin Matei, director general adjunct al Groupama Asigurări

Groupama Asigurări este din 2008 asigurătorul SC Radic Star SRL. Societatea avea încheiată o poliță de asigurare de incendiu pentru fabrica de mezeluri din Stefănești, Argeș (valabilă până la finalul lui 2015). În incendiu au fost afectate alte două utilaje ale unei societăți din același grup, asigurate pe o poliță valabilă până în aprilie 2016.

“Pentru noi parteneriatul înseamnă în primul rând ca la nevoie să poți conta pe ajutorul de care ai nevoie. La timp, corect și simplu, în așa fel încât un astfel de eveniment să nu te pună la pământ. Groupama, la momentul adevărului, a demonstrat că este partenerul nostru; am înțeles asta acum mai mult decât oricând”, afirmă dl. Gheorghe Dicu, director General al SC Radic Star SRL.

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pieţei de asigurări din România, recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 67.000 de companii. 

Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, cu 34.000 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când evenimente neprevăzute apar.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

Din aplicatia BT Pay s-au deschis 10.000 de conturi in 2 luni

Peste 10.000 de persoane au devenit clienți ai Băncii Transilvania în decurs de două luni fără a fi necesar niciun drum la bancă, doar folosind aplicația BT Pay pentru deschiderea contului curent, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Opțiunea Deschidere de cont detalii

 



 

Ultimele Comentarii