BANCI | CEC Bank

Firmele si PFA-urile pot sa-si faca online conturi la CEC Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-09-20 11:59

- Pachetele pot fi accesate de la distanță, 100% digital, cu semnătură electronică calificată

- Premieră pe piața românească - CEC Bank este prima instituție care permite deschiderea de conturi online și pentru companiile cu structură de acționariat complexă: respectiv acționari persoane juridice rezidente și / sau persoane fizice rezidente în Uniunea Europeană

- Clienții pot alege între pachetul de cont curent Start Up Localnicii - lansat recent - și pachetul IMM Optim

CEC Bank continuă să se modernizeze și digitalizeze și lansează pachetele de cont curent ce pot fi accesate 100% online de către IMM-uri și PFA-uri, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Noile pachete sunt disponibile în magazinul virtual al CEC Bank – CEC_IN - și pot fi accesate de la distanță, cu semnătură electronică calificată și fără niciun drum la bancă.

În plus, CEC Bank este prima instituție care permite deschiderea de conturi online și pentru companiile cu structură de acționariat complexă: respectiv acționari persoane juridice rezidente și / sau persoane fizice rezidente în Uniunea Europeană.

”Accelerăm investițiile în tehnologie și în furnizarea de experiențe omnichannel și aducem în zona digitală și serviciile bancare destinate IMM-urilor, după ce, anul trecut, am lansat primele produse digitale pentru persoane fizice. Omnichannel-ul, abordarea complet integrată prin care clienţii au o experienţă unitară de cumpărături online şi în unități, va câștiga tot mai mult teren. Într-o lume tot mai digitală, este firesc ca şi bankingul să devină mai accesibil și mai eficient", declară Bogdan Neacșu, director general CEC Bank.

Produsele disponibile într-o primă fază în magazinul online CEC_IN destinat IMM-urilor sunt pachetul de cont curent Start Up Localnicii, lansat recent, și pachetul IMM Optim.

Pentru a deschide un cont de la distanţă, persoanele juridice trebuie doar să scaneze și să încarce în platforma CEC Bank statutul sau actul constitutiv actualizat, certificatul unic de înregistrare și documentele de identitate ale reprezentanților legali și beneficiarilor reali (ex. asociați/acționari).

Ulterior, confirmarea identității reprezentantului legal se realizează printr-un apel video, iar la final, contractul se semnează electronic, prin semnătură electronică calificată.

Sistemul pentru deschiderea online de conturi pentru persoane juridice a fost dezvoltat pe platforma low-code Aurachain, de către un consorțiu care include KPMG – în calitate de consultant și responsabil pentru dezvoltarea și implementarea platformei, Connections Consult, în calitate de integrator și Aurachain, ca furnizor de tehnologie low-code.

Pachetele de cont curent pentru persoane juridice, disponibile 100% online

Pachetul Start-up Localnicii are comision lunar de administrare zero în primul an de la deschidere și oferă numeroase servicii și avantaje, precum: cont curent și cont de card în lei, cont de salarii, cont de economii, card de debit Mastercard Business, Internet și Mobile Banking și serviciul de acceptare a plăților cu cardul SmartPhone POS, care se activează la cerere și este gratuit în primul an.

În plus, în primul an nu se percep comisioane pentru încasări și pentru plățile în lei prin Internet Banking și Mobile Banking, iar clienții beneficiază de 0,1% pe an dobândă la vedere pentru toate disponibilitățile din contul curent în lei și au acces la soluțiile Mastercard (Pachetul Digitalizarea Afacerii Tale, asigurare gratuită pentru cumpărături online și Programul Premium & Business/mymastercard.ro).

Pachetul IMM Optim vine cu Internet și Mobile Banking, 0,1% dobândă la vedere pentru toate disponibilitățile din contul curent în lei, zero comisioane la toate încasările și plățile intrabancare în lei, prin ordin de plată, zero comisioane la primele 5 încasări interbancare în lei prin ordin de plată, zero comisioane la primele 5 plăți interbancare în lei prin Internet Banking sau Mobile Banking, zero comision la depunerile de numerar prin persoanele împuternicite, inclusiv depunerile în valută. Costul lunar al pachetului IMM Optim este de 49 de lei.

Despre magazinul virtual al CEC Bank – CEC_IN

Magazinul online CEC_IN a fost lansat anul trecut și, în prezent, permite contractarea 100% online a principalelor servicii destinate persoanelor fizice: pachete de cont bancar, credit de nevoi personale, carduri de credit, overdraft și preaprobare online a creditelor de nevoi personale cu ipotecă. Oferta pentru IMM-uri include două pachete de cont bancar, cu servicii incluse pentru operațiunile de zi cu zi.

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de peste 44,4 miliarde lei, la sfârșitul lunii iunie 2021.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

Taguri: online banking  cont online  CEC Bank  tehnologii bancare  banca  cont bancar  cont bancar firma  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CEC Bank



CEC Bank are un card cu 10 conturi, in lei, euro si alte valute

CEC Bank lansează cardul multicurrency. Cu un singur Card - Visa Multicurrency - clienții au acces direct la conturi în zece valute și pot face plăți la comercianți și retrageri fără comisioane și costuri asociate schimbului valutar, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

CEC Bank ofera un pachet de cont cu zero comisioane si dobanda de 7,2% la depozit

CEC Bank anunta lansarea unui pachet de cont curent, denumit "Grija Completa", cu zero comisioane de administrare in primul an si o dobanda de 7,2% la depozitul cu depuneri ulterioare. Pachetul are zero costuri la retragerile de numerar de la orice ATM din România și din Uniunea Europeană și zero comision la plățile intra și interbancare în lei efectuate prin Internet și Mobile Banking, zero comision la încasările. Dupa primul an, comisionul lunar de administrare rămâne zero dacă se fac încasări lunare cel puțin egale cu salariul minim pe economie, altfel este 8,9 lei/lună. Comunicatul CEC Bank: CEC Bank lansează Pachetul de cont bancar Grijă Completă cu zero costuri în primul an și detalii

CEC Bank finanteaza producatorul roman al brandului Cocorico

CEC Bank continuă să susțină producătorii români și acordă o linie de credit de 15 milioane de euro pentru finanțarea activității curente a unuia dintre cei mai mari jucători din industria de produse alimentare din România, AAylex ONE - producătorul brandului Cocorico, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:  PCF Investment Banking – a acționat în calitate de consultant financiar exclusiv al AAylex ONE în structurarea, negocierea și implementarea tranzacției.  AAylex ONE este unul dintre cei mai mari producători de carne proaspătă de pui din Europa, cu o experiență de 40 de ani de producție constantă și inovare neîntreruptă, brandul său, „Cocorico” fiind preferat de milioane de detalii

Cum se face amanarea ratelor la creditele CEC Bank

Care este procedura pentru amanarea ratelor la creditele CEC Bank ale persoanelor fizice, conform OUG 90/2022? Iata informatiile publicate de banca: Amânarea ratelor 2022 - persoane fizice Poți solicita suspendarea la plată a ratelor pentru o perioadă între o lună și 9 luni în baza Ordonanței de Urgență 90/2022 privind acordarea unor facilități pentru creditele acordate de bănci și instituții financiare nebancare anumitor categorii de debitori până pe data de 28.08.2022. Bine de știut + soluții alternative Îți atragem atenția că, pe durata suspendării ratelor, dobânzile se vor acumula și se vor adăuga soldului creditului, detalii

 



 

Ultimele Comentarii