LEASING | Ultima Ora

Firma de leasing operational LeasePlan a avut o cifra de afaceri in stagnare in 2015: 42 milioane euro

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-01-30 08:25

LeasePlan România anunta intr-un comunicat ca in 2015 a înregistrat o cifră de afaceri de 42,4 milioane de euro, în creștere cu 0,5% față de 2014, în timp ce portofoliul de autovehicule aflate în administrare s-a majorat cu 6%, la peste 11.000. Peste 80% din flota totală se află în regim “full service”, pentru restul asigurând doar partea de servicii.

“Deși unii dintre clienții noștri și-au restrâns activitatea diminuând, în consecință, și flota auto, cererea puternică venită din rândul companiilor mici și medii ne-a asigurat o creștere puternică în 2015. Pentru anul 2016 estimăm o evoluție a cifrei de afaceri cu 3-5% și atingerea unui volum de 12.000 de autovehicule în administrare, bazându-ne pe o relație solidă cu clienții strategici, pe lansări de noi produse, dar și pe un interes crescut al companiilor din segmentul IMM-urilor”, a declarat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România.

In comunicat se mai arata ca LeasePlan lansează LeasePlan Van, produs destinat companiilor care folosesc vehicule comerciale ușoare (LCV).

Mobilitatea neîntreruptă, optimizarea costurilor în regim de utilizare intensivă și kilometraje mari, precum și consultanță (prin personal specializat și dedicat) în alegerea corectă a autovehiculului și a echipamentelor auxiliare care corespund specificului afacerii – acestea sunt cele mai importante aspecte care, administrate eficient, pot ajuta o companie cu flotă de autovehicule comerciale ușoare sa fie cu un pas înaintea concurenților, spune firma in comunicat.

De exemplu, atunci când un autovehicul este imobilizat, LeasePlan oferă la schimb un autovehicul din aceeași categorie și cu aceleași echipamente auxiliare.

Antreprenorii beneficiază de toate avantajele leasingului operațional pe durata de viață a autovehiculului: avans zero, indiferent de dimensiunea flotei, costuri previzibile și transparente și eliminarea riscurilor legate de revalorificarea bunului și variația costurilor cu mentenanța, potrivit LeasePlan.

În plus, rata plătită de antreprenor este corelată cu numărul de kilometri parcurși de autovehicul, astfel încât acesta plătește proporțional cu gradul de utilizare al autovehiculului, având în permanență acces la platforma de raportare on-line pentru a urmări evoluția costurilor pe servicii.

Despre LeasePlan

LeasePlan este o companie financiară olandeză specializată în mobilitate și management de flote auto. Serviciile noastre constau în finanțarea în leasing operațional și administrarea flotelor auto, acoperind nevoile unei varietăți mari de clienți.

Înființați cu peste 50 de ani în urmă, am reușit să devenim furnizorul numărul unu la nivel mondial în domeniul serviciilor de management de flote auto și leasing operațional, având peste 7.200 de angajați dintre care 85% în filiale din afara Olandei. Avem o flotă totală în administrare de peste 1,5 milioane de autovehicule în 32 de țări.

Avem un palmares dovedit în consolidarea prezenței noastre în piețele tradiționale, precum și în extinderea pe noi piețe unde ne-am dezvoltat pentru a ajunge lideri de piață. Suntem capabili să valorificăm prezența noastră globală și rețeaua internațională prin furnizarea de produse inovative și servicii superioare care vin în întâmpinarea nevoilor clienților noștri locali și internaționali.

Obiectivul nostru este sa realizăm aceste lucruri prin utilizarea expertizei noastre astfel încât să degrevăm clienții de eforturile specifice activității de administrare a flotei auto pentru a se putea concentra pe activitatea lor de bază. Acest obiectiv este evidențiat și de promisiunea noastră universală asumată tuturor clienților: ‘It’s easier to leaseplan’. 

LeasePlan România este liderul pieței de leasing operațional, cu un parc de peste 11.000 de autovehicule în administrare. Compania are în prezent 75 de angajați și este activă pe piața românească din 2007, oferind corporațiilor și firmelor mici și mijlocii prezente în România soluții complete și adaptate nevoilor lor de mobilitate.

Pentru a putea să îmbunătățim în permanență experiența clienților noștri, monitorizăm anual gradul de satisfacție prin derularea unui studiu coordonat la nivel internațional, cu ajutorul companiei TNS. În 2015, 94% dintre clienții noștri au declarat ca au o părere bună, foarte bună sau excelentă despre calitatea serviciilor oferite de LeasePlan (în creștere de la 92% în 2014), se mai arata in comunicatul LeasePlan.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii