BANCI | Cariera

Elena Badeanu si Cosmin Bucur, confirmati de BNR in noua echipa de conducere a Bancii Carpatica

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2013-10-24 16:31

Banca Comerciala Carpatica are, incepand de azi, echipa de conducere completa, Elena Bădeanu  si Cosmin Bucur primind aprobarea Bancii Nationale a Romaniei. Alaturi de Johan Gabriels – CEO, Ion Dobrica – CFO si Gheorghe Cismaru – COO, Elena Bădeanu  va ocupa functia de CPO – Chief People Officer iar Cosmin Bucur pe cea de CCO - Chief Commercial Officer fiind si membri ai Directoratului, precizeaza banca intr-un comunicat.

Elena Bădeanu are o experienta bogata de peste 17 ani in domeniul financiar bancar, dintre care ultimii 10 ani in domeniul resurselor umane. Cu rezultate demonstrate in implementarea strategiei de business si cu expertiza in construirea si mentinerea unei culturi organizationale care sa sustina realizarea obiectivelor strategice in conditii de maxima performanta, Elena Bădeanu va coordona Divizia Identitate Corporatista si Resurse Umane.

„Oamenii sunt cei care fac orice organizatie sa existe. Fie ca vorbim despre reputatie, procese sau succese, vorbim despre oamenii acelei organizatii. Ma bucur ca in ultimele luni am intalnit aici oameni talentati si sunt sigura ca impreuna putem scrie povestea de succes a bancii noastre” declara Elena Bădeanu, Chief People Officer Banca Comerciala Carpatica.

Cosmin Bucur are o vasta experienta in domeniul bancar, ocupand pe parcursul a 15 ani pozitii de conducere, ultima functie detinuta fiind cea de Country Head of Global Markets, MD (RBS Bank Romania SA). Cosmin Bucur va prelua responsabilitatea de a dezvolta business-ul bancii, avand in subordine intreaga Divizie Comerciala, inclusiv reteaua de unitati.

„Este o oportunitate extraordinara pentru mine sa ma alatur echipei Bancii Comerciale Carpatica si sper ca experienta si angajamentul meu pentru succesul organizatiei vor asigura bazele unei echipe profesioniste si competitive, mandra de organizatia noastra si apreciata de catre clienti”. declara Cosmin Bucur, Chief Commercial Officer, Banca Comerciala Carpatica.

In luna martie a.c., conducerea executiva a bancii a fost preluata de Johan Gabriels, noul CEO avand misiunea de a consolida rezultatele pozitive inregistrate si de a repozitiona institutia in actualul context economic prin eficientizare si cresterea apetitului pentru finantarea mediului de afaceri romanesc.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Cariera



Mihaela Lupu preia conducerea UniCredit Bank

Mihaela Lupu, în prezent Chief Financial Officer pentru Europa Centrală și de Est (CE&EE) în cadrul Grupului UniCredit, va fi noul CEO și Președinte al Directoratului UniCredit Bank în România, începând cu data de 16 octombrie 2023. Numirea ei este detalii

Madalina Teodorescu, numita director retail la BRD

BRD anunță numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Ea îl va înlocui detalii

Mircea Busuioceanu, in conducerea ARB

Adunarea Generală a Asociației Române a Băncilor (ARB) reunită în ședință astăzi, 10 ianuarie 2023, a votat noua componență a Consiliului Director ca urmare a completării unui post vacant de membru, anunta ARB intr-un comunicat, in care adauga: Conducerea detalii

Mihaela Ionita este noul director de resurse umane al ING Bank Romania

Mihaela Ioniță se alătură echipei ING Bank România începând cu data de 1 ianuarie 2023, urmând să preia poziția de Director de Resurse Umane și membru în Comitetul Executiv al băncii, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



Profil de Bancher

Toate Profilele

 

Ultimele Comentarii