BANCI | Analiza

Dupa ce a fost parasit de clientii Volksbank, Piperea risca sa ramana si fara clientii BCR implicati in procese cu banca

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-09-24 15:40

Dupa ce Banca Transilvania a reusit sa convinga peste 80% dintre clientii Volksbank sa le converteasca creditele din franci elvetieni in lei cu un discount de peste 20% si sa le ramburseze comisionul de risc, asfel ca majoritatea au renuntat la procesele cu banca, determinandu-l pe avocatul Piperea sa abandoneze procesele colective, BCR anunta ca si oferta sa de reducere cu 20% a ratelor clientilor cu credite imobiliare in euro se bucura de succes, inclusiv in randurile celor care au dat banca in judecata.

Campania lansata in urma cu 3 saptamani se bucura deja de un mare succes printre clienti... Ceea ce ne bucura este ca si acei clienti care au ales calea instantei au inteles ca oferta BCR reprezinta o soluţie mutual benefica...”, spune Dana Demetrian, vicepresedintele BCR responsabila de clientii persoane fizice, citata intr-un comunicat al bancii.

“Printre cei care au acceptat oferta de reducere a ratelor sunt clienti care se judecau cu noi, inclusiv dintre cei care erau reprezentati de celebrii avocati”, precizeaza reprezentantii BCR.

Avocatul Gheorghe Piperea declara, pe pagina sa de socializare, dupa lansarea ofertei BCR, ca rata de acceptare a acesteia ar putea fi de peste 80%, la fel ca in cazul Volksbank.

Avocatul incearca sa obtina de la judecatori pentru clientii sai, cateva sute, o dobanda de 0% sau 1,5% plus Euribor, mult mai mica decat cea din oferta BCR (4,95%, fixa pe 5 ani), pe considerentul ca banca si-a abuzat clientii, majorandu-le dobanzile la credite dupa bunul plac, nu in functie de indici transparenti ai pietei.

Conform statisticilor BNR, dobanda medie la creditele imobiliare vechi in euro este in jurul a 6%, in timp ce pentru  creditele noi, dobanda este cu un punct mai mica, in jurul a 5% pe an, apropiata de cea din oferta BCR.

BCR incearca acum sa inchida pe cale amiabila actualele si potentialele conflicte cu cei 50.000 de clienti cu credite imobiliare in euro, dintre care in jur de 2.000, dupa estimarile noastre, se afla in proces cu banca, carora BCR este dispusa sa le ofere dobanzi mai mici, la nivelul pietei, prin care ratele lunare li se reduc in medie cu 20%.

In ritmul actual, 56% dintre clientii BCR vor accepta oferta

Pana acum, 7.000 de clienti BCR, adica 4% din total, au accesat oferta BCR de reducere a ratelor in primele trei saptamani de la lansarea ofertei, care este valabila pana la finalul anului, anunta banca. Reprezentantii BCR nu au dorit sa mentioneze cati dintre clientii cu procese au acceptat oferta.

Pana la finalul anului mai sunt 12 saptamani, iar daca ritmul de acceptare a ofertei (2.300 de clienti saptamanal) se mentine, la finalul anului vor fi acceptat oferta 28.000 dintre cei 50.000 de clienti ai BCR, adica 56% din total.

Ceea ce inseamna ca BCR trebuie sa-si intensifice campania de promovare a ofertei, daca vrea sa se finalizeze cu succes.

Este normal, intr-o piata civilizata si matura, ca relatia intre client si banca sa fie o relatie de incredere, iar in cazul unor litigii, banca sa gaseasca solutii comerciale de inchiderea a acestora. In acest context, atitudinea băncii ramane aceea de a gasi căi de soluţionare amiabilă şi de a dezvolta un parteneriat pe termen lung”, a mai spus Dana Demetrian, in comunicatul bancii.

“Faptul ca in cadrul campaniei “Scade Rata”, alaturi de o dobanda avantajoasa, BCR ofera clientilor sai comisioane ZERO si o asigurare de viata GRATUITA, reprezinta un pas important pe care banca doreste sa-l faca in dezvoltarea relatiei cu clientii sai. In cadrul acestei campanii, ne indreptam catre intregul portofoliu de clienti, iar ofertele pe care le facem au cele mai bune costuri", adauga ea.

BCR a prezentat si un studiu de caz: profilul unui client mediu, care arata astfel:

- salariu net lunar: 2.000 de lei
- cheltuieli curente: 500 de lei
- credit de 105.000 lei pe 23 de ani
- dobanda: 7,87%
- rata lunara: 821 lei

In urma acceptarii ofertei denumita "scade rata" sau "repricing", noul credit arata astfel:
- dobanda: 4,95%, fixa in primii 5 ani
- rata lunara: 637 lei

Economia este de 26.224 de lei pe toata perioada de creditare, se precizeaza in oferta BCR.

Comentarii

Titi de la Strehaia
Nu mai bine facem o laba?
Mai ziaristul lui peste, cat te-a platit BCR sa postezi mizeria asta? Unde sunt probele ca lumea accepta o noua golanie, numarul ala invocat de BCR? Stii mai Bancherule ca asta inseamna inducerea in eroare in scop de inselaciune? Inca o data ai mintit de ai rupt in acest articol care pute a diaree de bancher. Gata, s-a terminat cu BCR, cea mai nenorocita banca din sistem, cea mai jegoasa si infecta. Camatarii Romaniei!

Stefana Marin
Gunoaiele de la Camatarul Suprem al Romaniei
Aveti proba cum se curata mizeria din contractele WCR. Cu oferte mincinoase. 7000 de insi au accesat, nu au acceptat. Fac planul ca tiganul ca accepta 56% vise stimabililor. Tot raman 46% sa beneficieze de contracte fara pret, alea facute de voi si cu care voi imputitilor v-ati inselat clientii de buna credinta, buni platnici. In plina criza financiara, cand euro a crescut in 3 luni cu 45%, voi imputitilor ai dublat dobanda si ati continuat sa o cresteti pentru ca apoi sa va faceti alta dobanda fraudand OUG 50/2010. Sa va fut in gura cu oferta voastra de tot cacatul. Praful sa se aleaga de voi pentru abuzurile pe care le-am indurat 8 ani impreuna cu familia. Escrocherie dovedita.

Gibonu Proletar
Aceleasi practici - publicitate inselatoare marca BCR
"Campania lansata in urma cu 3 saptamani se bucura deja de un mare succes printre clienti... Ceea ce ne bucura este ca si acei clienti care au ales calea instantei au inteles ca oferta BCR reprezinta o soluţie mutual benefica...”, spune Dana Demetrian, vicepresedintele BCR responsabila de clientii persoane fizice, citata intr-un comunicat al bancii. - Fantastic ce minte tanti asta. Nu esti mai breaza ca Spurky ala. E tardiv cucoana, tardiv. O sa va explodeze contractele in fata curand. Nu puteti minti voi cat suntem noi informati.

furat_de_bcr
minciuni
:)))) cat de disperati sunt cei de la bcr incat sa comande astfel de mizerii? vai....Pinocchio! rusinica!!!bcr...fa-ti bagajele!!

Trachus
Minciuna
Bah ... dar voi sunteti nesimtiti rau de tot. Care dracul a negociat cu BCR? Jigodiilor ...

inselat_de_WCR
replica
bai prostule care esti.... noi cei din grupurile G1 si G2 ale dnlui Piperea nu o sa renuntam niciodata. pana nu ne luam banii, pe care banca asta imputita ia luat de la noi, nu renuntam. Meregem_pana_la_capat

Carmen Lapovita
Cand..., nu pune presul peste doamna Demetrian
ce inseamna domna demetrian "solutie mutual benefica"? cumva... pe care o dati din nou clientilor vostri? doamna sa va fie rusine, v-ati... in ultimul hal daca pentru bani si post ati ajuns sa inselati oameni. huoooooo (comentariul a fost editat, intrucat continea injurii)

Mamela Anderson
ce fuduli sunt weceristii!
lauda de sine, nu miroase a bine. cine rade la urma rade mai bine.

Andrei
Minciuni și dezinformare
Poate 7000 de clienți CARE AU FOST INFORMATI de cămătar despre "oferta de nerefuzat". Nu au acceptat 7000 (cifra asta a fost avansată de bancă și am dubii referitor la ea). NIMENI DIN G1 NU A ACCEPTAT SA NEGOCIEZE CU WCR. NIMENI DIN G2 NU O VA FACE. Autorul articolului defecat aici nu face altceva decât sa minta referitor la activitatea domnului avocat Gheorghe Piperea pentru a atrage comentarii și implicit să mărească vizibilitatea paginii web. Probabil ca este plătit de WCR (daca face gratis publicitate băncii ori e prost, caz în care e scuzabil articolul - atâta poate omul, ori este neinformat și neprofesionist, caz în care trebuie concediat și trimis la săpat șanțuri).

Jardel
Gunoiul de la bankerul
Ba nespalatule care lingi coridoarele la procesele grupurilor Lui Piperea mai treci pe la Nufarul de is Niste clor ca puti ca un tomberon de la aviator in primul rand SI apoi vopseste ti creierul SI l mumufiaza ca ai inceput SA te descompui. Afla mah cap de tabla ca NICIUNUL DIN MEMBRII GRUPURILOR LUI PIPEREA NU A NEGOCIAT CU STAFIILE DE LA BCR SI de aceea Wcr o va Lua in freza cu ambele grupuri, apoi cu ANPC SI apoi cu inca 80000 de contracte de credit. Enola gay SI a lasat bombele. Du te la wcr SA ti dea o eugenie cu Lapte Ptr articol ca in curand nu vor mai avea bani nici Ptr aceea

becerizatu
oferte tardive de ochii lumii
După 8 ani de furaciune ,când simt ca pierd din ce în ce mai multe procese și clienții s-au deșteptat ,vin cu asemenea oferte.De ce nu au facut-o mai demult?Pentru ca în acești ani aproape s-au încasat sumele împrumutate ,iar de acum înainte este câștigul băncii ,iar dacă clientul accepta nu mai este despăgubit ptr banii necuveniti dați în trecut ,iar banca ciupește în continuare .

Jardel
Procese Penale
....am uitat ceva Wcr sa SE pregateasca ptrr tot atatea plangeri Penale Cati Reclamanti sunt ; Cred ca trebuie SA caute SA angajeze personal Ptr generatiA de schimb deoarece smecherii BCR care I au prostit pe oameni vor Fi extrem de occupati cu procesele lor Penale .

Adi
Cred ca esti prost bancherule
Mai Comane, tu ai fost la iccj pe 22 septembrie? Nu te-au informat stapanii BCR ca nici un client de la acest grup nu a acceptat oferta? Disperarea voastra mai hotilor este maxima zilelel astea. Face poc buboiul pe 29 sept. cand se pronunta iccj. Hai mars la cotineata mai porcule!

Ciprian
Ce ma bucur pentru voi camatarilor
Pot sa accepte toti clientii bancii, pentru 207 oameni veti da toata dobanda inapoi pentru ca DRV a fost exclusiv manipulata de BCR. Voi nu vedeti ce se intampla zilele astea cu Volkswagen, sunteti nebuni? Ati ascuns gunoiul sub pres atatia ani, dar acum s-a facut un munte!

haiducul Piperea
Platit de WCR
Trebuia sa fie cozi la WCR daca semnau 7000 de oameni, o fi noaptea si noi dormim ??? WCR, las-o ca PUTE !!! Nu te mai crede nimeni ! Eu am auzit pe SURSE ca avocata Sova va apara clientii WCR, daca Piperea nu mai are serviciu !!! JEG de banca, jeguri de oameni platiti pentru a publica gunoaie !!!!

Iacob Mihai
Nenorocitilor, hotilor, etc
Mai sus, este numele meu, real. La fel adresa mea de mail. Din 2007, sunt furat luna de luna de nenorocitii de la BCR, cu clauzele lor abuzive. Sunt cu ei in proces si nu o sa renunt nici daca ar fi sa-mi dea WCR-ul toti banii inapoi, de doua ori, dublata suma. WCR-ul sa plateasca pentru toate furturile din acesti ani, ocrotiti de BNR si Gvuvern. Romanii sunt cea mai proasta natie care au acceptatat aceste furturi fara sa spuna nimic. Norocul nostru ca a fost avocatul Piperea care ne-a ajutat, altfel in cine sa ai incredere, in tara in care nu este nicio lege?

Client Piperea
Are balta peste !
O sa ramana Piperea bineteles fara clienti, in momemntul in care o sa castige cu toti procesele impotriva jegului de BCR.Aveti rabdare cateva zile , nu mai dezinformati oamenii.A accesa nu inseamana a accepta, ci doar o informare despre contractele voastre jegoase.Asa , ca sa fie probe la dosar,.,,

Horea
jenant...
Jenanta banca, jenant articol... Oferta? Care oferta? Nu stiu pe nimeni sa fi primit o asemenea mega oferta. Si cunosc destui oameni. In faza asta a procesului nu accept nimic din parta bancii. Puteau veni acum 5 ani cu o oferta, dar acum, cand le-a ajuns cutitul la os incep sa tran=mbiteze oferte. Banca de cacat.

anddor
Minciuni
Cat de mincinos poti fi, domnul avocat Piperea nu va ramane fara clientii BCR pentru ca oferta lor este o capcana. Prin acest articol vinzi gogosi. Cei ce am ramas in procese impotriva camatarului suprem BCR (zis WCR) vom merge pana la capat.

BADULESCU
Client Piperea
4%.....cu atat va laudati??? cam putin pentru nivelul vostru de CAMATARI PROFESIONISTI... ati furat atatia ani din banii munciti ai clientilor vostri care doreau doar atat contracte corecte!

andreea
Client Piperea
"Reprezentantii BCR nu au dorit sa mentioneze cati dintre clientii cu procese au acceptat oferta"...pai nu au dorit ca nu a acceptat NIMENI super - oferta WCR, daca erai la ICCJ aflai... dupa 5 ani de proces cu cine sa mai stau la masa???? cu WCR, nicidecum...un om normal nu ar mai accepta asa ceva... rusine, mincinosilor.

Gelu
Dauna totala
Drepturile consumatorilor nu se negiciaza stimata doamna Demetriade. Pregatiti banii ce veti trebui sa-i inapoiati clientilor ce v-au platit DRV abuziv atata timp. Si pentru dobanda legala la sumele datorate si daune morale. Pregatiti-va pentru dauna totala!

Vasian
hotul si profesionistul
De cate ori esti inselat esti inselat de un profesionist, fie el camatar, hot de buzunare sau infractor recidivist. Toti acestia o fac zilnic, de aceea trebuie pedepsiti exemplar. De obicei puscaria este un loc unde mediteaza asupra faptelor facute. Dupa ce termina Piperea va facem plangeri penale pentru inselaciune, nemernicilor!

Zlota
Asigurare
Oare BCR are asigurare de risc?

DIACONU
rusine wcr
...cu toata dragostea dar ai fost prost informat referitor la clientii din procese...eu as cere daune morale pentru ca ti-au stricat imaginea cu minciuna asta... fiind in proces eu am informatii ca nimeni nu a accepta oferta bcr... eu zic sa te informezi mai bine asupra clientilor din procese si dupa, sa-ti apara super-articolul platit de bcr... oare asa de disperati sa fie BCR-ul???

Stelian
22
22 septembtie 2015 este ziua cand mor bancherii, ziua cand drepturile consumatorilor nu mai pot fi ignorate! Sa curga sange de bancher infractor in instanta! Sa vina in valuri banii furati cu atata nonsalanta si nesimtire! Fara numar!

Titi
Inutil, jeg de banca - BCR
Inutil sa va mai scuzati. Copilul meu care este la gradinita stie deja ca BCR inseamna Banca de Cacat a Romaniei. Cum poti accepta o oferta care pute a cacat dupa 5 ani de proces. Intai inapoiati ce ati furat si dupa aceea mai vedem! BCR te pup, pa-pa.

client Piperea
Hai sictir
Sunt client la Piperea si nici prin cap nu- mi trece sa renunt la un om onest care lupta pentru a face dreptate celor inselati de banci.Sa nu uite nimeni ca nici- un client din G1- BCR nu a acceptat mizeria de ''oferta '' a BCR. BCR esti un mare rahat iar tu Bancherule , o sluga mizera.

Veta
Grija bancherului
Cainele moare de drum lung si prostul de grija clientilor lui Piperea! Totusi este o certitudine ca Piperea va ramane fara clientii de la BCR caci procesul primului grup se incheie aici, cu o victorie de rasunet pe toate capetele de cerere, dar in mod deosebit pe dobanda DRV manipulata grosolan de BCR. Erste ar trebui sa invete pe BCR cum a fost ea amendata zeci de milioane de euro pentru infractiuni de manipulare a pietei financiare si a dobanzilor, cazul clubului Lombard. Ce naste din pisica tot soareci mananca!

alex
certitudini
Din toata tarasenia asta un singur lucru e sigur Piperea o sa castige o caruta de bani indiferent de rezultatul proceselor din pacate pentru pagubiti aceasta certitudine nu exista si avand in vedere ca totusi ne judecam in Romania unde legea ii de forma si vorba scriitorului nu exista dreptate pentru catei sa nu deschidem inca sampania. La astia tre sa le dai in cap daca vrei dreptate numa frica cred ca ii mai impresioneaza.

Teo
Nu vom uita
Experienta traita cu acesti infractori de la BCR a fost de neuitat. De aceea nici eu nu voi uita comisioanele abuzive, dobanda manipulata de banca doar crescator, impunerea unor sume de asigurare din ce in ce mai mari cand piata o ia in sens invers, la fel ca si soldul ramas de achitat. Mizerii de la niste mizerabili de camatari. De aceea voi posta DOAR ADEVARUL pe toate site-urile unde apare sigla BCR. Muuulta vreme de acum inainte!

Jan de la Craiova
Cata puritate
Curva BCR se vrea dinnou fata mare! Hai sictir mamare! S-a intalnit hotul cu prostul? Sa ne inghesuim repede pana nu se termina! Dati domne cate o bucata ca sa se ajunga la toata lumea! Daca-ti dau o bomboana doamna Demetriade, ce-i faci...? (comentariul a fost editat, intrucat continea injurii)

Nicolae Labis
Vai mama lui de banking
Astia de la WCR cred a nu sunt in toate facultatile mintale. Dana Demetrian este din alt film, are exprimari de te constipa. Vai de capul vostru de idioti daca voi credeti ca mai merge cu furatul consumatorilor, cu pacalirea lor cu oscioare aruncate pe jos. Asta denota cat de incapabil este managementul WCR care nu a facut niciodata o analiza a profilului consumatorului dupa ce i-a dublat dobanda. Mai ales in era internetului. Trebuie sa fi nu doar idiot ci si oligofren daca iti inchipui ca unul care simte ca traieste prost si afla ca il furi se mai poate impaca cu tine. Ori aici bagabontii astia au furat de au rupt de prin 2007. Banca asta este praf, doar daca dai un search cu Google dupa BCR clauze abuzive si-ti vin mii de pagini. Increderea este benzina unei banci, dar la pompa unde alimenteaza BCR nu mai este incredere in rezervor. Banca asta merge din inertie, o sa vine curand vremea cand scapa cine poate. Dar pana atunci o multime de manageri si consilieri de credite vor infunda puscaria pentru inselaciune in contracte, pentru escrocherie organizata.

triton
hoti si mincinosi
cum va permite-ti sa mintiti in halul asta/ dar de fapt ce ma mir la cat fura wcr si la modul in care stiu ei sa faca banking nu ma mai mira nimic. Iar tu bai bancherule nu ii mai linge pe aia de la wcr-ului ca a inceput sa le placa dar cred ca si tie iti place "rahatul"

inselat de bcr
Dezinformare
Stati linistit d-le Piperea, suntem alaturi de dvs! Mergem pana la capat impotriva camatarilor de la bcr! @G2

Client AAA
O porcarie de \"reclama\" marca BCR!!!
O sa primeasca bcr de la clientii lui Piperea o mare trambita! De la unul din grupuri n-a acceptat nimeni; nu stiu cati disperati ar gasi in al doilea! Bcr trrebuia sa raspunda cererii de conciliere facuta de noi acum 5 ani, inainte de inceperea procesului. Dar ii plac banii luati cu japca, profitul mare facut pe spinarea noastra cu incalcarea tuturor legilor nationale si comunitare, cerseste de ani de zile sa se faca legea in favoarea ei, sa fie lasata sa fure in continuare, sa nu fie sanctionata etc etc! O mizerie de banca! Madam SOVA a fost si este pantaloni scurti pe langa PIPEREA! La ce-l intrece este manipularea instantei pe considerente de 2 lei cum ar fi ca un LUCRATOR COMERCIAL stie foarte bine ce este un contract de credit, nu poate invoca neuntelegerea lui. Si-l mai intrece pe Piperea la jignit clienti si colegi; nu s-a sfiit nicicdecum sa jigneasca in fata instantei atat clientii cat si aparatorul. Si mai are pretentii de mare doamna si mare avocat!! Cum se numeste ce face BCR conditionand actele aditionale de renuntarea la procese actuale si viitoare? Nu cumva e o ingradire a liberului acces la justitie, garantat prin COnstitutie? Nu exista nici macar un aspect corect in comportamentul BCR fata de clientii sai! Termene precum respect, corectitudine, legalitate sunt absolut straine bcrului!! Hai ca v-am acordat prea multa atentie!

je
Jeguri
Bancherule esti un jeg la fel de mare ca si Demetriade, Sova si WCR. Mintiti si dezinformati oamenii prin articolele voastre. Nu uitati ca fiecare dintre cei in proces au prieteni care la randul lor au prieteni...etc. si adevarul despre WCR se afla mult mai repede asa.

cosmin
CARACATITA BANCARA VA APUNE CAND VA INTRA DNA-ul LA EI
Mafia sistemului bancar dirijata de BNR ...... sunt multi bani piramidali in spate..... conducerile bancilor impuse actionarilor de catre BNR au avut scop sustragerea a cat mai multi bani ...... salarii de zeci de mii de euro care, cu siguranta au ajuns in conturile protectorilor. Au distrus sistemul bancar si piata. Mai devreme sau mai tarziu se va descoperi cum acesti conducatori numiti cotizeaza la persoane din .......... ...... RUSINE!

liviu
frajala ieftina
mai terminati ma cu prostiile ...luptam pana la capat....HAI SUS....

Eftimie
Manipulare si diversiune
Un articol mizer comandat de camatari si transmis de o sluga tradatoare de popor. Toata lumea stie de manipularea si diversiunea voastra. Nu mai ai nici o sansa, WCR!!! O sa stie lumea si dincolo de CEDO. Suntem alaturi de sabia lui PIPEREA! Doar impreuna vom invinge!

cris
Fortza PIPEREA
Va suntem alaturi ..... Banca Romanasca urmezi ...... atata indolenta si nesimtire nu am intalnit ca la banca asta....

Mihai
cata invidie aici
Mama sunteti rupti in gura. Va ofticati de nu mai puteti de aceasta oferta. Va doresc din tot sufletul sa pierdeti procesul cu banca si sa se termine campania si sa ramaneti cu buza umflata, ca de acum sunteti orgoliosi nu acceptati oferta. Sa dea Dumnezeu sa pierdeti procesul si sa platiti pana n-oti mai putea, pana va da afara din casa. Spurcaciunilor!!!

cristi
Comentarii in plus
Pentru administrator site: foarte multe comentarii degeaba. Limbaj de sofer de taxi de ilfov. Multe site-uri de stiri au ren ntat la rubrica de comentarii - ati putea renunta si site-ul dvs. la comentarii sau sa le moderati inainte de postare! O sugestie sincera!

Anton Pan
BCR NU MAI VISA!!
De multe ori WCR si-a comandat articole in presa care intaresc imaginea de excroc financiar al acestei banci.Ar trebui sa sa mai invete de la Volkswagen cum se cere scuze clientilor după ce esti prinsă ca i-ai inselat.Dar aceasta conducere masono-neobolsevica este tipica la cum reactioneaza.SA TII MINTE BCR CA NIMENI NU-L PARASESTE PE PIPEREA PT OFERTA TA MINCINOASA SI INCERCAREA DE INDUCERE IN EROARE PE CARE O PROPUI CLIENTILOR BUNI PLATNICI. Daca erai bine intenționată te puteai salva prin recunoasterea greșelii de calcul a dobanzii după primul an de dobândă fixa si făceai aceasta oferta erai acum curata si nu aveai nici un proces pe rol dar santeti înfometați după jefuirea clientului si furt continuu eventual legalizat. Sunteti ori prosti ori nebuni de legat daca nu v-ati prins ca toți clienti s-au prins de smecheria voastră asa ca cei 7000 de clienti care au acceptat asazisa voastra oferta e doar in vis le create de mintea voastra bolnavă! WCR opreste-te sa mai furi !

haiducul Piperea
ptr Mihai
N-ai inteles NIMIC !!!!! Ne cacam in oferta voastra !!!! Tu bancherule nu o sa mai prima, nu o sa te mai duci la Praga, nu mai poti sa-ti platesti rata la Jip !!!! Daca ne da afara din case , venim la mata in chirie !!!! Hapciupaliticule .....

Marian Albu
Cristi si Mihai
Cristi si Mihai sunteti chiar redactorii acestui articol mizer de dezinformare a populatiei? Bancherul.ro a fost creat in 2007, anul bumului de credite toxice, ilicite si mincinoase. A fost o adevarata opera de arta la inceput, profituri mari si infloritoare pentru banci, o epoca trista si neagra a debitorilor, o epoca de suferinta, tristete, infometare, sinucideri, caderi psihice, slugareala, camatarism, minciuna, incalcarea legii de forma continua, amenintari asupra debitorilor, executari silite nedrepte pe tema unor clauze abuzive care intr-un final iti ia dreptul la fericire. Atatia ani pierduti din cauza nenorocitilor BCR, ani care nu se mai intorc. Vrem daune morale! Am invatat pe parcurs sa ne cerem drepturile... timpurile se schimba. NOI! Cei din grupurile G1 si G2 nu vom ceda in fata ofertelor mincinoase ale BCR si vom castiga toate drepturile legale, cu dobanzile aferente ale acestor ani de furt. Sper ca cei implicati sa ajunga la inchisoare, acolo unde le este locul. La cat rau au facut zecilor de familii indurerare, inchisoarea ar fi o pedeapsa mult prea usoara. Jos Isarescu, jos BNR, jos mafia bancara!

Client Piperea
Penibili, si voi si BCR!
Sa mori tu?! Tot G1 i-a dat o mare flegma in bot coanei BCR! La stia 7000 le-o fi facut oferta dar cati le-au ascultat macar?! Ca de acceptat... prost sau disperat sa fii! Voi sunteti penibili iar BCR patetica! :(

costy
minciuni ordinare sau publicitate mincinoasa
Wcristii ordinari tin de plan: intarzie judecarea grupurilor mari pentru a fi liniste in presa, nu vor negociere la inceputul procesului, pun presiune cu dobanzi calculate dupa formule stiute doar de ei si neaprobarea ordonantei prezedentiale privind incetarea platilor. Dobanzilor pana la solutionarea litigiului, ademenesc pe unii naivi cu tot felul de oferte mincinoase si cu ingradirea dreptului de rezolvare a litigiilor in instanta iar acum cand vad ca se strange latul la gatul lor si ca nici unul din grupurile mentionate nu vrea sa mai negocieze cauta sa reduca pierderile prin modificarea legii consumatorului si prin aceasta oferta mincinoasa. Oare ce dobanda va fi peste cinci ani? Niste mincinosi nemernici care sunt la fel cu camatarii ilegali

Gicu
Redactori site
Bineinteles va Mihai si Cristi sunt redactorul site-ului, nea Vasile Coman. Cine mai intra pe fituica asta de cacao, hartia igienica a camatarilor? Clientii rautaciosi ai lui Piperea si cama atat. Uitati-va la alte articole postate: ZERO comentarii. In orice caz, lui Mihai si Cristi, mari pupatori de dosuri de bancher camatar, le doresc sa ajunga rapid intr-un contract cu BCR cu DRV 9,12%. Voi sunteti niste spurcaciuni, nu clientii care-si cer drepturile. Sa stii Vasile Coman ca drepturile consumatorului nu sunt negociabile. Si da, NOI VREM DREPTATE, nu o oferta facuta pe fuga, in ceasul al 12-lea al demersului nostru. De ce a dormit banca 5 ani? Daca facea oferta asta acum 5 ani era cu totul altceva! Si sa stii ca nu vom pleca din casele NOASTRE boule, pentru ca am platit toate abuzurile bancii la zi. Treischel a plecat, Spurny a plecat, mai ai sa pleci tu, mai jegule. Du-te in Austria sa scrii acolo astfel de mizerii de articole. Apropos, le scrii tu sau til le face cineva? Poti scoate rubrica de comentarii sau sa le moderezi, vei ramane cu ZERO vizitatori pentru ca de asta mai intream si noi pe aici, ca sa injuram banca. Te pup pa-pa dragul nostru camatar.

Pentru \"domnul\" Mihai
Asta este adevarata fata a banking-ului?
Eu credeam ca scopul bancii este sa faca profit licit, nu ILICIT, si in nici un caz ca aceasta nu-si propune sa creasca costurile dupa cum doreste, astfel incat sa-si dea clientii buni platnici afara din casa. "Domnule" Mihai, lucrati la BCR, mai mult ca sigur, asa este? Eu cred ca nu o faceti din convingere, ci doar pentru o paine, nu? Va rog sa fiti mai atent la cum aruncati cu blesteme, caci se pot intoarce impotriva dumneavoastra. Cat despre apelativul "spurcaciunilor", cum puteti spune asa ceva despre 207 reclamanti care v-au platit luna de luna, timp de 5 ani, de cand ne judecam, bonusurile si salariile de care ati beneficiat. BCR si dvs. sunteti niste adevarati serpi tinuti la san. Cred ca era voatra, a reptilienilor a cam apus!

Panteza Gaoz
Unii au pus gura la gaozul bancherilor si put rau
Trebuia sa existe intre toate aceste comentarii pertinente deloc putine si niste gaozari. Pe numele lor de scena Cristi si Mihai. Nu mai bine faceti voi o laba la poza sediului BCR-ului? Ca tare va excitarati ca s-a luat de gagica voastra atata lume. Futu-va in gura de slugi care pupati dosul bancherilor. De aici si mancati o paine, din cacatul bancherilor.

Alina Ionescu
WCR - sunteti mincinosi, falsi. Sa va stea oferta in gat.
Sincer boss, parca n-as vrea sa accept oferta asta si sa ma trezesc ca altii prin proces vor avea muuuult mai mult de castigat. Auziti mai Cristi si Mihai (doi poponari, tipic), oare ce va spune WCR celor care au acceptat oferta acum, cand vor veni puhoi peste ei ca ANPC le-a scos toate abuzurile din contract si asta inseamna multi bani? E, la asta nu te-ai gandit, sunteti doar niste jepcari, numai la inselat va este gandul. Afacerea este tipic o escrocherie camatareasca.

Un alt Mihai
Ce inseamna prostul lasat liber
Pt. Mihai care spune "Sa dea Dumnezeu sa pierdeti procesul si sa platiti pana n-oti mai putea, pana va da afara din casa. Spurcaciunilor!!!". Prietene daca pierd procesul nu este nicio problema, am luptat cu onoare 5 ani, cunoscand escrocheria. Tu in schimb mananci diaree in fiecare zi de la bancheri, esti o sluga, care iti este frica sa spui ceva. Asta este diferenta intre noi doi - tu n-ai constiinta. Pun pariu ca daca erai in situatia mea, cu dobanzile manipulate si impuse fortat, te aruncai de la balcon. Eu am luptat prietene nu doar cu banca asta imputita, ci si cu toate structurile care o sprijina.

Piperea adevaratul
Mihai cel rau
Nea Comane, maestrul Pip a luminat mintile a mii de romani care vor iesi din jugul bancilor.A pus autoritatile la treaba, respectiv pe judecatorii lenesi sa citeasca directivele europene si ANPC care amenda doar taranii in piata sa constate abuzurile. Asa ca tu nu ramai decat o LIPITOARE urcata pe piciorul BCR care suge .....clientilor.

alex
curiozitate
Sunt curios cati din 'pagubiti' reprezentati de Piperea chiar stiu pentru ce se judeca (ce pot castiga) si cum cred ei ca scapa de jugul bancilor daca mai au 20-25 de ani de plata? In cel mai bun caz asta daca nu au restante cat 'casa' pot castiga restituirea unor sume daca instanta le da dreptate, sume ce se vor deduce cu eventualele restante sau se vor scadea din restul de 20-25 de ani ramasi neachitati. In concluzie si sper sa castige vor obtine un maxim de reducere a obligatiei de plata de 30% deci vor ramane cu 70% din probleme si o casa care valoreaza jumate din valoarea de achizitie. Din pacate teapa data de banci populatiei nu poate fi scoasa doar dreasa nitel.

Adrian
Pentru alex (curiozitate)
Bineinteles ca stiu: lupta pentru DREPTATE in primul rand, lupta pentru ca nu mai vor sa asculte orbeste de camatarul BCR. Doresc inapoierea banilor incasati ilegal prin dobanda DRV manipulata abuziv de BCR si alte comisioane (administrare, acordare, risc). Aceste sume ar putea sa fie si 2 lei, ii vrem inapoi. DE ce oare banca tine cu dintii de ei? Iar pentru urmatorii 20 de ani instanta va spune ce va fi in locul acestei dobanzi abuzive, daca va fi ceva. Cand tu BCR esti prins la furat, nu poti sa te vaicaresti ca daca nu mai furi vei muri de foame, nu? Te apuci de munca cinstita sau vinzi muraturi la piata. Dar daca ar fi tacut si ar fi platit cat vrea banditul BCR, ce ar fi castigat. De ce oare nu vrea camatarul sa-i scape sclavul?

Dorin
Disperare
Oare cata disperare sau ce interes meschin poate avea cel ce a scris articolul asta?Eu unul nu inteleg. Noi cei ce avem credite si ne consideram nedreptatiti de viclenia si jocurile murdare BCR-iste ne putem arata frustrarea si e normal sa ne aratam nemultumirea pentru faptul ca ni se face o nedreptate. Dar pe asta cine il determina sa se declare disperat prin ceea ce posteaza? Si tot nu inteleg ce gandire de dobitoc poti avea sa spui ca iti doresti raul altora. Sper sa se termine cat de curand circul asta iar tu, bancherule sa ai atatia cititori mai putin cei ce au credite BCR si sunt in procese, adica zero... atunci chiar poti sa scrii orice bazaconie pt ca oricum nimeni nu va citi



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Analiza



La care banci se poate face actualizarea online a datelor de catre firme

Actualizarea online a datelor firmelor, pe site-urile sau in aplicatiile bancilor, este posibila la doar trei institutii de credit, la restul fiind nevoie de prezenta intr-o sucursala. ING Bank a anuntata ca a introdus opțiunea de actualizare a datelor 100% detalii

Conturi bancare gratuite pentru incasarea salariului, pensiei si indemnizatiilor sociale. Dar cine poate sa-si faca unul?

Legea care permite in prezent celor fara conturi bancare sa-si deschida unul nou, denumit cont de baza, fara comisioane de deschidere, inchidere si retragere numerar la bancomat, a fost modificata de Parlament. Noua varianta a acestei legi, care mai asteapta detalii

Indicatorii sistemului bancar la finalul trimestrului 3 din 2023

Indicatorii sistemului bancar la finalul lunii iunie 2023, conform datelor furnizate de Banca Nationala a Romaniei (BNR).  Indicatorii au fost calculați pe baza raportărilor financiar-contabile trimise la banca centrală de instituțiile de credit, detalii

Indicatorii sistemului bancar la finalul T2 2023

Indicatorii sistemului bancar la finalul lunii iunie 2023, conform datelor furnizate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Indicatorii au fost calculați pe baza raportărilor financiar-contabile trimise la banca centrală de instituțiile de credit, detalii

 



 

Ultimele Comentarii