TEHNOLOGII BANCARE | Ultima Ora

Cumparaturile online pe Okazii.ro se pot face si cu portofelul electronic sau cu cardul la livrare, iar vanzatorii incaseaza banii pe card

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-10-13 09:12

Cumparaturile online pe Okazii.ro se vor putea face face mai rapid, mai simplu si mai sigur cu un wallet (portofel electronic) care are integrata solutia MasterPass, precum si cu cardul la livrarea produselor, iar vanzatorii vor putea incasa banii direct pe card, datorita unui parteneriat incheiat de Okazii.ro cu MasterCard si SameDay Courier care va intra in vigoare din luna noiembrie.

Wallet-ul este o aplicatie in care utilizatorii de carduri isi introduc o singura data datele cardului si informatiile personale, precum si adresa de livrare a produselor cumparate online, iar ulterior, in momentul efectuarii unei plati online, este suficienta confirmarea platii sau introducerea unui cod PIN sau o adresa de e-mail.

Platile se fac astfel mai usor si mai rapid, fara a fi nevoie sa introduci la fiecare plata numarul cardului si alte informatii, cum se intampla de regula la platile pe internet.

In acelasi timp, platile prin wallet sunt mai singure, datorita solutiei MasterPass implementata de MasterCard, care presupune asa-numita tokenizare, adica furnizarea unui cod unic pentru fiecare plata, fara ca numarul cardului sa fie transferat comerciantului.

Solutia MasterPass este implementata in prezent de peste 1.000 de magazine online, partenere a trei banci (BCR, BT si Libra Internet Bank) care au incheiat acorduri cu MasterCard, iar wallet-urile cu care se poate plati sunt mobilPay Wallet al Netopia, Wallet LibraPay si in curand wallet-ul Zebra Pay.

Pe de alta parte, clientii Okazii.ro vor putea achita cumparaturile cu cardul la livrare, iar vanzatorii vor putea incasa banii direct pe card, in urma acordului cu MasterCard, anunta compania in comunicatul de mai jos.

Okazii.ro și MasterCard încheie un acord pentru extinderea soluțiilor de plată cu cardul, online și la livrarea produselor (comunicat de presaa)

Okazii.ro și SameDay Courier, impreună cu MasterCard, vor lansa un serviciu de curierat cu livrare express, care le va permite clienților să plătească cu cardul la livrare produsele primite în aceeași zi.
Okazii.ro va integra serviciile MasterPass și MoneySend.

Okazii.ro le propune utilizatorilor săi o nouă modalitate de plată prin intermediul serviciului MasterPass, oferindu-le astfel o experiență de cumpărare mai simplă si mai plăcută. Clienții Okazii.ro care plătesc cu un portofel digital MasterPass nu mai sunt nevoiți să introducă informațiile cardului la fiecare plată, acestea fiind transmise securizat de portofel prin intermediul serviciului MasterPass. Integrarea Okazii.ro cu serviciul MasterPass este asigurată de LibraPay.

De asemenea, Okazii.ro și SameDay Courier, cu ajutorul MasterCard, au decis lansarea unui serviciu de curierat cu livrare în ziua plasării comenzii și plata cu cardul la livrare. Prin intermediul acestui serviciu, cumpărătorii vor putea primi produsul achiziționat într-un timp foarte scurt și vor avea posibilitatea de a plăti cu cardul la momentul recepției coletului. În acest sens, SameDay Courier, cu ajutorul MasterCard, va implementa o soluție de acceptare a cardurilor bazată pe POS-uri mobile, integrată cu propriul sistem de tracking, pentru o experiență de plată rapidă, sigură și comodă. Serviciul de livrare și plata prin SameDay Curier va fi disponibil pe site-ul Okazii.ro în luna noiembrie 2015.

Totodată, Okazii.ro își va dezvolta platforma de servicii pentru vânzători persoane fizice oferindu-le acestora posibilitatea de a-și primii banii din vânzări direct pe cardurile lor MasterCard și Maestro emise în România, prin intermediul serviciului MasterCard MoneySend™, destinat transferului de bani. Transferul banilor este gratuit, se poate realiza în orice zi a săptămânii, iar banii transferați vor fi încasați în maximum 30 minute de la confirmarea transferului de către Okazii.ro. Integrarea serviciului MoneySend este asigurată de LibraPay și va fi finalizată în noiembrie 2015.

Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, MasterCard Europe
Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, MasterCard Europe

Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, MasterCard Europe: “Comerțul online în România trece printr-un proces de transformare, cunoscând dezvoltări semnificative în ceea ce privește prezentarea, livrarea și plata produselor și serviciilor comandate sau achiziționate online. Ne bucurăm că, alături de Okazii.ro, unul dintre liderii comerțului electronic din România, ajutăm la consolidarea acestei tendințe cu o gamă extinsă de servicii de plată disponibile pentru cumpărătorii și vânzătorii Okazii.ro.”

Radu Sitaru, CEO Okazii.ro
Radu Sitaru, CEO Okazii.ro

Radu Sitaru, CEO Okazii.ro a declarat: “Ne bucurăm pentru realizarea acestor proiecte alături de MasterCard si SameDay Courier. Ca de fiecare dată, ne străduim să venim cu surprize plăcute care țin de imbunătățirea serviciilor. Acum utilizatorii noștri se pot bucura de noi avantaje legate atât de rapiditatea livrării, cât si de ușurința si siguranța plății.”

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



Profil de Bancher

Toate Profilele

 

Ultimele Comentarii