BURSA | Ultima Ora

Cum justifica BVB caderea site-ului: au fost de cinci ori mai multi vizitatori

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-08-24 20:42

Website-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), www.bvb.ro, a inregistrat luni un numar de cinci ori mai mare de vizitatori concomitenti decat numarul obisnuit de utilizatori, iar activitatea intensa a pietei s-a reflectat si in numarul de mesaje de date care au fost procesate, anunta BVB intr-un comunicat.

Site-ul BVB a cazut astazi la un moment dat si o buna perioada a fost imposibil sau foarte greu de accesat din cauza numarului mare de utilizatori, in conditiile crizei de pe piata bursiera din Asia, care s-a reflecata si la BVB, al carei indice BET a scazut cu 6,32%. (vezi aici detalii)

BVB mai precizeaza urmatoarele, intr-un comunicat:

Cele mai accesate pagini astazi au fost cele cu date de tranzactionare si statistici, accesate simultan de mii de vizitatori. Cei mai multi utilizatori au accesat www.bvb.ro de pe desktop.

Aceste aspecte au evidentiat un interes neobisnuit de ridicat al investitorilor si al potentialilor investitori fata de evolutia bursei din Romania in contextul evolutiei pietelor la nivel global de astazi.

Sesiunea de tranzactionare de astazi a inregistrat doua recorduri absolute ca urmare a activitatii intense pe piata BVB: aproximativ 550.000 de instructiuni de ordine si 15,981 de tranzactii. BVB a realocat resursele necesare pentru cresterea capacitatii website-ului in ceea ce priveste procesarea si transmiterea, astfel incat sa raspunda pe viitor cererii foarte ridicate de informatii venite din partea vizitatorilor website-ului sau.

Ii asiguram pe clientii nostrii ca implementam toate masurile necesare pentru a-i tine la curent cu informatii la zi si ne vom adapta pentru a raspunde interesului ridicat manifestat astazi de acestia pentru piata BVB.

Stakeholder-ii pietei pot urmari evolutia pietei si tranzactiile realizate la BVB prin intermediul aplicatiilor BVB pentru smartphone si tableta, disponibile gratuit in magazinele Google Play si AppStore – “BVB”.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii