Criza COVID-19 | Criza COVID-19

Credit Europe Bank amana ratele la creditele celor afectati de COVID-19 si suspenda executarile silite

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-03-19 18:36

În contextul actual general, Credit Europe Bank vine în sprijinul clienților săi persoane fizice care dețin credite ipotecare și sunt afectați de pandemia de COVID-19 cu posibilitatea de a-și amâna ratele la cerere, anunta banca, intr-un comunicat, in care mai arata:

Totodată, Banca implementează o măsură adițională de protecție și decide suspendarea inițierii de noi proceduri de executare silită a clienților persoane fizice.

În cazul clienților persoane fizice care dețin credite ipotecare și sunt afectați direct de epidemia de COVID-19 cu privire la plata ratelor, Credit Europe Bank oferă soluții de la caz la caz, în baza cererilor, iar clienții sunt informați de bancă de pașii și documentația necesară pentru fiecare solicitare primită.

Credit Europe Bank recomandă totodată clienților utilizarea canalelor online alternative (cum ar fi Internet Banking) pentru a evita deplasarea la unitățile CEB unde este permisul accesul a maximum 3 clienți în același timp în contextul dat și apelarea serviciului de call center CEBLine la 0801.000.000 (număr apelabil din reţeaua Telekom România) sau 0750.000.000 (număr apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, inclusiv internaţional), disponibil non-stop.

 

Comentarii

Marin
Minciuni din partea Credit EuropeBank
Amânarea creditelor la CEB este o minciună! Am mets la bancă si nu s-a amânat nimic fiind obligat să plătesc rata in plină criză de coronavirus. MINCIUNI !!!

Marin
Minciuni din partea Credit EuropeBank
Amânarea creditelor la CEB este o minciună! Am mets la bancă si nu s-a amânat nimic fiind obligat să plătesc rata in plină criză de coronavirus. MINCIUNI !!!

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rata Credit Europe
Stimata domnule Marin, va rog sa ma sunati la telefon 0723292899 sau sa-mi trimiteti un e-mail la adresa vasile.coman@bancherul.ro, pentru a va ajuta sa rezolvati problema pe care amanarea ratei la Credit Europe Bank.

Lemeni Laurentiu-Nicolae
Minciuni
Sun de 2 zile la ei, încontinuu si nu raspunde nimeni, pe mail nu raspunde nimeni. Doar minciuni, de atat sunt buni camatarii astia. Nu le pasa de clienti, la pasa doar sa isi umfle ei conturile.

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rata Credit Europe
Daca doriti sa va ajut cu amanarea ratelor la BCR, sunati-ma la telefon 0723292899 sau trimiteti-mi un email la adresa: vasile.coman@bancherul.ro.

Mihaela
Amanare executare silita
As vrea sa inteleg, cei care sunt deja executati silit de aceasta banca nu pot beneficia de o suspendare temporara a executarii?

laura
amnare rate
Buna ziua,cum pot sa fac o solicitare pentru amanarea ratelor,deoarece sut in somaj.Multumesc anticipat11

Bichi constanti
Buna as dori sa aman rata 4luni pt ca sunt plecat si nu o pot plati
Va rog sa ma intelegeti cand trece virusul fac tot posibilul va multumesc

Mitache Emanuela
Amanare rate card de cumparaturi
Buna ziua, Am un card de cumparaturi de la Credit Europe Bank si am solicitat sa imi amane plata ratelor pe 3 luni. Avand in vedere situatia actuale si faptul ca sunt in crestere copil neprimind inca indemnizatia. Cel care mi-a raspuns la telefon mi-a raspuns ferm ca nu se poate decat pt credite ipotecare si a inchis telefonul. ma puteti ajuta?

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate card Avantaj Credit Europe
Stimata doamna Mitache, inainte de aparitia OUG 37/2020 privind amanarea ratelor, Credit Europe a amanat ratele, din proprie initiativa, doar pentru creditele ipotecare, nu si pentru cardurile de credit Card Avantaj. Acum, insa, OUG 37 permite amanarea ratelor si pentru cardurile de credit. De aceea, va sfatuiesc sa trimiteti la banca o noua cerere, la telefon 0750.000.000 sau prin e-mail la adresa office@crediteurope.ro. Daca nu reusiti, reveniti la mine sa va ajut eu, la tel. 0723292899 sau email: vasile.coman@bancherul.ro

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate executare silita
Mihaela, cei executati silit nu pot beneficia de o suspendare temporara a executarii, acest lucru nu este prevazut in OUG 37/2020. Executorii judecatoresti au suspendat, pe perioada starii de urgenta, doar executarile directe, adica vanzarea locuintelor si bunurilor, nu si popririle. Cu toate acestea, va sfatuiesc sa cereti creditorului (banca, IFN sau firma de recuperare) suspendarea executarii pe o anumita perioada, daca aveti probleme. Va rog sa reveniti la mine daca nu reusiti, sa va ajut eu, la tel 0723292899, e-mail: vasile.coman@bancherul.ro.

Simona tarnauceanu
Va rog sa imi aprobati amânarea plati cardului avantaj departe ce sunt in somaj tehnic. Va multumesc
Va multumesc.

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate Credit Europe Bank
Stimata doamna Tarnauceanu, pentru amanarea ratelor la Credit Europe Bank, treebuie sa facei o cerere la banca, prin telefon, la numarul 0750.000.000 sau prin e-mail la adresa office@crediteurope.ro. Daca nu reusiti, reveniti la mine sa va ajut eu, la tel. 0723292899 sau email: vasile.coman@bancherul.ro



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Criza COVID-19



La BCR se poate intra fara certificat verde

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca intrarea clientilor in unitatile bancare (hub) este posibila fara prezentarea unui certificat verde (dovada vaccinarii sau trecerii prin boala COVID-19). Iata anuntul bancii, postat pe Facebook: "Împreună rămânem în detalii

Firmele, obligate sa dea zile libere parintilor care stau cu copiii in timpul pandemiei de coronavirus

Părinții care trebuie să supravegheze copiii în cazul în care cursurile sunt suspendate pot beneficia de zile libere plătite, conform unui comunicat PwC. Recent, prin Ordonanța 110/2021, Guvernul a reglementat că pentru anul școlar în curs se acordă același tip de sprijin pentru părinți cu cel care a fost în vigoare anul trecut, în contextul pandemiei. Însă pe durata vacanțelor școlare, măsura nu se aplică. Zilele libere se acordă obligatoriu de către angajator numai unuia dintre părinți, în cazul familiilor care au copii mai mici de 12 ani sau copii cu dizabilități de până la 26 de ani înscriși într-o unitate de învățământ sau într-o unitate de educație detalii

CEC Bank: accesul in banca se face fara certificat verde

"Accesul la serviciile CEC Bank nu va fi afectat de restricții. Serviciile financiare sunt esențiale pentru asigurarea nevoilor de bază", conform unui anunt al bancii, in care se adauga: "În contextul noilor măsuri, dorim să ne asigurăm clienții că serviciile bancare de detalii

Cum se amana ratele la creditele Garanti BBVA

Garanti BBVA a anuntat modalitatea de amanare a ratelor la creditele persoanelor fizice, conform prevederilor OUG 37/2020. Iata informatiile publicate de banca: Informare privind conditiile si efectele suspendarii platii ratelor la credite Avand in vedere detalii

 



 

Ultimele Comentarii