Informatii utile banci | CEC Bank

CEC Bank anunta lansarea noii platforme Internet Banking Home CEConline

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-11-26 11:59

Va anuntam lansarea noii platforme Internet Banking Home CEConline, destinata persoanelor fizice, cu un design prietenos si functionalitati noi, precum:

-Deschiderea de conturi in valuta

-Vizualizarea graficului de rambursare a creditului

-Activarea serviciului Mobile Banking

-Schimburi valutare la cursuri avantajoase si fara limita pe tranzactie

-Optiunea "Cere bani"

Va invitam sa folositi noua platforma accesand link-ul https://home.ceconline.ro unde veti gasi Manualul de utilizare.

In cazul in care sunteti persoane fizice aveti acces automat la noua aplicatie, aceasta functionand pentru o perioada concomitent cu cea veche, fara a fi necesar niciun demers suplimentar. Accesul se va realiza in baza aceluiasi nume de utilizator si cod generat de dispozitivul dumneavoastra.

In cazul in care sunteti persoane juridice, va invitam sa utilizati in continuare actuala platforma, bucurandu-va de optiunile si facilitatile acesteia.

Atentie! Nu deveniti victima inselaciunilor online! Mai multe detalii regasiti accesand acest link.

CEC Bank respecta si protejeaza datele dumneavoastra personale, conform prevederilor legale aplicabile din 25.05.2018. Detalii pe site-ul CEC Bank, in unitatile Bancii sau la dpo@cec.ro.

Serviciul de Internet Banking utilizeaza un cookie tehnic necesar bunei functionari a site-ului. Rolul acestuia este de identificare unica a sesiunii utilizator avand si componenta anti-frauda. Pentru mai multe detalii referitoare la politica de cookie a Bancii, apasati «aici».

In cazul in care observati in browser-ul dumneavoastra imagini suspecte care nu corespund cu cele din paginile web ale Bancii, aparitia unor ferestre "pop-up" care va solicita sa introduceti date confidentiale, sau daca nu puteti sa va autentificati in pagina de login de la prima incercare, va rugam sa nu mai introduceti alte coduri generate de dispozitivul de autentificare si sa anuntati imediat Banca la telefon +40-(0)21-202.50.50 sau la www.cec.ro/contact, intrucat s-ar putea sa deveniti victima unei tentative de frauda.

Taguri: CEC Bank  banca  internet banking  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CEC Bank



CEC Bank are un card cu 10 conturi, in lei, euro si alte valute

CEC Bank lansează cardul multicurrency. Cu un singur Card - Visa Multicurrency - clienții au acces direct la conturi în zece valute și pot face plăți la comercianți și retrageri fără comisioane și costuri asociate schimbului valutar, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

CEC Bank ofera un pachet de cont cu zero comisioane si dobanda de 7,2% la depozit

CEC Bank anunta lansarea unui pachet de cont curent, denumit "Grija Completa", cu zero comisioane de administrare in primul an si o dobanda de 7,2% la depozitul cu depuneri ulterioare. Pachetul are zero costuri la retragerile de numerar de la orice ATM din România și din Uniunea Europeană și zero comision la plățile intra și interbancare în lei efectuate prin Internet și Mobile Banking, zero comision la încasările. Dupa primul an, comisionul lunar de administrare rămâne zero dacă se fac încasări lunare cel puțin egale cu salariul minim pe economie, altfel este 8,9 lei/lună. Comunicatul CEC Bank: CEC Bank lansează Pachetul de cont bancar Grijă Completă cu zero costuri în primul an și detalii

CEC Bank finanteaza producatorul roman al brandului Cocorico

CEC Bank continuă să susțină producătorii români și acordă o linie de credit de 15 milioane de euro pentru finanțarea activității curente a unuia dintre cei mai mari jucători din industria de produse alimentare din România, AAylex ONE - producătorul brandului Cocorico, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:  PCF Investment Banking – a acționat în calitate de consultant financiar exclusiv al AAylex ONE în structurarea, negocierea și implementarea tranzacției.  AAylex ONE este unul dintre cei mai mari producători de carne proaspătă de pui din Europa, cu o experiență de 40 de ani de producție constantă și inovare neîntreruptă, brandul său, „Cocorico” fiind preferat de milioane de detalii

Cum se face amanarea ratelor la creditele CEC Bank

Care este procedura pentru amanarea ratelor la creditele CEC Bank ale persoanelor fizice, conform OUG 90/2022? Iata informatiile publicate de banca: Amânarea ratelor 2022 - persoane fizice Poți solicita suspendarea la plată a ratelor pentru o perioadă între o lună și 9 luni în baza Ordonanței de Urgență 90/2022 privind acordarea unor facilități pentru creditele acordate de bănci și instituții financiare nebancare anumitor categorii de debitori până pe data de 28.08.2022. Bine de știut + soluții alternative Îți atragem atenția că, pe durata suspendării ratelor, dobânzile se vor acumula și se vor adăuga soldului creditului, detalii

 



 

Ultimele Comentarii