BANCI | Profil

Card de credit Alpha Bank - Mobexpert cu dobanda de 27%

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-08-04 14:19

Alpha Bank anunta lansarea unui card de credit gold in parteneriat cu Mobexpert, unde se pot face plati in rate fara dobanda si cu reduceri de 10%.

Dobanda cardului de credit este 27%, fixa pe toata durata contractului, iar Dobanda Anuala Efectiva (D.A.E.) este 35,29% pe an, conform informatiilor publicate de Alpha Bank.

Aceasta este una dintre cele mai ridicate dobanzi pentru cardurile de credit oferite de cele mai importante banci romanesti, conform topului cardurilor de credit, realizat de Bancherul.ro.

Comunicat de presă: 

Mobexpert și Alpha Bank lansează un card co-branded premium în parteneriat cu Mastercard

Mobexpert și Alpha Bank România lansează un card de cumpărături co-branded prin intermediul căruia clienții celui mai mare producător și retailer de mobilier din România pot beneficia de până la 36 de rate fără dobândă pentru achiziții în magazinele Mobexpert şi online pe www.mobexpert.ro.

În plus, clienții se pot bucura de avantaje unice, precum 10% discount la produsele care nu beneficiază de alte reduceri sau 50% discount la tariful serviciilor de transport și montaj.

Mobexpert Credit Card este un card de credit, de tip Gold, emis sub sigla Mastercard, ce poate fi folosit oriunde în lume, permite înrolarea în cele mai cunoscute portofele digitale (Apple Pay și Google Wallet) și oferă, pe lângă beneficiile speciale din cadrul Mobexpert, acces la multiple alte beneficii pe care Alpha Bank le acordă clienților cardurilor de credit Mastercard prin programele Premium. Acestea includ rate fără dobândă la comercianții parteneri, puncte de loialitate Alpha Shop, acces gratuit în lounge-urile Business din aeroporturile internaționale Otopeni și Viena, asigurare la cumpărăturile online etc.

„Lansarea Mobexpert Credit Card face parte din strategia noastră de extindere a ofertei actuale de servicii de finanțare. În colaborare cu partenerii noștri de încredere, Alpha Bank și Mastercard, am dezvoltat un nou produs, cardul de credit co-branded, cu scopul de o oferi cele mai avantajoase condiții de achiziție în cadrul magazinelor Mobexpert. Am observat în ultimul an interesul crescut al clienților noștri pentru achiziții prin programele de creditare.

De aceea, am dezvoltat un card premium de finanțare fără dobândă, ce facilitează achiziția de mobilier și decorațiuni pentru clienții noștri. În plus, oferim beneficii multiple pentru cumpărături în magazinele noastre, astfel încât fiecare client să poată alege cea mai potrivită variantă de amenajare a locuinței sale. Dorim să oferim o experiență memorabilă clienților Mobexpert, iar împreună cu partenerii Alpha Bank și Mastercard, consider că în acest moment acordăm condiții avantajoase de achiziție în cadrul magazinelor Mobexpert", a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Adelina Badea, CEO Mobexpert
Adelina Badea, CEO Mobexpert

„Suntem bucuroși să marcăm finalizarea unui nou proiect în cadrul parteneriatului de lungă durată pe care îl avem cu Mobexpert, unul dintre cele mai puternice branduri românești. Contribuim astfel la strategia echipei Mobexpert de diferențiere a ofertei de servicii financiare, cu un card de credit din gama premium, susținut de expertiza Mastercard. Astfel, în cadrul unui proces de aprobare instant, direct în magazin, oferim clienților Mobexpert o soluție de finanțare modernă cu multiple beneficii atașate”, a afirmat Cristian Dragoș, Vicepreședinte Executiv Retail, Alpha Bank România.

„Experiența de utilizare pe care o oferim clienților noștri se află în centrul tuturor inițiativelor noastre - de la tranzacții sigure și rapide, la soluții inovatoare și beneficii personalizate, de neprețuit. Iar acest lucru se reflectă și în configurarea segmentelor de carduri Premium și de credit, segmente unde Mastercard este lider de piață. Ne bucurăm să extindem portofoliul cu acest nou produs de credit card premium dezvoltat alături de partenerii noștri Mobexpert și Alpha Bank. Consumatorii au acum la dispoziție încă un instrument de plată pentru a achiziționa ceea ce își doresc, în cel mai scurt timp și în cele mai avantajoase condiții”, a spus Elena Dincă, Account Director, Mastercard România.

Cardul poate fi obținut în showroom-urile Mobexpert și în rețeaua de unități ale Alpha Bank, iar utilizatorii pot primi o limită de până la 15.000 euro (echivalent în lei) pe care o pot utiliza în rate fără dobândă sau cu o perioadă de grație de până la 50 de zile.

Despre Mobexpert

Fondat în 1993, Mobexpert este în prezent cel mai puternic brand românesc de mobilier și decorațiuni. Rețeaua regională a Mobexpert numără 27 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online, www.mobexpert.ro
Grupul Mobexpert are astăzi o structură unică, integrată pe verticală, ceea ce îl deosebește pe piața din România. Începând cu conceptul de design, creație de produs și producția în cele 8 fabrici Mobexpert, urmat de vânzarea de mobilier și decorațiuni în magazinele fizice Mobexpert dar și în magazinul online, continuând cu serviciile personalizate de consultanță în amenajare ale designerilor Mobexpert, dar și cu activitățile de logistică și import printr-o rețea de peste 400 de furnizori din întreaga lume, și combinând din ce în ce mai mult tehnologia în toate activitățile grupului, Mobexpert creează o experiență memorabilă, zi de zi, în casele clienților săi.

Despre Alpha Bank România

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia, fondat în 1879 de către J.F. Costopoulos. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.
Alpha Bank Romania este o instituție financiară aflată printre primele 10 bănci din țară, cu operațiuni de bancă universală. Bancă sistemică, cu o prezență națională de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania oferă o gamă largă de servicii și produse moderne atât pentru persoane fizice, cât și pentru IMM-uri și segmentul corporativ.
Alpha Bank Romania este una dintre instituțiile financiare care a inovat sectorul bancar românesc, fiind prima bancă ce a lansat pe piața locală o aplicație care transformă un dispozitiv mobil Android într-un terminal POS. Totodată, a realizat prima emisiune de obligațiuni ipotecare din România după ce în anul 2001 a fost prima bancă ce a introdus în oferta sa creditele pentru locuințe.

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.ro, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Misiunea noastră este să generăm și să dezvoltăm o economie digitală atotcuprinzătoare, care să ofere tranzacții sigure, simple, inteligente și accesibile, în beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur și prin rețele impenetrabile, prin parteneriate și cu pasiune, inovațiile și soluțiile noastre le permit persoanelor fizice, instituțiilor financiare, guvernelor și companiilor să își atingă potențialul maxim. Coeficientul nostru de decență (DQ) este pilonul de bază al culturii care ne reprezintă și pe care se sprijină tot ceea ce facem în companie și în afara ei. Conexiunile noastre acoperă peste 210 țări și teritorii, astfel încât construim o lume sustenabilă care le oferă tuturor accesul la posibilități de neprețuit.

Taguri: Alpha Bank  banca  carduri de credit  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



Cum poti primi dobanda pentru restul economisit la platile cu BT Pay

250.000 de persoane care folosesc BT Pay economisesc prin opțiunea Round Up din aplicație. 8 din 10 persoane care au conturi de economii la Banca Transilvania folosesc inclusiv Round Up, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Cu peste 12.000 de detalii

ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii