BURSA | Banca Transilvania (BT)

BT Capital Partners a fost consultantul Victoriabank, intermediarul financiar al primelor emisiuni de obligatiuni municipale din Republica Moldova

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-08-17 15:20

 Emisiunile de obligaţiuni municipale au fost lansate de primăriile a două localităţi din Republica Moldova, Sîngera și Ceadîr-Lunga.

 Debutul acestora pe piaţa de capital este un succes, fiind subscrise în mai puţin de o săptămână.

 Banii strânşi vor avea ca destinaţie dezvoltarea infrastructurii celor două oraşe.

 BT Capital Partners şi Victoriabank fac parte din Grupul Financiar Banca Transilvania.

BT Capital Partners (BTCP), divizia de investment banking şi piețe de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, a oferit consultanţă echipei Victoriabank , intermediar financiar al primelor emisiuni de obligaţiuni municipale din Republica Moldova, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

BTCP a asigurat astfel cu succes transferul de know-how spre Victoriabank, fiind un prim pas pentru contribuţia la dezvoltarea pieţei de capital din ţara vecină, dar şi a două oraşe din Moldova, Sîngera și Ceadîr-Lunga.

Debutul emisiunilor de obligaţiuni municipale pe piaţa de capital din Republica Moldova este un succes, fiind subscrise integral în mai puţin de o săptămână de la lansarea Ofertei Publice.

Acestea au fost lansate în 5 august a.c. de primăriile a două localităţi din Republica Moldova, Sîngera și Ceadîr-Lunga. S-au primit în total 37 de cereri de subscriere, iar sumele atrase, 7,5 milioane de lei moldoveneşti acoperă suma prevăzută în prospectele de emisiune.

Banii strânşi vor avea ca destinaţie dezvoltarea infrastructurii celor două oraşe, cu impact pozitiv direct pentru aproape 30.000 de locuitori.

Declaraţie BT Capital Partners:

“Ne bucurăm să fim alături de colegii noştri de la Victoriabank în această premieră pe piaţa de capital din Republica Moldova, închiderea cu succes a primelor două emisiuni de obligaţiuni
municipale. Suntem încrezători că şi alte companii şi instituţii vor lua în considerare finanţarea alternativă prin intermediul pieţei de capital din Republica Moldova şi astfel să contribuim împreună la dezvoltarea acestei pieţe, replicând la Victoriabank succesul de care BT Capital Partners se bucură în România”, Daniela Secară, Director General, BT Capital Partners.

BT Capital Partners este unul dintre cei mai activi brokeri la Bursa de Valori Bucureşti. Pentru BTCP, 2021 a fost până acum un an foarte rodnic, susţinând 5 companii în drumul lor spre piaţa de capital: listare, intermediere plasamente private de acţiuni şi obligaţiuni sau majorare de capital, respectiv asistare în vânzarea unor pachete de acţiuni.

BTCP este membru exclusiv în România al Oaklins, cea mai importantă alianţă internaţională de specialişti în fuziuni şi achiziţii și cel mai mare broker de retail din piața de capital din România.

BT Capital Partners oferă servicii de asistență pentru atragerea de investitori prin piaţa de capital, servicii de brokeraj, consultanță pentru fuziuni și achiziții, structurarea schemelor de finanțare complexe, cercetare de piață și consultanță pentru management strategic.

Taguri: Banca Transilvania  BT Capital Partners  banca  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Banca Transilvania (BT)



Banca Transilvania deschide Agenții Dialog, fara ghisee, doar pentru consultanta

 Cele mai multe agenții BT Dialog sunt în București (15) și în Cluj-Napoca (6)  Aproximativ 10% dintre sediile băncii sunt pentru consultanță Banca Transilvania are aproape 50 de sedii dedicate consultanței clienților, aflate în detalii

Banca Transilvania deschide Stup, un spatiu dedicat antreprenorilor

Banca Transilvania deschide Stup, spațiu fizic și virtual, dedicat susținerii comunității antreprenoriale, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Sub umbrela #sefacelastup, BT a creat infrastructura necesară conectării antreprenorilor cu detalii

Banca Transilvania sustine femeile care conduc afaceri

Banca Transilvania se alătură Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF. Datorită acestui parteneriat, BT va transpune principiile CONAF, în linie cu Strategia UE pentru Egalitate de Gen 2020 – 2025, în acțiuni destinate susținerii femeilor cu detalii

Banca Transilvania, pe locul 302 in topul celor mai valoroase branduri bancare din lume

Banca Transilvania este, si in acest an, in topul celor mai valoroase 500 de branduri bancare din lume, pe locul 302, conform Brand Finance Banking 500 2022. Valoarea brandului Banca Transilvania a crescut la 460 milioane USD (de la 441 milioane USD, in 2021), conform unui comunicat al bancii, detalii

 



Profil de Bancher

Toate Profilele

 

Ultimele Comentarii