BANCI | Profil

Biltele la tren se pot plati online sau cu cardul, la POS-uri Alpha Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-11-16 07:17

În urmă finalizării procedurilor de achiziție publică, CFR Călători și Alpha Bank România au încheiat acorduri cadru pe termen lung pentru accesibilizarea și simplificarea procesului de plată la achiziționarea legitimațiilor de călătorie, prin mijloace electronice, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Alpha Bank România pune la dispoziția operatorului național de transport feroviar de călători serviciul e-commerce pentru achiziția online a legitimațiilor de călătorie precum și aplicația Alpha PhonePOS care permite plata cu card bancar a legitimațiilor de călătorie în tren.

Achiziția online a legitimațiilor de călătorie atât pe rute naționale, cât și internaționale precum și soluția de plată în tren – Alpha PhonePOS completează demersurile CFR Călători pentru creșterea gradului de digitalizare și a accesibilității la transportul feroviar de călători.

Plata online a legitimațiilor de călătorie obținute prin aplicația CFR Călători disponibilă web sau descărcabilă gratuit din Google Play, App Store, Huawei AppGallery pentru sistemele de operare Android și iOS se poate face acum mult mai ușor, în siguranță, cu o creștere a ratei de aprobare/ securizare prin Click4pay (salvarea în siguranță a cardului în aplicația de plată).

Începând cu 15 noiembrie se pot achiziționa legitimații de călătorie online la toate trenurile până la ora de plecare din stația de îmbarcare.

Soluția Tap to Phone, furnizată de Alpha Bank România operatorului național de transport feroviar de călători a fost testată cu succes în cadrul unui proiect pilot și a fost extinsă la nivelul întregului personal de tren.

Plata legitimațiilor de călătorie se poate realiza acum în tren rapid și sigur cu card bancar sau orice alt dispozitiv inteligent de plată de tip contactless.

Alpha PhonePOS este prima aplicație lansată în România, în cursul anului 2020, ce poate transforma orice dispozitiv mobil cu sistem Android în POS și permite acceptarea plăților cu cardurile de debit sau de credit contactless sau prin intermediul echipamentelor dotate cu tehnologia NFC.

“Cerințele pasagerilor ne impulsionează în oferirea unor servicii mai bune și fiabile, astfel ne adaptăm constant noilor tendințe digitale. Partenerii noștri, Alpha Bank România, ne sprijină în îmbunătățirea gradului de digitalizare a serviciilor oferite prin implementarea unor soluții noi și moderne, menite să facă experiența călătoriei cu trenul mai plăcută. Simplificarea procesului de plată la achiziția online cu cardul, precum și extinderea utilizării dispozitivelor mobile în activitatea comercială a personalului de tren reprezintă încă un pas pe care CFR Călători îl face în procesul digitalizării și al creșterii accesibilității la transportul feroviar de călători”, a declarat Traian Preoteasa, Directorul General al CFR Călători.

“Ne bucurăm că am putut sprijini operatorul național de transport feroviar de călători prin oferirea unor soluții moderne de plată. Contribuim astfel la strategia partenerilor noștri de creștere a gradului de digitalizare a serviciilor oferite și ne consolidăm poziția pe piața soluțiilor de plată. Nivelul de utilizare a plăților digitale depinde de infrastructura pe care consumatorii o au la dispoziție și suntem încântați că soluția noastră inovatoare de tip Tap to Phone va fi extinsă pe toate rutele deservite de CFR Călători”, a declarat Sergiu Oprescu, Președinte Executiv al Alpha Bank România și Director General al Rețelei Internaționale Alpha Bank.

Despre CFR Călători

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” S.A. este operatorul național feroviar a cărui principală activitate este transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulație a persoanelor în interiorul și în afara țării, în condiții de siguranță și confort fiind un mijloc de transport sustenabil și prietenos cu mediul. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetățeni.

Despre Alpha Bank România

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia, fondat în 1879 de către J.F. Costopoulos. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.

Alpha Bank Romania este o instituție financiară aflată printre primele 10 bănci din țară, cu operațiuni de bancă universală. Bancă sistemică, cu o prezență națională de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania oferă o gamă largă de servicii și produse moderne atât pentru persoane fizice, cât și pentru IMM-uri și segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre instituțiile financiare care a inovat sectorul bancar românesc, fiind prima bancă ce a lansat pe piața locală o aplicație care transformă un dispozitiv mobil android într-un terminal POS. Totodată, a realizat prima emisiune de obligațiuni ipotecare din România, după ce în 2001 a fost prima bancă ce a introdus în oferta sa creditele pentru locuințe.

Taguri: plati online  Alpha Bank  banca  carduri de credit  carduri de debit  plati  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Un cont bancar poate fi folosit in comun de 4 persoane

ING Bank anunta ca titularii de conturi pot sa permita altor trei persoane sa gestioneaze in comun banii, din aplicatia Home Bank. Persoanele imputernicite pot sa-si comande carduri fizice sau virtuale, sa faca plati sau detalii

 



 

Ultimele Comentarii