Profile Bancheri din RomaniaAdela Jansen

director executiv de resurse umane

Adela Jansen este absolventa a Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.

In perioada 2003-2008 a fost secretar general al BRD.

"Pe langa beneficiile clasice, acordam si unele speciale, cum ar fi creditele preferentiale, care reprezinta un produs care fidelizeaza angajatii", precizeaza Adela Jansen, director executiv de resurse umane in cadrul BRD. Angajatii unor astfel de institutii financiare nu sunt insa scutiti de obligatia de a indeplini conditiile obisnuite de creditare. Diferenta consta in dobanzi si comisioane preferentiale, aprobate, la randul lor, de BNR.

"Daca angajatul care a luat un astfel de credit decide sa plece din banca, poate pastra creditul, dar nu mai beneficiaza de conditiile preferentiale", completeaza Jansen.

Interviu:
„Acest program a venit în completarea strategiei HR de dezvoltare a angajaţilor noştri, prin care vizăm perfecţionarea practicilor şi abilităţilor manageriale. Finanţarea europeană a crescut amploarea proiectului, facilitând formarea majorităţii colegilor ce ocupă poziţii manageriale. Competenţele considerate în cadrul programului au fost numeroase, printre ele numărându-se planificarea, fixarea obiectivelor, time management, rezolvarea situaţiilor dificile, delegarea, leadership-ul, oferirea de feedback constructiv, asumarea responsabilităţii, managementul stressului, păstrarea integrităţii şi nu numai.
Din feedbackul primit de la colegii noştri, calitatea modulelor de formare, suportul teoretic, dar mai ales interactivitatea, exerciţiile individuale şi de echipă au fost apreciate.
Proiectul de formare managerială finanţat parţial din fonduri europene face parte dintr-un program integrat de training, în care avem o abordare diferenţiată în funcţie de experienţa  participanţilor. Acesta cuprinde atât formări la nivelul Grupului Société Générale, cât şi specifice, adaptate fiecărui nivel de management (de proximitate, operaţional, strategic)”, a declarat Adela Jansen, Directorul Executiv de Resurse Umane al BRD Groupe Societe Generale S.A.

BRD a finalizat un proiect cu fonduri europene de educatie manageriala a angajatilor

Vezi si alte profile - BRD
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii