Profile Bancheri din RomaniaGabriel Ghita

Business Development Manager CEE, MasterCard Europe

Declaratii in comunicatele MasterCard:

„Cea mai bună metodă de a învăţa este practica”, spune Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. „Ofertele foarte bune la comercianţii online au reprezentat pentru mulţi români un motiv suficient de puternic încât să facă prima tranzacţie pe internet. După aceea, înţelegând că într-adevăr nu este complicat să plăteşti cu cardul pe internet, au devenit interesaţi de această posibilitate de face cumpărături. Campaniile MasterCard, în contextul unei evoluţii foarte bune a comerţului online, au determinat creşterea tranzacţiilor cu carduri pe internet.

Numărul tranzacţiilor online cu MasterCard şi Maestro la comercianţi români şi internaţionali a crescut, în 2011, cu 50%. Tendinţa de creştere este şi mai evidentă în cazul comerţului electronic intern (carduri emise în România, folosite la comercianţii online români), unde tranzacţiile au fost cu 92% mai numeroase”, explică Gabriel Ghiţă.

Platile online cu carduri MasterCard si Maestro au crescut cu 92% in 2011

„Pe lângă avantajul că pot plăti factura de telefon în mai puţin de 2 minute, printr-un sistem sigur şi comod, fără costuri suplimentare, direct din faţa calculatorului, cardurile Maestro aduc ceva în plus pentru clienţii Vodafone – premii foarte consistente”, spune Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. „Ne dorim ca, prin intermediul campaniei, să creştem ponderea plăţilor online cu cardul pentru facturile de telefon, dar şi să îi convingem pe clienţii Vodafone că Maestro reprezintă o modalitate atractivă şi sigură de plată”, explică Gabriel Ghiţă.

Platesti factura pe site-ul Vodafone si poti castiga o masina de 15.000 de euro, smartphone-uri si tablete"

„Abonaţii Orange ştiu, cu siguranţă, cât este de simplu şi cât de mult timp economisesc dacă îşi achită factura online cu cardul”, spune Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. „De data aceasta, însă, vrem să îi surprindem, pentru că plata pe internet cu Maestro aduce mai mult decât confortul plăţilor electronice: minute, trafic suplimentar de date sau mesaje.”

Iti platesti factura la Orange pe internet cu cardul Maestro si primesti minute, trafic de date sau mesaje

Vezi si alte profile - MasterCard
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii

 • Trebuie schim ata llegea

  Trebuie schimbata legea nu poti executa o locuinta pentru o suma de 1000euro trebuie sa existe o ... detalii

 • Salariul

  Buna ziua eu ma aflu in germania,daca am contul in lei imi pot primi salariul in ... detalii

 • Alocație

  Buna dacă mi-am scos un telefon in rate și acuma vreau sa fac fiicei mele alocația pe card este ... detalii

 • Extras de cont la adresa

  Buna Ziua.cum pot obtine un extras de cont la adresa din Romania daca by sunt in tara si nu ma pot ... detalii

 • Extras de cont la adresa

  Buna Ziua.cum pot obtine un extras de cont la adresa din Romania daca by sunt in tara si nu ma pot ... detalii