Profile Bancheri din RomaniaGabriel Ghita

Business Development Manager CEE, MasterCard Europe

Declaratii in comunicatele MasterCard:

„Cea mai bună metodă de a învăţa este practica”, spune Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. „Ofertele foarte bune la comercianţii online au reprezentat pentru mulţi români un motiv suficient de puternic încât să facă prima tranzacţie pe internet. După aceea, înţelegând că într-adevăr nu este complicat să plăteşti cu cardul pe internet, au devenit interesaţi de această posibilitate de face cumpărături. Campaniile MasterCard, în contextul unei evoluţii foarte bune a comerţului online, au determinat creşterea tranzacţiilor cu carduri pe internet.

Numărul tranzacţiilor online cu MasterCard şi Maestro la comercianţi români şi internaţionali a crescut, în 2011, cu 50%. Tendinţa de creştere este şi mai evidentă în cazul comerţului electronic intern (carduri emise în România, folosite la comercianţii online români), unde tranzacţiile au fost cu 92% mai numeroase”, explică Gabriel Ghiţă.

Platile online cu carduri MasterCard si Maestro au crescut cu 92% in 2011

„Pe lângă avantajul că pot plăti factura de telefon în mai puţin de 2 minute, printr-un sistem sigur şi comod, fără costuri suplimentare, direct din faţa calculatorului, cardurile Maestro aduc ceva în plus pentru clienţii Vodafone – premii foarte consistente”, spune Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. „Ne dorim ca, prin intermediul campaniei, să creştem ponderea plăţilor online cu cardul pentru facturile de telefon, dar şi să îi convingem pe clienţii Vodafone că Maestro reprezintă o modalitate atractivă şi sigură de plată”, explică Gabriel Ghiţă.

Platesti factura pe site-ul Vodafone si poti castiga o masina de 15.000 de euro, smartphone-uri si tablete"

„Abonaţii Orange ştiu, cu siguranţă, cât este de simplu şi cât de mult timp economisesc dacă îşi achită factura online cu cardul”, spune Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. „De data aceasta, însă, vrem să îi surprindem, pentru că plata pe internet cu Maestro aduce mai mult decât confortul plăţilor electronice: minute, trafic suplimentar de date sau mesaje.”

Iti platesti factura la Orange pe internet cu cardul Maestro si primesti minute, trafic de date sau mesaje

Vezi si alte profile - MasterCard
Vezi profile alta banca

 

Ultimele Comentarii

 • Amânarea ratelor

  Buna ziua, am un credit de nevoi personale la aceasta banca și vreau amânarea ratelor, fiind in ... detalii

 • amanare rate BRD

  La BRD se pot face, in prezent, cereri de amanare a ratelor, doar in conditiile OUG 37/2020, pentru ... detalii

 • card Unionpay la atm Alpha Bank

  Cardurile Unionpay pot fi folosite la ATM-urile Alpha Bank din toata tara, nu doar in Bucuresti. ... detalii

 • Card UNIONPAY

  Buna ziua.ATM_urile tuturor băncilor Alpha Bank din tara accepta acest tip de card sau numai in ... detalii

 • Card UNIONPAY

  Buna ziua.ATM_urile tuturor băncilor Alpha Bank din tara accepta acest tip de card sau numai in ... detalii