Profile Bancheri din RomaniaGheorghe Carabasan

vicepresedinte, coordoneaza directiile financiar si operatiuni

Este numit vicepresedinte al Casei de Economii si Consemnatiuni incepand cu luna iulie 2007, in decembrie 2008 fiind avansat in functia de prim-vicepresedinte. Absolvent al Academiei de Studii Economice, Gheorghe Carabasan se bucura de o experienta de 34 ani in activitatea bancara. In perioada 1973-1994 a lucrat in Banca Romana de Comert Exterior, unde a ocupat succesiv functiile de economist, inspector, sef serviciu, director, vicepresedinte si membru in Consiliul de Administratie al bancii. In calitate de vicepresedinte, a coordonat activitatea Directiilor de Contabilitate Externa, Plati Externe, Credite si Informatica.

In 1995, detine pozitia de director al Directiei Trezorerie si Decontari a Eximbank iar un an mai tarziu este directorul Sucursalei “Libertatii” a Alpha Bank Romania. La inceputul anului 1998 devine director al Directiei Operatiuni a Alpha Bank, unde asigura, printre altele, coordonarea activitatilor de plati externe, corespondenti bancari, decontari, Internet banking, arbitraj si trezorerie.

In perioada 1975-1984, Gheorghe Carabasan este colaborator la Academia de Studii Economice - Catedra de Contabilitate si Catedra de Analiza Economica. Intre anii 1990-1994 este membru in Consiliul de Administratie la Banca Franco-Romana, la Banca Italo-Romena, la Frankfurt Bukarest-Bank, precum si la societatile Mercur Trading S.A., Electra Trading S.A. si S.C. Prompt S.A. In continuare, pana in 1999, este cenzor la Mercur Trading S.A. si S.C. Prompt S.A. Din 2002 este membru in Consiliul de Administratie al Fondului Roman pentru Eficienta Energetica.

Dedicat permanent perfectionarii profesionale, Gherghe Carabasan a urmat cursuri post-universitare in domeniul financiar-bancar, in domeniul comertului exterior si a participat, de-a lungul carierei sale, la multiple prezentari, cursuri, seminare si manifestari cu caracter profesional, atat in tara, cat si in strainatate.

Vezi si alte profile - CEC Bank
Vezi profile alta banca

 

Ultimele Comentarii

 • Ifn

  Bună seara. Vreau sa știu dacă dintr un salariu de 3600 cu rata la Raiffeisen de 1900 dar cu ... detalii

 • Poprire

  Buna ziua.Mama mea are o datorie de 24000 lei la BCR.As vrea sa stiu daca banca poate sa scoata ... detalii

 • Acces la articol

  Bună ziua, am dori să acccesăm conținutul articolului "Consiliul Concurentei face precizari ... detalii

 • curs valutar

  Va rog sa ne spuneti care date sunt eronate, pentru a corecta ... detalii

 • Date eronate

  Cine a facut articolul nu stie ca bancile au diferite cursuri in timpul programului si altele dupa ... detalii