Profile Bancheri din RomaniaJames Daniel Stewart Jr.

Vicepresedinte, trezorerie si piete de capital

James Daniel Stewart Jr., coordoneaza in prezent activitatile de Trezorerie si Piete de capital ale bancii.

Are o experienta de 24 de ani in domeniul financiar-bancar in New York. Responsabilitatile sale cele mai recente au inclus administrarea departamentelor de tranzactionare a bond-urilor emise de Guvernul SUA, departamente aflate in cadrul National Westminster Bank si al Yamaichi International (America).

Inaintea colaborarii cu grupul bancar Raiffeisen, a fost consilier al Ministerului Bulgar de Finante si al Bancii Nationale de Recuperare a Datoriilor.

Interviu:
„Creditele sunt destinate in primul rand IMM-urilor, companiilor medii, dar si proiectelor autoritatilor locale. Aceste solutii de finantare vor fi foarte atractive pentru clientii bancii pentru ca beneficiaza de conditii avantajoase si pot fi utilizate atat pentru investitii cat si pentru capital de lucru. Astfel, Raiffeisen Bank confirma inca o data obiectivul sau strategic, acela de a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor sai si isi aduce aportul nemijlocit la dezvoltarea economiei romanesti” a spus James Stewart, vice-presedinte Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank imprumuta de la Banca Europeana de Investitii 45 de milioane de euro pentru a credita IMM-urile din Romania

Vezi si alte profile - Raiffeisen Bank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii