Profile Bancheri din RomaniaLaszlo Diosi

presedintele OTP Bank

Interviu:
OTP Bank a trecut pe profit in trimestrul al treilea al acestui an şi estimează că va inregistra profit pe intreg anul 2008, a declarat preşedintele OTP Bank, Laszlo Diosi.

"Pe primele nouă luni, luand in calcul pierderile din primul semestru, am avut in continuare pierderi uşoare, dar suntem foarte aproape de ţintele anuale şi vom avea profit pe tot anul 2008, datorită caştigurilor substanţiale pe care le-am inregistrat in ultimele luni şi la care ne aşteptăm pană la sfarşitul anului", a spus Diosi.

„Am studiat cu atenţie şi înţelegem nevoile moderne din domeniul producţiei agricole, aşadar noile produse de la OTP Bank destinate finanţării agriculturii le oferă clienţilor noştri tot ce au nevoie pentru ca afacerile lor să funcţioneze şi să se dezvolte. Considerăm că agricultura este o ramură importantă a economiei locale, a cărei dezvoltare poate contribui substanțial la creșterea economică a României. În acest sens, investiţiile în agricultură sunt un factor determinant pentru alinierea la standardele moderne de lucru”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank România.

OTP Bank lanseaza noi credite pentru sectorul agricol

Vezi si alte profile - OTP Bank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii