Profile Bancheri din RomaniaBogdan Octavian Marin

director executiv al Directiei Managementul Canalelor Retail

„Scenariul jocului este următorul: Cu toţii ne găsim adesea in situaţia in care avem nevoie de informaţii despre conturile bancare sau in situaţia de a realiza plăţile de zi cu zi. Obiectivul tău este de a folosi un serviciu electronic de plata – o platformă de internet banking animată, creată special pentru a te familiariza cu utilizarea funcţionalitaţilor 24banking.ro. Misiunile tale sunt: identificarea codului IBAN şi furnizarea lui către angajator pentru a încasa salariul, verificarea faptului că rata pentru credit a fost percepută sau plata unei uzuale facturi de utilităţi. După finalizarea jocului eşti pregătit să foloseşti 24banking.ro cu beneficii clare de cost, timp şi siguranţă”

BCR lanseaza un joc educativ pentru utilizarea serviciului de internet banking

Interviu:
„După plata facturilor şi transferurile de bani, schimburile valutare sunt cele mai frecvente operaţiuni bancare. Încurajăm clienţii să folosească schimbul valutar prin canale alternative, cu beneficii clare de cost, timp şi siguranţă. Datele BCR arată, de altfel, faptul că acestea sunt din ce în ce mai populare; numai în primele 10 luni ale anului, valoarea lor a depăşit 1 miliard de RON, aproape de patru ori mai mult decât aceeaşi perioadă a anului trecut”, a declarat Bogdan Marin Director Managementul Canalelor Retail în cadrul BCR.

BCR ofera un curs preferential la schimburile valutare prin internet, telefon si masina multifunctionala

„Ne-am propus să dăm clienţilor noştri acces facil la distanţă pentru cât mai multe din produsele lor investiţionale. Aşa cum facilităţile legate de depozite au fost cu succes adoptate de clienţi, acum adăugarea posibilităţii consultării portofoliului de unitaţi on-line dar şi prin telefon ne aşteptăm să crească confortul clienţilor, utilizarea canalelor dar şi a instrumentelor investiţionale. În continuare, ne vom concentra pe oferirea unor beneficii suplimentare care să încurajeze creşterea utilizării serviciilor la distanţă pentru operaţiuni bancare uzuale“, a declarat Bogdan Octavian Marin, Director Managementul Canalelor Retail in cadrul BCR.

Evolutia unitatilor de fond Erste Asset Management se poate vizualiza prin internet si telefon banking BCR

„Observam o migrare constantă a tranzacţiilor bancare dinspre numerar către canalele directe (internet, telefon şi echipamente self-service banking). Clienţii accesează tot mai mult serviciile bancare prin canale directe şi nu mai fac doar vizualizări de solduri ci au ajuns chiar la un nivel mai complex şi diversificat de operaţiuni: transferuri, ordine de plată, chiar deschideri de depozite,” a declarat Bogdan Octavian Marin, Director Management Canalele Retail în cadrul BCR.

„Succesul nostru s-a datorat bonusului de dobândă acordat la deschiderea de depozite prin internet banking precum şi diversificării tipurilor de operaţiuni realizate de client prin intermediul canalelor directe” a adăugat Bogdan Octavian Marin.

„Oferim clientilor nostri posibilitatea vizualizarii in timp real a situatiei financiare a cardurilor de credit emise de BCR. Astfel, clientii persoane fizice, persoane fizice autorizate si clientii Microintreprinderi pot afla aceste informatii prin intermediul Alo 24 Banking BCR si Click 24 Banking BCR, in timp ce clientii persoane juridice pot apela Business 24 Banking BCR”, a declarat Bogdan Marin, director executiv al Directiei Managementul Canalelor Retail.

BCR dezvolta platforma de internet banking pentru telefoane mobile


BCR are un nou site


“Clientii către care ne îndreptăm cu această ofertă sunt acei oameni ocupați, care apreciază confortul și care preferă să nu depindă de un program fix. Acești clienți care solicită un credit sau un card de cumpărături prin InfoBCR sunt utilizatori frecvenți de servicii bancare prin canale alternative: ATM, POS și Click 24 Banking BCR.”, a declarat Bogdan Marin, Director Canale Retail BCR.

Actele necesare pentru carduri si credite de consum de la BCR pot fi trimise prin e-mail sau curier

Vezi si alte profile - BCR
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii