BANCI | Ultima Ora

Banca Transilvania ofera servicii personalizate clientilor cu venituri de peste 10.000 de lei lunar

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-06-03 04:44

 BT lansează segmentul de business Premium Banking pentru clienții persoane fizice din București, cu economii între 75.000 și 200.000 de euro

 Banca ridică pragul de încadrare în segmentul Private Banking, la 200.000 de euro

 Mai mult de jumătate din clienții BT Private Banking sunt din București și Cluj-Napoca

Banca Transilvania lansează Premium Banking, segment de business care vine cu servicii dedicate persoanelor cu economii sau investiții între 75.000 și 200.000 de euro la bancă și în companiile Grupului Financiar BT, respectiv cu venituri lunare de cel puțin 10.000 de lei, primite în cont BT.

Premium Banking se adresează pentru început exclusiv clienților din București, iar începând cu anul viitor va fi disponibil în zonele din țară în care sunt cei mai mulți clienți BT cu acest profil.

De asemenea, Banca Transilvania modifică pragul de încadrare în nișa Private Banking, de la 100.000 de euro la 200.000 de euro. BT are acum aproape 4.500 de astfel de clienți, cu economii și investiții de peste 2 miliarde de euro.

Declarații:

 Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania: „Business-ul de Private Banking BT s-a consolidat de la an la an, atât ca număr de clienţi, cât şi ca valoare a activelor. Creșterile vin din rândul clienților noștri, precum și din exterior, de la persoane care urmăresc diversificare și aleg Banca Transilvania.

Prin lansarea segmentului de business Premium Banking le propunem clienților o abordare personalizată și un parcurs
financiar care să ducă la Private Banking”.

 Anca Crăciun, Director Private Banking, Banca Transilvania: „Profilul investițional al clienților noștri de Private Banking s-a modificat semnificativ în ultimii ani, inclusiv datorită opțiunilor de investiții ale Grupului BT.

Am remarcat că preferința pentru instrumentele de economisire s-a mutat de la depozite și titluri de stat către produse alternative, cum sunt fondurile de investiții și piața de capital românească și internațională. 1 din 3 clienți Private Banking are cont pe piața de capital, prin intermediul BT Capital Partners.

Segmentul Premium Banking a venit natural în portofoliul Băncii Transilvania. Credem mult în abordarea personalizată, cu produse complementare, iar pentru clienții Premium Banking am construit o echipă de profesioniști cu competențe specifice”.

Clienții Private Banking și Premium Banking au manager de cont dedicat, produse și servicii personalizate, cotații preferențiale, soluții financiare rapide, precum și opțiuni pentru operațiuni bancare la distanță.

Două sedii BT, în București și Cluj-Napoca, sunt destinate colaborării cu clienții Private Banking, iar servicii exclusive sunt disponibile și în Brașov, Constanța, Iași, Oradea, Sibiu, Timişoara și Târgu Mureș.

Clienții Premium Banking au la dispoziție patru sedii BT în București.

Aproape 90% din clienții Private Banking sunt digitalizați, folosind cel puțin o aplicație BT.

Taguri: credite ipotecare  credite de consum  BT  Banca Transilvania  BT Capital Partners  BT Asset Management  BT Pay  banca  cont bancar  credite auto  depozite bancare  credite imobiliare  private banking  BT Leasing  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraProcredit Bank are probleme cu cardurile si aplicatiile

Procredit Bank a avut probleme tehnice cu sistemul informatic, pe parcursul zilei de astazi, cand cardurile si aplicatiile de internet banking si mobile banking nu au functionat. Banca si-a anuntat clientii prin mesaje SMS ca intampina probleme tehnice, in jurul orei 121, conform detalii

Platile online cu BT Pay se fac mai simplu, fara completarea datelor cardului

 Plățile sunt realizate în câteva secunde, fără a mai fi necesară completarea datelor cardului.  Cumpărăturile pot fi plătite integral, precum și în rate, cu cardurile BT Star.  BT detalii

Intesa anuleaza bonusul de dobanda la depozitele prin internet banking

Intesa Sanpaolo Bank a anuntat ca din 15 iulie nu va mai acorda bonusul de un sfert de punct procentual la depozitele in lei constituite prin internet banking. In schimb, acest bonus se plateste pentru depozitele facute din aplicatia de mobile banking, Digical detalii

Banca Transilvania poate prelua OTP Bank, anunta Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Banca Transilvania S.A. intenționează să preia companiile OTP Bank România S.A., OTP Leasing România IFN S.A., OTP Asset Management România S.A.I. S.A., OTP Factoring S.R.L. și subsidiarele acesteia, OTP detalii

  

Ultimele Comentarii