BANCI | Profil

Banca Transilvania acorda Anchor Grup un credit de 80 milioane euro

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-03-07 16:37

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari, cu o istorie de 25 de ani pe piata locala, a obtinut o finantare de 80 de milioane de euro de la Banca Transilvania pentru refinantarea segmentelor de retail si office ale Grupului, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Creditul reprezinta una dintre cele mai importante finantari bancare acordate in ultimii ani pentru jucatorii din piata imobiliara romaneasca.

"Ne bucuram ca Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania, sustine dezvoltarea proiectelor noastre, avand incredere in strategia de investitii a Anchor Grup. Parteneriatul nostru cu BT este un semn pozitiv pentru piata de real estate, nu doar pentru Grupul nostru, ci si pentru toti investitorii activi din tara si pentru potentialii investitori imobiliari straini interesati de Romania. Disponibilitatea capitalului local este, de asemenea, un semn al maturitatii pietei imobiliare din Romania, in a carei putere credem cu tarie, si este de natura sa incurajeze aceasta tendinta si sa o transfere si catre alte industrii", declara Affan Yildirim, Director General, Membru al Consiliului de Administratie al Anchor Grup si Membru al Consiliului de Administratie al Shopping MallDova.

“Creditarea bancara ramane cea mai importanta si - pana in prezent - cea mai eficienta sursa de finantare din Romania, accesata de industria de real estate. Prin parteneriatul cu Anchor Grup contribuim la crearea unui impact social pozitiv pe piata, prin proiecte durabile, intr-un sector care joaca un rol esential in toate aspectele vietii noastre”, afirma Cosmin Calin, Director Executiv Mari Clienti Corporativi, Banca Transilvania.

Realizarile Anchor Grup, in cei 25 de ani de prezenta in Romania, inseamna o serie de premiere pentru piata locala.

Pana in prezent, compania si-a mentinut pozitia de pionier prin numeroase actiuni de succes in toate segmentele sale de business. Anchor Grup a dezvoltat primul centru comercial modern din Romania, Bucuresti Mall-Vitan, care a devenit un reper urban. Romanii au vizionat primul film 3D in Movieplex Cinema, cinematograful din Plaza Romania.

Renovarea ambelor malluri, pastrandu-le in acelasi timp functionale, a fost un alt proiect urias si o premiera pentru piata locala. In urma cu patru ani, Bucuresti Mall-Vitan a deschis portile Designers Boutique, o initiativa unica dedicata tuturor designerilor si brandurilor locale de moda.

InCity Residences, primul proiect rezidential, dezvoltat de companie, este inca un reper pentru piata rezidentiala de lux din Romania. De asemenea, referindu-ne la segmentul de birouri, Anchor Grup a fost primul dezvoltator care a lansat un proiect mixt integrat, Anchor Plaza fiind construit in imediata apropiere a Plaza Romania. Pe parcursul activitatii sale, Anchor Grup s-a bazat pe proiecte sustenabile, pe termen lung, de care beneficiaza diverse comunitati din Romania.

Taguri: BT  Banca Transilvania  credite firme  banca  Credite IMM  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Un cont bancar poate fi folosit in comun de 4 persoane

ING Bank anunta ca titularii de conturi pot sa permita altor trei persoane sa gestioneaze in comun banii, din aplicatia Home Bank. Persoanele imputernicite pot sa-si comande carduri fizice sau virtuale, sa faca plati sau detalii

 



 

Ultimele Comentarii