BANCI | Cariera

Avocatul extremist Gheorghe Piperea, numit consilier onorific al premierului Tudose

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2017-07-20 18:17

Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea, un critic acerb al sistemului bancar si al BNR, implicat in numeroase procese impotriva bancilor, precum si autorul unor initiative legislative controversate si extremiste precum legea darii in plata si conversia creditelor in franci elvetieni la cursul istoric, a fost numit consilier onorific al premierului PSD Mihai Tudose pe probeme economice, bancare si financiare, in locul lui Eugen Teodorovoci, care a fost dat afara dupa ce si-a exprimat opinia ca biserica ar trebui impozitata.

Piperea este cunoscut pentru opiniile sale inversunate si extremiste impotriva bancilor si a BNR, astfel ca este greu de crezut ca sfaturile sale il vor ajuta pe prim-ministrul Tudose sa adopte decizii corecte si echilibrate in domeniul economic si financiar.

Dupa ce Curtea Constitutionala a modificat radical legea privind darea in plata si a declarat-o ilegala pe cea privind conversia creditelor in CHF (vezi aici detalii), legi promovate in Parlament de aliatul lui Piperea, senatorul PNL Daniel Zamfir, avocatul a initiat recent un al proiect de lege anti-banci, in care propune scoaterea contractelor de credit din categoria titlurilor executorii, cu scopul de a impiedica bancile sa-si execute silit clientii. (vezi aici detalii)

Taguri: comision retragere bani bancomat (ATM)  First Bank  Banca Nationala a Romaniei (BNR)  cont bancar firma  

Comentarii

Viorel
Taie din ele
Un articol scris de dragul unora din BNR. CCR nu a modificat radical legea DIP! Extremist=masuri violente sau radicale, pentru impunerea unui program. O exagerare crasa aceea cu extremismul. Vare sfaturi il vor ajuta pe prim ministru, cele ale lui Manole&company? Un articol la cerere?

Elvira
Felicitari domnului Profesor
De ce stimati sustinatori ai bankerilor, credeti ca sfaturile dlui Piperea nu il vor ajuta pe prim ministru? Va e frica ca exista posibilitatea ca in sfarsit sa se faca dreptate si bankerii sa fie obligati prin legile pe care nu le respecta, sa presteze niste servicii corecte, sa aibe niste contracte fara clauze abusive, fara posibilitatea de a modifica dobanzile dupa bunul plac? Nu credeti ca este momentul ca hotia sa fie oprita? Ce va mai place! Ce va mai place sa loviti in cei care vor sa faca ceva in tara asta, care a ajuns pe marginea prapastiei! Stati linistiti, nu dormim, nu ne oprim, pana nu se va face dreptate. Destul cu hotia! Felicitarile mele dlui Piperea, un om exceptional, MEREU ALATURI DE CEI NEDREPTATITI!

Elvira
ce articol!!
"Dupa ce Curtea Constitutionala a modificat radical legea privind darea in plata- :)))) si a declarat-o ilegala pe cea privind conversia creditelor in CHF" legea conversiei ILEGALA?????? :))))))))) (CU TOATE CA AR TREBUI SA PLANG, CAND CITESC ACEST ARTICOL.....doamne, informati-va cititorii cum trebuie!!!!!!)

Constantin
Extraordinar !!!!
Extraordinar ,nu cred ca mai au mult si vor începe bancile sa răspundă in fata guvernului pt creditele exportate si pt toate profiturile exportate si trecute pe "pierderi " aici in țara !!! Sa plătească zic si BNR cu Isarescu in frunte pt subminarea economiei naționale fmm de nenorocit !!

Dana
Mor de ras !
Articol jenant , pro banci , ca de obicei . Modificare radicala a legii Darii in plata ? Conversia ilegala ? Jurnalisti preș , va multumiti cu firimiturile bancherilor !

Emma
Penibilii
Voi sunteti purtatorii de cuvant ai bancherilor si-al BNR-ului ? Sunteti de-o penibilitate iesita din comun. Dar fiind in starea asta de mai multtimpnici nu mai realizati asta. Sa te fereasca Dumnezeu sa ai parte de asemenea specimene din presa scrisa si nu numai ! Sunteti JENANTI !

OPTIMUS PRIME
hai ca sunteti penibili
Bă, voi habar nu aveți cum s-a născut proiectul de lege a conversiei creditelor în CHF la curs istoric...

Scarbavnicul Priapist
Gigi Bin Laden
Extremist? Mai ai putin si-l bagi in ISIS Comane. O sa-l numesti Gigi Bin Laden, terorist de banci. Ai devenit precum un caine la gard. Latri cand iti spun Stapanii. Dar mananci si tu o paine.



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Cariera



Mihaela Lupu preia conducerea UniCredit Bank

Mihaela Lupu, în prezent Chief Financial Officer pentru Europa Centrală și de Est (CE&EE) în cadrul Grupului UniCredit, va fi noul CEO și Președinte al Directoratului UniCredit Bank în România, începând cu data de 16 octombrie 2023. Numirea ei este detalii

Madalina Teodorescu, numita director retail la BRD

BRD anunță numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Ea îl va înlocui detalii

Mircea Busuioceanu, in conducerea ARB

Adunarea Generală a Asociației Române a Băncilor (ARB) reunită în ședință astăzi, 10 ianuarie 2023, a votat noua componență a Consiliului Director ca urmare a completării unui post vacant de membru, anunta ARB intr-un comunicat, in care adauga: Conducerea detalii

Mihaela Ionita este noul director de resurse umane al ING Bank Romania

Mihaela Ioniță se alătură echipei ING Bank România începând cu data de 1 ianuarie 2023, urmând să preia poziția de Director de Resurse Umane și membru în Comitetul Executiv al băncii, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii