ASIGURARI | Ultima Ora

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) scoate la licitatie servicii de consultanta pentru evaluarea de personal si analiza organizationala, servicii de management in comunicare si PR

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2013-09-28 08:34

Autoritatea de Supraveghere Financiară a demarat o nouă etapă în procesul de evaluare a personalului rezultat prin comasarea fostelor CNVM, CSSPP şi CSA, anunta institutia intr-un comunicat.

În acest sens și în vederea unei transparențe totale, Autoritatea de Supraveghere Financiară a lansat în licitație publică, prin publicare în sistemul SEAP și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, următoarele anunțuri de participare:

- Servicii de consultanță în domeniul evaluării de personal și analiză organizațională

- Servicii de management în domeniul comunicării și relațiilor publice

Comunicat: ASF continuă procesul de reorganizare în urma comasării fostelor CNVM, CSSPP şi CSA

Autoritatea de Supraveghere Financiară a demarat o nouă etapă în procesul de evaluare a personalului rezultat prin comasarea fostelor CNVM, CSSPP şi CSA.

În acest sens și în vederea unei transparențe totale, Autoritatea de Supraveghere Financiară a lansat în licitație publică, prin publicare în sistemul SEAP și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, următoarele anunțuri de participare:

 a) Servicii de consultanță în domeniul evaluării de personal și analiză organizațională (Anunț de participare numărul 146810/25.09.2013)

Scopul acestei licitații este identificarea modalităților de optimizare și eficientizare a structurii organizaționale a ASF și evaluarea de către un consultant independent a peste 200 de persoane cu funcție de conducere din cadrul ASF, personal rezultat din comasarea fostelor entități CSA, CNVM şi CSSPP și preluat integral la momentul înființării Autorității de Supraveghere Financiară.

În urma licitaţiei, compania desemnată câștigătoare va evalua personalul de conducere din cadrul ASF, iar în termen de două luni de la evaluare va fi elaborat un plan de acțiune pentru eficientizarea ASF în vederea optimizării procesului bugetar. În urma evaluării și a planului de măsuri, ASF va proceda la confirmarea sau disponiblizarea unei părți din personalul evaluat. La data de 31 august 2013, ASF avea 597 de angajați (în scădere cu 30 de persoane față de luna iulie a.c.). Cifra reflectă fluxuri în dublu sens, întrucât pe lângă disponibilizări, anumite recrutări au fost generate de înființarea unor servicii obligatorii pentru toate instituțiile cu mai mult de 500 de angajați (Serviciul de sănătate și securitate a muncii, Serviciul de protecție a informațiilor clasificate), dar și o Direcție de supraveghere integrată și o Direcție de analiză, studii și publicații.

Valoarea maximală a contractului de consultanță este estimată la 540.000 de lei.


 b) Servicii de management în domeniul comunicării și relațiilor publice (Anunț de participare numărul 146821/26.09.2013)

Scopul acestei licitații este identificarea și implementarea modalităților optime de comunicare către public într-o manieră eficientă din punct de vedere al costului și al calității.

În urma licitației, compania desemnată câștigătoare va oferi servicii de purtător de cuvânt, servicii privind coordonarea implementării strategiei de comunicare externă a autorității contractante și servicii de gestionare a relațiilor cu mass-media în situații de criză.

Potrivit fișei de date publicată în sistemul SEAP, care reprezintă cerința minimă de selecție, experiența necesară este de până la 3 ani.

Valoarea maximală a contractului este estimată la 296.600 de lei/an, pentru o durată de 3 ani.

În momentul comasării CNVM, CSA şi CSSPP, personalul rezultat din cadrul departamentelor de comunicare ale celor 3 entități însuma 23 de persoane. În procesul de reorganizare a Autorității de Supraveghere Financiară, ASF își dorește o diminuare a numărului de personal, dar și optimizarea cheltuielilor aferente (atât la nivelul costurilor, cât și la nivelul calității reprezentării).

Printr-un demers de transparență totală, Autoritatea de Supraveghere Financiară a ales să obțină aceste servicii în urma unei licitații publice, deschisă atât la nivel național, cât și la nivel european. Prin urmare, ASF a publicat anunțurile de atribuire atât în sistemul SEAP (în 26 septembrie 2013), cât și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Prin urmare, toate datele legate de licitație sunt disponibile în sistemul SEAP, iar Autoritatea de Supraveghere Financiară invită toate companiile interesate să participe la licitații.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

Din aplicatia BT Pay s-au deschis 10.000 de conturi in 2 luni

Peste 10.000 de persoane au devenit clienți ai Băncii Transilvania în decurs de două luni fără a fi necesar niciun drum la bancă, doar folosind aplicația BT Pay pentru deschiderea contului curent, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Opțiunea Deschidere de cont detalii

 



 

Ultimele Comentarii