ASIGURARI | Ultima Ora

ASF i-a numit pe Valentin Ionescu director de stabilitate financiara si pe Mihaela Gheorghe director resurse umane

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-10-28 08:26

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a încheiat procesul de recrutare pentru două poziții de conducere din structura instituţiei - Director la Direcția Resurse Umane şi Director la Direcţia de Strategie şi Stabilitate Financiară, posturi care au fost scoase la concurs în data de 22 iulie 2015, anunta ASF intr-un comunicat.

ASF mai precizeaza urmatoarele: În cadrul concursului, organizat atât cu participare internă cât şi externă, au fost depuse în total 39 de candidaturi. Pentru postul de Director de Resurse Umane s-au înscris 29 de candidaţi, dintre care 17 au fost declaraţi eligibili, iar pentru postul de Director la Direcţia Strategie şi Stabilitate Financiară au aplicat 10 candidaţi, fiind eligibile 4 candidaturi.

„Cu nominalizarea celor doi câştigători finalizăm un proces de schimbare profundă la nivelul poziţiilor de management, ca parte integrantă a unui demers mai amplu, de reconstrucţie instituţională. Am conturat astfel o echipă ale cărei competenţe întăresc capacitatea Autorităţii de transformare şi de dezvoltare a pieţelor reglementate”, a declarat domnul Mișu Negrițoiu, Președintele Autorității de Supraveghere Financiară.
 
Repere profesionale ale candidaţilor declaraţi câştigători:

Mihaela Gheorghe – Director al Direcției Resurse Umane

Cu o experiență de 20 de ani în leadership şi management strategic în domeniul resurselor umane, doamna Mihaela Gheorghe a ocupat poziții de conducere în companii din sectoare de activitate diverse, coordonând programe de dezvoltare pentru echipe de până la câteva mii de angajaţi în cadrul BSS (Director Resurse Umane, 2012 - 2015), OBI Romania (Director Resurse Umane, 2008 - 2011), UPC Romania (Director Resurse Umane, 2006 – 2008), Raiffeisen Bank (Director Resurse Umane, 2001 - 2006) și Lafarge Ciment România (Career Development Manager, 1999 - 2001). Doamna Mihaela Gheorghe a absolvit Academia de Studii Economice fiind doctor în economie, specializarea Economia Muncii.

Valentin Ionescu – Director al Direcției de Strategie și Stabilitate Financiară

Domnul Valentin Ionescu a activat timp de 20 de ani în domeniul investițiilor şi al supravegherii financiare. A ocupat în cadrul ASF poziția de Director delegat al Direcției de Strategie și Stabilitate Financiară (ianuarie 2015 – septembrie 2015) şi de Director al Direcției de Supraveghere Integrată (2013 – 2014). 

Activitatea profesională mai include poziții precum cea de Director General al Bursei de Valori București (2010 – 2011), de Membru în CA la Sibex, SIF Moldova (2012 – 2013) şi de Președinte CA al Depozitarului Central (2010 – 2011), dar și experienţă internaţională – Euro Invest Bank Gmbh Austria (Head of Sales, 2009 - 2010) şi Wood&Co Cehia (Senior Sales Trader, 2007 – 2009). Domnul Valentin Ionescu a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Comerț şi are un MBA la INDE CNAM Paris/ASE.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii