TEHNOLOGII BANCARE | Ultima Ora

Apple lanseaza platile cu noile telefoane iPhone 6 in SUA

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2014-10-17 11:10

Apple (NASDAQ: AAPL) a anuntat astazi ca Apple Pay, aplicatia de plati cu telefonul mobil, va fi disponibil pentru consumatorii din Statele Unite prin intermediul versiunii actualizate iOS 8.1 incepand de luni, 20 octombrie. Apple Pay va fi disponibil pentru posesorii de carduri MasterCard pe iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 si iPad mini 3, anunta MasterCard intr-un comunicat.

MasterCard Digital Enablement Service (MDES) permite posesorilor de carduri de debit si de credit MasterCard sa utilizeze Apple Pay. Pentru a crea o experienta de plata sigura, Apple Pay foloseste incriptarea conform standardului EMV pentru a se asigura ca tranzactiile pot beneficia pe deplin de cea mai sigura tehnologie de plata din lume.

Pentru a proteja consumatorii si mai mult, Apple Pay a incorporat caracteristici suplimentare de securitate, precum utilizarea Touch ID sau a unei parole pentru autorizarea fiecarei plati si utilizarea token-ului prin intermediul MDES.

In magazine, consumatorii pot sa plateasca pur si simplu apropiindu-si iPhone-ul de cititorul de carduri contactless, tinand degetul pe Touch ID sau introducand o parola, iar tranzactia lor va fi autentificata in doar cateva secunde.

Pentru cumparaturi prin intermediul aplicatiei unui comerciant, consumatorii au nevoie de o singura apasare pentru a plati si a se autentifica cu Touch ID sau pot introduce parola, experienta de cumparare fiind rapida si comoda.

Posesorii de iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2si iPad mini 3 vor putea sa-si utilizeze cardurile de debit sau de credit MasterCard emise de Bank of America, Capital One, Citi siWells Fargo prin Apple Pay, incepand cu 20 octombrie. Detinatorii de carduri MasterCard de debit sau de credit emise de Barclaycard, USAA, PNC, Navy Federal Credit Union, US Bank, Fifth Third, First Hawaiian, First National Bank of Omaha, First Niagara, Key Bank, Silicon Valley Bank, SSFCU, SunTrust si Synchrony Financial, printre multe altele, vorputea utiliza Apple Pay in lunile urmatoare.

MasterCard lucreaza de asemenea cu baza sa extinsa de clienti si, pana in momentul de fata, a semnat sute de parteneriate cu emitenti ale caror carduri de debit si de credit vor putea, in curand, sa fie incarcate in Apple Pay pentru plati zilnice simple sisigure.

Posesorii de carduri MasterCard vor putea face plati simple si sigure pentru bunuri fizice si servicii prin intermediul aplicatiilor comerciantilor de top, printre care MLB, Panera Bread, Staples si Target. Platile contactless vor fi acceptate in magazinele unora dintre cei mai frecventati retaileri, printre care Subway, Toys R’ Us, Walgreens, Whole Foods Market si in toate locatiile Apple Store de pe teritoriul Statelor Unite.

Pentru a ajuta consumatorii sa beneficieze de avantajele Apple Pay, MasterCard a dezvoltat MasterCard Nearby app, disponibilain App Store, care te ajuta sa gasesti usor comerciantii din apropierea locului in care te afli, care accepta plati contactless.

”Simplitatea este punctul forte al Apple Pay” , spune Ed McLaughlin, chief emerging payments officer in cadrul MasterCard. ”Pe langa simplitate, este important ca posesorii de carduri MasterCard se vor bucura de o experienta sigura si privata –pe langa toate drepturile si avantajele pe care ti le da o tranzactie MasterCard. Am lucrat indeaproape cu Apple pentru a crea o experienta sigura de plata, cu o utilizare usoara, si am reusit sa transformam viziunea in realitate, oferind cea mai sigura combinatie de tehnologii de plata livrata vreodata, in Apple Pay, in beneficiul posesorilor de carduri MasterCard.”

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii