IFN | Educatie financiara

Am dat click si am luat imprumutul Hora Credit cu DAE de 69.000%, de 7.000 de ori mai mare decat un credit normal!

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-11-27 11:07

"Acum câteva zile am luat cu împrumut 500 de lei de la Hora credit online. nu mă deranjează dobânda pentru că o să i înapoiez mâine. cu o săptămână înainte am mai împrumutat 100 de lei pe 7 zile și i am returnat.

Acum însă m au sunat și mi au spus că îmi dau 1000 de lei sau mai putin pe o perioada mai mare. am intrat pe site și am cerut 500 de lei pe o perioada de 6 luni după care m au sunat din nou și mi au spus sa dau click și sa iau împrumutul.

Am dat click și m am trezit cu 500 de lei pe 14 zile plus că mi au trimis în email un contract pe un an cu o linie de credit de 1750 lei și au zis că pot scoate oricînd. am scos 500 și mi au trimis un grafic de rambursare in care scrie că trebuie să dau 100 și ceva de lei la fiecare 14 zile pe o perioada de un an pentru tranșă de 500.

Acum nu mai înțeleg nimic pentru că trebuie să dau înapoi după cum arată graficul vreo 3700 de lei. am sunat la ei și m au dus cu zăhărelul neștiind ce să mi răspundă clar.

Mi e foarte frica că poate trebuie să dau atitia bani eu având pensie socială și pensie de handicap pentru că sunt bolnav. nu știu ce să mai fac așa că vă rog pe dumneavoastră dacă puteți să mă ajutați cu un răspuns. va mulțumesc mult", intreaba un cititor, la Reclamatiibanci.ro.

Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Intr-adevar, conform informatiilor publicate pe site-ul HoraCredit.ro, o linie de credit are o dobanda foarte mare.

Astfel, Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui imprumut, care include atat dobanda cat si comisioanele, se ridica la 69.467%, comparativ cu o DAE in jurul a 10% la un credit bancar normal.

Ceea ce inseamna ca dobanda la o linie de credit Hora Credit este de 7.000 de ori mai mare decat dobanda unui credit bancar.

De aceea, sfatul meu este sa renuntati la aceasta linie de credit de la Hora Credit. Conform legii, aveti dreptul sa cereti anularea contractului de credit, intr-un termen de 14 zile de la semnare.

Vezi aici raspunsul integral

Ai probleme cu bancile sau IFN-urile? Scrie-ne aici  si te ajutam

Taguri: credite de consum  dobanzi credite nevoi personale  credite noi  reclamatie banca  dobanzi credite  credite online IFN-uri  banca  Reclamatiibanci.ro  Educatie financiara  credite IFN  credit online  credite nevoi personale  DAE credite nevoi personale  reclamatie IFN  imprumut  

Comentarii

Bardan Daniela
Hora Credit m-au băgat în biroul de credit pe nedrept și vor să mă scoată
Pe 18 decembrie 2019 cineva mi-a fraudat contul ,mi-a furat banii din cont și a făcut un credit in numele meu cu datele mele la hora credit.Eu am achitat creditul in cele din urmă dar mă băgaseră deja în Biroul de credite, Cazul Este anchetat de poliția Brașov dar ei nu vor să mă scoată din birou

Rotaru
Reclamați
Această instituție este ceva mai rău ca niște cămătari. Această instituție încearcă să pună mâna pe om și paurma săi jefuiască pielea după om cu dobândă lor nesimțită și mai rău ca cămătari. Faceți comparația între această instituție camătara și Provident care și acea firmă este tot un IFN și ia dobândă dublă sau de două,cinci ori la un împrumut dar nu ca această instituție Hora credit care ia de 700% la un împrumut. Aveți mare grijă la această instituție că vă ia și pielea după dumneavoastră.



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiara



Cand bancile promoveaza creditele cu dobanda fixa, tu fii atent(a) la cea variabila!

De ce? Raspunsul e intuitiv: ne aflam intr-o etapa de scadere a dobanzilor, dupa ce acestea au atins un varf de crestere in 2023, din cauza inflatiei. Dobanzile fixe sunt recomandabile intr-o perioada cand nivelul acestora este redus si urmeaza un nou ciclu de detalii

Blocarea profitului din criptomonede in Blockchain este o metoda de frauda online

"Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit bani înainte că mam săturat de minciuni și înșelat, vă mulțumesc de înțelegere și aștept răspuns", intreaba un cititor. "La fel prescriu mai detalii

Geolocalizarea, o masura de protectie impotriva fraudelor luata de ING Bank

ING Bank adopta o masura de protectie impotriva fraudelor online si cu cardul, in premiera pe piata bancara din Romania: geolocalizarea. Prin acest nou serviciu, disponibil in aplicatia Home Bank, ING detecteaza tranzactiile bancare facute de fraudatori, cu detalii

Mama mea de 74 de ani a facut 10 credite la IFN-uri si acum are de platit dobanzi de 4.000 de lei din pensia de 2.300 de lei. Ce pot sa fac?

„Mama mea, in varsta de 74 de ani, cu afectiuni neuronale nediagnosticate legal (pentru ca refuza un control ce ar putea duce la internarea ei, are 9 pisici de crescut) m-a anuntat ca a contractat peste 10 credite de la 10 IFN-uri si are de platit 4.000 de lei pe luna doar dobanzi din detalii

 



 

Ultimele Comentarii