BANCI | Cariera

Alexandru Dugaia este noul sef pe factoring la BCR

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2014-09-02 10:29

Alexandru Dugaia este noul coordonator al departamentului Supply Chain Finance din cadrul Băncii Comerciale Române (BCR), anunta banca intr-un comunicat.

Alexandru Dugaia a absolvit Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul ASE şi a obţinut mai apoi diploma de master în Managementul Afacerilor Internaţionale.

Şi-a început activitatea în BCR, lucrând ulterior pentru BRD, în cadrul Direcţiei de Factoring. Cei peste 10 ani de experienţă bancară acumulaţi până în prezent îi vor fi extrem de utili în exploatarea potenţialului de afaceri al băncii.

Prin operaţiunile de factoring clienţi au acces la un pachet complex de servicii pentru managementul creanţelor care include: administrare şi colectarea creanţelor, finanţare imediată (la cerere) şi nu în ultimul rând protecţie împotriva riscului de neplată al debitorilor. Clienţii noştri sunt preocupaţi pe lângă finanţare şi de transferul riscurilor de neincasare a facturilor care poate fi preluat de bancă prin operaţiunile de factoring fără regres. Vrem să oferim cele mai bune şi rapide produse din piaţă”, a declarat Alexandru Dugaia.

Conform unui studiu al băncii, factoring-ul a început să reprezinte o soluţie de business luată în calcul foarte serios de către companii datorită câtorva realităţi economice majore, printre care termenele de plată din ce în ce mai extinse solicitate de cumpăratori, generand astfel presiune pe afacerile furnizorului, care trebuie să achizitioneze bunuri noi pentru a relua ciclul de producţie/livrare.

Totodată, multe companii au intrat în insolvenţă în România şi din ce în ce mai mulţi furnizori au început să fie mai precauţi în alegerea partenerilor de afaceri. Operaţiunile de factoring fără recurs, ajută furnizorul să îşi securizeze încasarea creanţelor prin vânzarea acestora fără regres către bancă în scopul menţinerii solvabilităţii. Este foarte probabil ca o companie, dependentă de un cumpărător mare care se confruntă cu dificultăţi, să aibă la rândul său dificultăţi.

Comentarii

Victor
Slab pregatit
Un pilos traseist. Mai intai l-a bagat tacsu la BCR, apoi a plecat mare vedeta la BRD ca apoi sa se intoarca la BCR cu mare tam tam. Un MARE arogant, care isi aloca merite. Nu stie nici macar sa aiba o discutie civilizata cu un client!

Melania
.
Slab pregatit.Pe unde a fost a dat numai gauri.



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Cariera



Mihaela Lupu preia conducerea UniCredit Bank

Mihaela Lupu, în prezent Chief Financial Officer pentru Europa Centrală și de Est (CE&EE) în cadrul Grupului UniCredit, va fi noul CEO și Președinte al Directoratului UniCredit Bank în România, începând cu data de 16 octombrie 2023. Numirea ei este detalii

Madalina Teodorescu, numita director retail la BRD

BRD anunță numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Ea îl va înlocui detalii

Mircea Busuioceanu, in conducerea ARB

Adunarea Generală a Asociației Române a Băncilor (ARB) reunită în ședință astăzi, 10 ianuarie 2023, a votat noua componență a Consiliului Director ca urmare a completării unui post vacant de membru, anunta ARB intr-un comunicat, in care adauga: Conducerea detalii

Mihaela Ionita este noul director de resurse umane al ING Bank Romania

Mihaela Ioniță se alătură echipei ING Bank România începând cu data de 1 ianuarie 2023, urmând să preia poziția de Director de Resurse Umane și membru în Comitetul Executiv al băncii, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii