ING system failure | Ultima Ora

Home Bank s-a stricat iar, la scurt timp dupa anuntul privind lansarea ING Pay

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-07-23 15:16

"Momentan, serviciul de Home´Bank desktop este partial indisponibil. Poti utiliza aplicatia pe mobile, aceasta functioneaza in parametrii normali", a anuntat ING in urma cu 30 de minute, la cateva ore dupa ce a facut publica lansarea optiunii de plata cu telefonul la magazine, BT Pay.

La ora 16,30, serviciul de internet banking Home Bank continua sa aiba probleme.

"Serviciile HB Web sunt disponibile partial pentru o parte dintre utilizatori", conform anuntului de pe site-ul www.ing.ro.

"Zilnic mentenanta! Se pare ca am pierdut si aceasta banca! Erori zilnice, raspunsuri nefolositoare, zic sa schimbati ceva la sistem (in bine), ori schimbam noi ceva...banca!", spune un client ING.

Nici la ora 18 Home Bank nu functiona.

Ora 22:30: Serviciul Home Bank, varianta web, nu poate fi folosit nici la aceasta ora de clientii ING (o parte dintre utillizatori).

Pe site-ul ING.ro a aparut abia a doua zi, 24 iulie, in jurul orei 9, ca serviciul Home Bank este din nou functional.

 

Comentarii

Adrian
Penibil
Dar ai un fetis cu HomeBank-ul ING-ului, nu gluma. Spune-mi si mie, te rog, pe cine intereseaza acesta asa-zisa stire? Daca am avut probleme cu ING, si am avut, STIU. Daca nu am avut, cu ce ma ajuta "stirea" ta? PE-NI-BIL! (in linie si cu alte opinii aberante pe care obisnuiesti sa le publici)

Vasile Coman - Bancherul.ro
Stire ING
Adrian, pentru noi stirile despre problemele clientilor cu serviciile financiar-bancare vor fi mereu cele mai importante. De aceea avem si Reclamatiibanci.ro, unde ajutam oamenii sa-si rezolve problemele si le oferim informatii utile. Profit de ocazie sa va spun ca daca aveti o problema cu o banca sau alt furnizor de servicii, precum firmele de asigurari sau telefonie, ma puteti suna oricand la telefonul 0723 29 28 99 sau dati-mi un email la: vasile.coman@bancherul.ro si voi incerca sa va ajut.



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii