BANCI | Ultima Ora

Tema plafonarii comisioanelor interbancare la plata cu cardul, dezbatuta de specialisti la conferinta ”EU platesc cu cardul”

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-04-16 16:14

Publicatia online www.BankingNews.ro organizeaza, cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor, in data de 23 aprilie 2015, la Godot Cafe-Teatru, Simpozionul ”EU platesc cu cardul”, concept ce alcatuieste cadrul pentru initierea unor discutii aprofundate despre perspectivele de dezvoltare ale industriei de carduri din tara noastra.

Structurat sub forma unei mese rotunde, Simpozionul ”EU platesc cu cardul” va facilita, intr-o ambianta speciala si inedita, o intrevedere captivanta si stimulativa intre specialisti din domeniul bancar si mediul de afaceri, reprezentanti mass-media si membri ai companiilor din domeniului comertului cu ridicata/online.

”Cand va deveni cardul un instrument de plata pentru romani, nu un plastic care elibereaza bani la ATM? Cum vor influenta piata cardurilor din Romania Directiva privind serviciile de plata si Regulamentul privind comisioanele interbancare promovate de Comisia Europeana? Ce perspective de dezvoltare are industria de profil la 20 de ani de la emiterea primului card in tara noastra?”, sunt cateva dintre temele ce vor fi abordate de speakerii de renume care au confirmat participarea la eveniment.

Simpozionul ”EU platesc cu cardul” se bucura de prezenta a unora dintre cei mai buni specialisti ai industriei de carduri din tara noastra, in calitate de speakeri, dupa cum urmeaza:

* Septimiu Tulpan – Presedintele Comisiei de Carduri din cadrul Asociatiei Romane a Bancilor
* Marius Dunca – Presedinte Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
* Catalin Cretu – Director regional Visa Europe pentru Romania, Croatia si Slovenia - “Noi strategii de plati intr-o lume post-reglementare”
* Cosmin Vladimirescu, Director general MasterCard Romania - ”Plata cu cardul, starea de normalitate in UE. Unde se afla Romania? ”
* Ruxandra Avram – Sef serviciu, Directia Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei
* Bianca Ionita – Sef departament Carduri din cadrul BCR
* Emanuel Iancu – Cards Operations Manager in cadrul Garanti Bank.

Detalii privind participarea life in public la simpozionul ”EU platesc cu cardul” intr-un cadru inedit, beneficiind de prezentarile sustinute de speakerii celor doua sesiuni ale evenimentului si de interactiunea cu cei mai buni specialisti ai industriei de carduri, sunt disponibile la http://www.bankingnews.ro/conferinte-bankingnews.html.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii