ECONOMIE | Vodafone

Probleme cu reteaua Vodafone in mai multe zone din tara, in ultimele trei zile

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-11-15 13:47

Clientii Vodafone din mai multe zone din tara, in special din orasele din Vest, precum Timisoara si Arad, dar si de langa Bucuresti, s-au plans, in ultimele trei zile, ca nu au putut efectua apeluri telefonice, firma de telefonie recunoscand ca au existat probleme tehnice cu reteaua.

“Ce se intampla cu reteaua de tot cade de 2 zile?”, a intrebat un client al Vodafone, luni, 12 noiembrie, ora 14,22, pe pagina Facebook a Vodafone.

“Ne cerem scuze pentru inconvenientele create. In acest moment intampinam o problema tehnica pe partea de retea”, a raspuns Vodafone.

“De ce nu comunicati ceea ce se intampla? De doua ore nu pot fi apelat si nici nu pot apela”, a comentat un abonat, marti 13 noiembrie, ora 16,40.

Si ieri, clientii Vodafone din toata tara s-au plans ca nu pot suna in retea, din cauza semnalului slab sau chiar a lipsei acestuia, iar Vodafone le-a trimis acelasi raspuns.

"Semnalul este foarte slab, aproape inexistent, in sat Floroaica, judetul Calarasi".

"Semnal deloc la circa 30 km de Bucuresti...de internet nici nu se mai pune problema. Eu ma ofer sa va inchiriez teren pentru a monta un releu...", se plange alt abonat Vodafone.

"Pacat ca lumea plateste servicii de proasta calitate", a comentat cineva.

Vodafone nu a anuntat pe pagina Facebook despre problemele tehnice de nefunctionare a retelei, ci doar a raspuns la comentariile clientilor.

Nu se stie daca in prezent problemele au fost sau nu rezolvate.

Comentarii

Nicu
Probleme retea Vodafone
Probleme mai mari sau mai mici sunt pe la toti operatorii de telefonie, dar Vodafone pare ca este cel mai nesimtit operator. Eu am avut probleme cu semnalul, am reclamat, dar binentels ca au ocolit orice vina a lor, sa nu mai vb. de scuze. Am fost clientul lor de cand era Connex, dar m-am saturat sa ma complac. Au deveni FOARTE SCUMPI si cu servicii de o CALITATEA PROASTA. NU MAI SUNT CE AU FOST, parca alunga clientii! ADIO vodafone.

Catalin
Buna seara
Am si eu o problema sunt din Vrancea si de o lună tot imi dispărea ba semnalul la telefon ba semnalul la internet .am vorbit cu cineva de la vodafone si am inteles ca e o problema de retea in vrancea .Mi s-a zis acum 2 saptamani ca se rezolva .Tipic vodafone nimic ,am cartela asta de 6 ani cum se poate asa ceva sa imi pice din jumătate in jumătate de oră internetul .

Ioan
Wifi Vodafone cade
Nu exista semnal normal wifi Vodafone. Nu exista Notificare.

Ioniță Fănel
Sesizare
Ce se întâmplă, am 4 abonamente la vodafone,nu pot comunica cu membrii familiei,zona Oltenița, județul Călărași.Cauza lipsa semnal,rețeaua Vodafone inexistenta

Ioniță Fănel
Sesizare
Bună ziua,alo vodafone problema e la voi,mai folosim și noi reteaua sau plătim degeaba,de ieri 26.11.2023 după-amiază nu mai exista rețea vodafone în orașul Oltenița,cum comunicam ,avem serviciu,avem o grămadă de probleme,faceți ceva dacă v-ați trezit..



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Vodafone



Contract incheiat abuziv de Vodafone. Ce pot sa fac?

"M-a sunat de la o firma de recuperari ca trebuie sa platesc „abonamentul pe Noiembrie, Decembrie si luna in curs” pentru Vodafone TV. Este vorba de un contract incheiat abuziv de un reprezentant Vodafone. In Noiembrie 2021 am fost contactat telefonic, de un detalii

Vodafone nu vrea sa-mi anuleze o factura pentru un contract reziliat. Ce pot sa fac?

"Am abonament la Vodafone de mai bine de 5 ani. Pana acuma sa zic ca nu am avut probleme. În urma cu o luna am fos sunat de către un reprezentant Vodafone pt a-mi prezenta o noua oferta, după lungi discuți am fost convinsa sa mai închei încă 2 detalii

Vodafone ma taxeaza exagerat de mult, pentru cost suplimentar. Ce pot sa fac?

"Buna ziua! Am un abonament de 2 ani de zile la Vodafone in care am luat si un telefon. Pe langa faptul ca nu am fost anuntata ca am terminat contractul de doua luni, cei de la Vodafone ma taxeaza in ultimele doua luni exagerat de mult (cu 200-300 de lei mai mult decat abonamentul) pe motiv detalii

Reteaua Vodafone a picat in Tulcea

Reteaua Vodafone a picat in Tulcea, ne-a transmis un cititor. "6.11.2020 reteaua Vodafone a cazut in Tulcea. Se ocupa oare cineva de asta?" este mesajul primit de la un cititor. Vodafone nu a anuntat, pana in prezent, daca sunt probleme de semnal cu reteaua de detalii

 



 

Ultimele Comentarii