BANCI | Ultima Ora

Platile online au crescut cu 20% in primul trimestru din 2015, conform datelor Netopia mobilPay

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-05-06 08:34

NETOPIA mobilPay: Plăţile online au crescut cu 20% în primul trimestru (comunicat de presa)

- În mai puţin de 3 luni, peste 1000 de cumpărături  online cu cardul au depăşit valoarea de 1000 euro

NETOPIA mobilPay, liderul pieţei de plăţi mobile din România şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de tranzacții online cu cardul, a intermediat în primul trimestru al anului circa 850.000 de plăţi online cu cardul, cu 20% mai multe faţă de aceeași perioadă a anului trecut.

Potrivit reprezentanţilor NETOPIA, tranzacţia medie procesată s-a ridicat, în primele luni ale lui 2015, la 50 de euro, în creştere cu circa 25% faţă de media plăţilor online de  anul trecut. Tot în primele luni ale acestui an a crescut şi numărul tranzacţiilor online care depăşesc ordinul sutelor de euro. În primele luni ale anului, compania a procesat circa 1000 de plăţi mai mari de 1000 euro.

Creşterile înregistrate în primul trimestru vin, pe de o parte, pe fondul încrederii şi a adopţiei tot mai ridicate a plăţii online cu cardul în România, dar şi datorită celor peste 150 de comercianţi noi atraşi de platforma mobilPay.

„Am început anul cu creşteri pe toate zonele, iar asta arată că plata online cu cardul, inclusiv cea de pe dispozitive mobile, prinde din ce în ce mai bine în România. Am reuşit să creştem chiar şi raportat la ultimul trimestru al anului trecut, perioada de boom a plăţilor online, pe fondul Black Friday şi al sărbătorilor, iar asta denotă încredere şi stabilitate în actul de cumpărare online”, declară Antonio Eram, CEO şi Fondator NETOPIA mobilPay.

Cea mai mare tranzacţie online cu cardul raportată de companie în primul trimestru al lui 2015 s-a ridicat la circa 9.000 euro, pentru servicii, iar alte două tranzacţii procesate de NETOPIA mobilPay tot pentru servicii, din partea aceluiaşi comerciant, au totalizat aproximativ 17.000 euro.

Tranzacţiile prin mobilPay Wallet au crescut de 10 ori într-un an

Şi plăţile realizate de pe smartphone, prin intermediul portofelului digital mobilPay Wallet, au raportat un avans important la începutul acestui an. Numărul tranzacţiilor procesate prin mobilPay Wallet a crescut de 10 ori faţă de primul trimestru al lui 2014, în timp ce valoarea lor a crescut de 3 ori faţă de perioada similară a lui 2014.

Numărul tranzacţiilor mobilPay Wallet a fost impulsionat şi de introducerea opţiunii de plată online a mijloacelor de transport în comun din Alba Iulia, Turda şi Cluj-Napoca.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



Profil de Bancher

Toate Profilele

 

Ultimele Comentarii