BANCI | Profil

O treime dintre utilizatorii Bonus Card au facut plati online

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2017-03-29 14:45

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, a acordat clienților săi bonusuri de aproximativ 1 milion de lei în 2016, pentru efectuarea de tranzacții cu Bonus Card, anunta banca intr-un comunicat, in care mai mentioneaza urmatoarele:

Din totalul achizițiilor realizate cu Bonus Card anul trecut, 29% au fost efectuate online.

Cumpărăturile în rate fără dobândă au reprezentat 37% din totalul tranzacțiilor efectuate prin intermediului cardului de credit. Procentul crește până la 46% în perioada Paștelui, Crăciunului și concediilor de vară.

În 2016, posesorii de Bonus Card au folosit cardul pentru a face achiziții cu precădere în supermarketuri, benzinării, dar și în magazinele de haine, pantofi și electronice.

“Prin intermediul Bonus Card ne propunem să îmbunătățim și să simplificăm viața clienților noștri. An de an, tot mai mulți clienți se bucură de beneficiile cardului nostru de credit. Vom continua strategia noastră de a le oferi clienților noi beneficii la utilizarea Bonus Card, pentru a satisface cât mai mult din nevoile lor, dar și pentru a-i loializa”, a declarat Emre Unal, Director Carduri, Garanti Bank.

Bonus Card este un instrument de plată unic în România, care aduce numeroase beneficii atât posesorilor, cât și comercianților. Clienții acumulează bonusuri de până la 10% la fiecare tranzacție efectuată, în țară sau în străinătate. Bonusul reprezintă bani ce pot fi ulterior folosiți pentru a face cumpărături gratuite în cele peste 6.000 de magazine partenere ale băncii. Mai mult, în perioada campaniilor posesorii cardurilor pot alege să plătească în până la 24 de rate fără dobândă la magazinele partenere, având și 50 de zile perioadă de grație.

Despre Garanti Bank Romania

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 14 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate. În iulie 2015, grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), a preluat controlul asupra TGB.

Garanti Bank România oferă o serie de produse și servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate, și este una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală.

Prezentă în România din 1998, banca a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin sucursale și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de peste 300 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card.

În 2016, Garanti Bank a fost premiată de prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania”. Distincția a fost acordată în cadrul evenimentului “2016 World’s Best Consumer Digital Banks”.

Taguri: plati online  Garanti BBVA  carduri de credit  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Un cont bancar poate fi folosit in comun de 4 persoane

ING Bank anunta ca titularii de conturi pot sa permita altor trei persoane sa gestioneaze in comun banii, din aplicatia Home Bank. Persoanele imputernicite pot sa-si comande carduri fizice sau virtuale, sa faca plati sau detalii

 



 

Ultimele Comentarii