BANCI | Educatie financiara

Nu pot sa intru pe MyBRD Net, imi apare eroarea conexiunea nu este sigura. Ce fac?

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-10-17 12:15

"Nu pot sa verific contul online. Cand intru pe BRD Net imi apare urmatorul mesaj: conexiunea nu este sigura. Puteti sa-mi spuneti daca e o problema cu internet bankingul BRD?", intreaba un cititor pe site-ul Reclamatiibanci.ro, dedicat educatiei financiare si rezolvarii problemelor dintre banci si clientii acestora.

Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro:

Am transmis reprezentantilor BRD (purtatorul de cuvant), prin telefon, sesizarea dumneavoastra, in momentul in care am primit-o, ieri in jurul orei 15, dar din pacate nu am primit raspuns nici macar astazi.

Ieri am verificat si eu accesul la site-ul BRD si la serviciul de mobile banking si am vazut ca intr-adevar sunt probleme de conexiune. Dupa cum vedeti si in imagine, cand am incercat sa accesez site-ul BRD, am primit mai multe erori. Doar la a treia incercare site-ul s-a afisat.

Am verificat apoi aplicatia mobile banking a BRD (myBRD Mobile) care de asemenea, mi-a dat eroare (network error), fara sa pot sa o accesez in cursul zilei de ieri, 15 octombrie, in jurul orei 15.

Pana la urma am aflat la call-center-ul BRD ca intr-adevar, ieri, timp de 4 ore (posibil chiar mai mult) intreg sistemul informatic al BRD, nu doar serviciile de internet banking (myBRD Net) si mobile banking (MyBRD Mobile), a avut probleme tehnice si nu a functionat.

Vezi aici raspunsul integral

Probleme cu banca? Scrie-ne aici si te ajutam!

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiara



Cand bancile promoveaza creditele cu dobanda fixa, tu fii atent(a) la cea variabila!

De ce? Raspunsul e intuitiv: ne aflam intr-o etapa de scadere a dobanzilor, dupa ce acestea au atins un varf de crestere in 2023, din cauza inflatiei. Dobanzile fixe sunt recomandabile intr-o perioada cand nivelul acestora este redus si urmeaza un nou ciclu de detalii

Blocarea profitului din criptomonede in Blockchain este o metoda de frauda online

"Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit bani înainte că mam săturat de minciuni și înșelat, vă mulțumesc de înțelegere și aștept răspuns", intreaba un cititor. "La fel prescriu mai detalii

Geolocalizarea, o masura de protectie impotriva fraudelor luata de ING Bank

ING Bank adopta o masura de protectie impotriva fraudelor online si cu cardul, in premiera pe piata bancara din Romania: geolocalizarea. Prin acest nou serviciu, disponibil in aplicatia Home Bank, ING detecteaza tranzactiile bancare facute de fraudatori, cu detalii

Mama mea de 74 de ani a facut 10 credite la IFN-uri si acum are de platit dobanzi de 4.000 de lei din pensia de 2.300 de lei. Ce pot sa fac?

„Mama mea, in varsta de 74 de ani, cu afectiuni neuronale nediagnosticate legal (pentru ca refuza un control ce ar putea duce la internarea ei, are 9 pisici de crescut) m-a anuntat ca a contractat peste 10 credite de la 10 IFN-uri si are de platit 4.000 de lei pe luna doar dobanzi din detalii

 



 

Ultimele Comentarii