BANCI | Profil

Mugur Isarescu nu economiseste in lei, ci doar in valuta

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-07-16 21:54

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, si-a publicat declaratia de avere aferenta anului 2014, din care aflam ca are trei conturi in lei, la BCR si UniCredit, in valoare de 387.593 lei, dar niciun depozit in moneda nationala, ci doar in valuta, cu toate ca el recomanda romanilor sa economiseasca in lei, datorita dobanzilor mai mari si a stabilitatii cursului valutar.

In schimb, guvernatorul are trei depozite in euro, la aceleasi banci, in valoare de aproape 20.000 de euro, precum si doua depozite in dolari, de aproape 10.000 USD.

Isarescu nu si-a schimbat strategia de economisire, pentru ca nici anul trecut el nu avea depozite in lei, ci doar in valuta.

Singura modificare este aceea ca guvernatorul a lichidat in acest an doua conturi si un depozit in dolari la ING, precum si un depozit in dolari la Raiffeisen Bank, toate echivalentul a 213.000 lei.

Toti banii guvernatorului din conturile bancare insumeaza in prezent in jur de 522.000 de lei, in scadere cu 158.000 fata de anul trecut, cand avea 680.000 de lei.

Si asta in ciuda faptului ca guvernatorul a incasat 111.000 de lei, echivalentul a 25.000 de euro, de la firma familiei, Mar SRL, producator de vinuri, pe care o imprumutase cu 250.000 de lei si la care inca mai are un credit acordat in valoare de 182.000 lei.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Un cont bancar poate fi folosit in comun de 4 persoane

ING Bank anunta ca titularii de conturi pot sa permita altor trei persoane sa gestioneaze in comun banii, din aplicatia Home Bank. Persoanele imputernicite pot sa-si comande carduri fizice sau virtuale, sa faca plati sau detalii

 



 

Ultimele Comentarii