LEASING | Profil

Garanti Leasing finanteaza masini electrice

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-03-06 10:46

Garanti Leasing, parte a Grupului Garanti România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, finanțează 20 de automobile Renault Zoe, cu peste 300.000 de euro, ca parte a strategiei sale de a susține activ proiectele antreprenoriale sustenabile, precum și alte inițiative care au impact pozitiv asupra comunității si a mediului înconjurător, conform unui comunicat de presa, in care se mai arata urmatoarele:

Cele 20 de automobile Renault Zoe finanțate de Garanti Leasing sunt 100% electrice și pot fi încărcate complet în 2 ore și 40 de minute la o stație de încărcare cu puterea de 22kW.

“Strategia Garanti Leasing pe termen lung este de a veni în întâmpinarea clienților noștri cu servicii financiare adaptate nevoilor lor. Mai mult decât atât, obiectivul nostru este să aliniem aceste soluții la cele mai recente evoluții din domeniul tehnologic, prin care să se poată diferenția cu adevărat pe piață. Suntem mândri să avem alături de noi clienți alături de care putem susține în mod activ proiecte sustenabile, iar pe termen lung dorim să contribuim la cât mai multe astfel de inițiative în viitor”, a declarat Okan Yurtsever, Director General, Garanti Leasing.

Okan Yurtsever, Director General, Garanti Leasing
Okan Yurtsever, Director General, Garanti Leasing

Renault Zoe este cel mai vândut autovehicul electric din Europa și este caracterizat printr-un design elegant și interioare stilizate, alături de un șasiu special conceput pentru autovehicule electrice. În condiții normale de trafic, Renault Zoe poate funcționa până la 400 de km fără încărcare, în funcție de stilul de condus al șoferului și factorii de mediu, atingând o viteză de până la 135km/h.

Vehiculele integrează cea mai avansată tehnologie electrică și au obținut 5 stele în testele de siguranță pasivă ale EURO NCAP. În plus, Renault Zoe a fost declarată de Green Organisation: “Green Apple Pure Electric and Hybrid Vehicle Champion 2017”.

În 2017, Garanti Leasing a acordat finanțări noi în valoare de peste 80 milioane de euro. Distribuția activelor finanțate anul trecut a fost una echilibrată, fiind formată din vehicule, echipamente și imobiliare.

Despre Garanti Leasing

Cu o tradiție de 20 de ani pe piața de leasing din România, Garanti Leasing (brandul sub care funcționează compania Motoractive IFN SA) completează gama de produse și servicii a Grupului Garanti cu oferte de leasing pentru vehicule, echipamente și imobiliare, sale & lease-back. De la inaugurare, compania a acordat peste 825 de milioane de euro pentru activele în leasing financiar și a semnat peste 54.000 de contracte de leasing. În prezent, societatea operează prin șase birouri locale și creează sinergii cu agențiile Garanti Bank din țară.

Garanti Leasing face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România din 2010. Grupul Garanti reunește de asemenea Garanti Bank și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Grupul Garanti România este deținut de Turkiye Garanti Bankasi AS (TGB), a doua bancă privată din Turcia, ca mărime. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 15 milioane de clienți în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici și mijlocii, precum și retail, cărora le oferă servicii financiare integrate. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acționarul majoritar al TGB.
Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați: http://www.garantileasing.ro

 

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Un cont bancar poate fi folosit in comun de 4 persoane

ING Bank anunta ca titularii de conturi pot sa permita altor trei persoane sa gestioneaze in comun banii, din aplicatia Home Bank. Persoanele imputernicite pot sa-si comande carduri fizice sau virtuale, sa faca plati sau detalii

 



 

Ultimele Comentarii